Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо (м'ясо яловиче, тушки курей, печінка яловича, сало)
Очікувана вартість
511 300,00 UAH
UA-2020-12-11-014589-c ● 4d1d28da568a4136941f1f8a886c0bb7
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" |
Код ЄДРПОУ: | 25304348 |
Місцезнаходження: | 10020, Україна , Житомирська обл., місто Житомир, бульвар Польський, будинок 7 |
Контактна особа: |
Левчук Наталія Ігорівна +380664213066 natawuk@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 грудня 2020 16:26 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 грудня 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 23 грудня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 грудня 2020 10:00 |
Очікувана вартість: | 511 300,00 UAH з ПДВ |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі зазначена у додатку 3 Тендерної документації. Категорія замовника – підприємства, установи, організації, зазначені у п.3 ч.1 ст.2. Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі: процедура закупівлі – відкриті торги - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень. Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100). Оцінка пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критерію і методики оцінки, зазначених у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.
Розгорнути
Згорнути
Тендерна документація
11 грудня 2020 16:49 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
11 грудня 2020 16:28 |
Д 5 до ТД.docx | |
11 грудня 2020 16:28 |
Д 3 до ТД Мясо.docx | |
11 грудня 2020 16:27 |
Д 2 до ТД Мясо.docx | |
11 грудня 2020 16:27 |
Д 1 до ТД Мясо.docx | |
11 грудня 2020 16:27 |
ТД Мясо.docx |
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Сало свіже |
Опис предмету закупівлі: |
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі зазначена у додатку 3 Тендерної документації.
|
Статус: | Торги відмінено |
Очікувана вартість: | 2 800,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 14,00 UAH з ПДВ |
Позиції
40 кг
Сало свіже
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10020, Україна, Житомирська область, м. Житомир, бульвар Польський, буд.7
Дата доставки:
31 грудня 2021
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Умова оплати – післяплата. Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником фактично отриманого товару згідно з оформленими документами після отримання товару та пред'явлення накладних Виконавцем. Джерело фінансування закупівлі – кошти місцевого бюджету. | Пiсляоплата | 10 | Робочі | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 грудня 2020 16:27 |
Д 4 до ТД Лот 4 Сало.docx |
Інформація про відміну
Дата відміни
27 грудня 2020 10:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій