Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Визначення актуальної ціни на категорію товарів «Консервація овочева, фруктова, м’ясна, рибна, заморожені фрукти, овочі»
Очікувана вартість
31 867 069,70 UAH
UA-2025-02-03-011506-a ● 267efbe20814430b8df7f5fb8866988b
Тендер
Подання пропозицій
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державне підприємство Міністерства оборони України «Державний оператор тилу» |
Код ЄДРПОУ: | 44830311 |
Вебсайт: | https://dotua.org/ |
Місцезнаходження: | 04119, Україна , м. Київ обл., м. Київ, вул.Дегтярівська будинок 13/24 |
Контактна особа: |
Владислав Павленко +380934784970 v.pavlenko@dotua.org |
Категорія: | Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15890000-3: Продукти харчування та сушені продукти різні
Тендерна документація
03 лютого 2025 15:12 |
Приховано |
03 лютого 2025 15:11 |
Оголошення запиту Консервація овочева, фруктова, м’ясна, рибна, заморожені фрукти, овочі.docx |
03 лютого 2025 15:11 |
Додаток №2. Калькулятор.xlsx |
03 лютого 2025 15:11 |
Додаток № 1. Цінова пропозиція.xlsx |
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Шпроти |
Статус: | Активний |
Очікувана вартість: | 477 636,08 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 2 388,18 UAH з ПДВ |
Аукціон
Початок: 07 лютого 2025 13:07
Позиції
1 кг
Консерви шпроти в олії
ДК 021:2015: 15890000-3 — Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Приховано, Приховано, Приховано
Дата доставки:
01 січня 1970
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 45 | Календарні | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Подати пропозицію
Оберіть один з майданчикiв-учасників правил професійної поведінкиВсі майданчики системи Прозорро