Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15%; Лот №2: кефір, масова частка жиру не менше 2,5%; Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%; Лот №4: йогурт ложковий, масова частка жиру не менше 1,5 %. Згідно ЄЗС ДК 021:2015:15550000-8 Молочні продукти різні
Очікувана вартість
478 506,00 UAH
UA-2021-11-25-012238-a ● aecba223cf0f4b22a859b9cc23936497
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради |
Код ЄДРПОУ: | 41859118 |
Місцезнаходження: | 16300, Україна , Чернігівська обл., смт. Куликівка, вул. Пирогова, 5А |
Контактна особа: |
Юлія Гринь +380464321529 grinys1204@gmail.com |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 25 листопада 2021 15:52 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 01 грудня 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 грудня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 11 грудня 2021 00:00 |
Очікувана вартість: | 478 506,00 UAH з ПДВ |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15550000-8: Молочні продукти різні
Місце поставки: їдальні закладів середньої освіти та закладів дошкільної освіти Куликівської селищної ради
Тендерна документація
25 листопада 2021 15:56 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
25 листопада 2021 15:52 |
ТД Молочні продукти.doc | |
25 листопада 2021 15:52 |
Оголошення Молочні продукти.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
строк придатності продукції
Дата подання: 26 листопада 2021 12:17
Дата відповіді: 29 листопада 2021 19:00
Згідно тендерної документації строк придатності на сметану, кефір та йогурт становить до 14 діб , звертаємося до Вас з метою, розширити межі строків придатності на вищевказані товари до 21 доби включно , адже згідно ДСТУ/технічних умов на ці продукти а саме сказано про строки придатності при температурі від 0 до +6 градусів, в розділі 10, підпункт 10.2.3 : Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устаткування. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності». Вказані Вами строки придатності дискримінують постачальників з продукцією які виробляють якісний товар за ДСТУ але цей продукт має більший строк придатності (не порушуючи технології виробництва).
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: У відповідь на Ваше питання повідомляємо наступне:
Замовник зацікавлений в придбанні лише високоякісних продуктів харчування, тому в тендерній документації строки придатності продуктів встановлено відповідно до вимог ДСТУ.
Тендерну документацію на закупівлю код ЄЗС ДК 021:2015 – 15550000-8 - Молочні продукти різні. (Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15%;Лот №2: кефір, масова частка жиру не менше 2,5%;Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%; Лот №4: йогурт ложковий, масова частка жиру не менше 1,5 % ) розроблено з урахуваннями вимог статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі», норм харчування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року №1591, Порядку організації харчування дітей у навчальних закладах, затвердженого наказом МОЗ та МОН України №242 від 01.06.2015, Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОЗ та МОН України від 17.04.2006 № 298 з урахуванням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативно-правових актів.
Також слід зазначити, що Вимоги до предмету закупівлі: Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15% прописані відповідно до ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі»: «Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних (для Замовника) характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики».
Згідно ДСТУ 4418:2005 Сметана - кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням вершків чистими культурами мезофільних молочнокислих коків з додаванням чи без додавання термофільного молочнокислого стрептокока. Строк придатності сметани за температури від 0 С до 6 С:
- для споживчого пакування – не більше 5 діб;
- для вагової сметани у флягах та бідонах – не більше 3 діб.
При вказівці терміну придатності більше 2 тижнів слід вважати, що продукт містить консерванти, тваринні жири, геномодифіковану сою та інші компоненти, що значно підвищують термін придатності.
У даному випаду закупівля стосується дитячого харчування, в якому заборонені консерванти та інші шкідливі складники, тому Замовник не вважає за потрібне та доцільне збільшувати термін придатності товару. Крім того, дана вимога є такою, що передбачена законодавством та не є дискримінаційною стосовно учасників.
Замовник зацікавлений в придбанні лише високоякісних продуктів харчування, тому в тендерній документації строки придатності продуктів встановлено відповідно до вимог ДСТУ.
Тендерну документацію на закупівлю код ЄЗС ДК 021:2015 – 15550000-8 - Молочні продукти різні. (Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15%;Лот №2: кефір, масова частка жиру не менше 2,5%;Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%; Лот №4: йогурт ложковий, масова частка жиру не менше 1,5 % ) розроблено з урахуваннями вимог статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі», норм харчування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року №1591, Порядку організації харчування дітей у навчальних закладах, затвердженого наказом МОЗ та МОН України №242 від 01.06.2015, Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОЗ та МОН України від 17.04.2006 № 298 з урахуванням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативно-правових актів.
Також слід зазначити, що Вимоги до предмету закупівлі: Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15% прописані відповідно до ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі»: «Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних (для Замовника) характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики».
Згідно ДСТУ 4418:2005 Сметана - кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням вершків чистими культурами мезофільних молочнокислих коків з додаванням чи без додавання термофільного молочнокислого стрептокока. Строк придатності сметани за температури від 0 С до 6 С:
- для споживчого пакування – не більше 5 діб;
- для вагової сметани у флягах та бідонах – не більше 3 діб.
При вказівці терміну придатності більше 2 тижнів слід вважати, що продукт містить консерванти, тваринні жири, геномодифіковану сою та інші компоненти, що значно підвищують термін придатності.
У даному випаду закупівля стосується дитячого харчування, в якому заборонені консерванти та інші шкідливі складники, тому Замовник не вважає за потрібне та доцільне збільшувати термін придатності товару. Крім того, дана вимога є такою, що передбачена законодавством та не є дискримінаційною стосовно учасників.
технічна характеристика
Дата подання: 26 листопада 2021 12:21
Дата відповіді: 29 листопада 2021 20:17
Шановний Замовнику
Згідно вимог до предмета закупівлі Вами було зазначено пакування сметани у пластикові відра, вагою 400-1000г. Просимо Вас розширити зазначені рамки з вагою пакувальної тари 350-1000г та/або дозволити постачання товару фасовану у харчову плівку.
Відповідь: У відповідь на Ваше питання повідомляємо наступне:
Вимоги до предмету закупівлі: Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15%;Лот №2: кефір, масова частка жиру не менше 2,5%;Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%; Лот №4: йогурт ложковий, масова частка жиру не менше 1,5 % Згідно ЄЗС ДК 021:2015:15550000-8 Молочні продукти різні прописані відповідно до ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі»: «Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних (для Замовника) характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики». Тому Замовник залишає за собою право вимагати від Учасників постачання Товару в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.
Споживча тара : фасована сметана - пакети та інше спожиткове пакування згідно з чинними нормативними документами, що дозволено Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами масою нетто 0,400 г – 1000 г; вагова сметана - пластикові відра масою нетто до 1,0 кг .
Вимоги до предмету закупівлі: Лот №1: сметана, масова частка жиру не менше 15%;Лот №2: кефір, масова частка жиру не менше 2,5%;Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%; Лот №4: йогурт ложковий, масова частка жиру не менше 1,5 % Згідно ЄЗС ДК 021:2015:15550000-8 Молочні продукти різні прописані відповідно до ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі»: «Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних (для Замовника) характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики». Тому Замовник залишає за собою право вимагати від Учасників постачання Товару в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.
Споживча тара : фасована сметана - пакети та інше спожиткове пакування згідно з чинними нормативними документами, що дозволено Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами масою нетто 0,400 г – 1000 г; вагова сметана - пластикові відра масою нетто до 1,0 кг .
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот №3: йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5% |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 259 632,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 1 298,16 UAH з ПДВ |
Вид та умови надання забезпечення пропозицій учасників: | Банківська гарантія |
Розмір надання забезпечення пропозицій учасників: | 7788.96 UAH |
Аукціон
Позиції
3606 кг
15551300-8 - Йогурт питний, масова частка жиру не менше 1,5%
ДК 021:2015: 15550000-8 — Молочні продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Дата доставки:
31 грудня 2022
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 15 | Робочі | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
25 листопада 2021 15:52 |
Оголошення Молочні продукти.docx |
25 листопада 2021 15:52 |
ТД Молочні продукти.doc |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 13 грудня 2021 13:57
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" |
216 360,00
UAH з ПДВ
|
162 270,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ПРАТ "КУЛИКІВСЬКЕ МОЛОКО" |
243 405,00
UAH з ПДВ
|
198 330,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" #00447853 |
Відхилено |
162 270,00
UAH з ПДВ
|
20 грудня 2021 17:25
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 16 грудня 2021 16:10
|
ПРАТ "КУЛИКІВСЬКЕ МОЛОКО" #05388983 |
Переможець |
198 330,00
UAH з ПДВ
|
21 грудня 2021 15:44
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
07 березня 2023 09:29
|
Електронний підпис | зміни до договору |
29 липня 2022 14:58
|
Додаткова угода №1 сметана.PDF | зміни до договору |
29 липня 2022 14:57
|
Електронний підпис | укладений |
10 січня 2022 17:03
|
Договір 03-01-22.PDF | укладений |
10 січня 2022 17:02
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 29 липня 2022 |
Дата публікації змін до договору: | 29 липня 2022 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі у зв'язку із зменшенням обсягу потреби товару та, відповідно, зменшення суми Договору |
Номер договору про закупівлю: | №03-01/22 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |