Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча
Очікувана вартість
1 268 925,00 UAH
UA-2018-01-14-000007-c ● 4be47f5b0be9482091d6faf8f926acb3
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Трускавецької міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02144513 |
Місцезнаходження: | 82200, Україна , Львівська обл., Трускавець, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 1 |
Контактна особа: |
Драновська Світлана +380324751785 trusk_vo2015@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 січня 2018 05:35 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 січня 2018 21:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 25 січня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 29 січня 2018 21:00 |
Очікувана вартість: | 1 268 925,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча
Тендерна документація
14 січня 2018 19:07 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
14 січня 2018 05:32 |
2-ТД - Мясо.doc | |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-1.doc | |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-2.doc | |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-4.doc | |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-3.doc |
14 січня 2018 19:07 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
14 січня 2018 05:32 |
2-ТД - Мясо.doc
|
|||
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-1.doc
|
|||
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-2.doc
|
|||
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-4.doc
|
|||
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-3.doc
|
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот 1. М'ясо яловиче |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 753 400,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 3 500,00 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
6550 кг
М’ясо яловиче
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Дата доставки:
31 грудня 2018
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 січня 2018 05:32 |
2-ТД - Мясо.doc |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-2.doc |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-1.doc |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-3.doc |
14 січня 2018 05:32 |
ДОДАТОК-4.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Сенів Леся Євгенівна #3077012283 |
Переможець |
729 670,00
UAH з ПДВ
|
01 лютого 2018 23:34
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
25 червня 2019 03:40
|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 червня 2019 03:40
|
ДУ №7 до Д №25 від 12.02.18р. (1).jpg | зміни до договору |
25 червня 2019 03:40
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 січня 2019 23:14
|
20% мясо.pdf | зміни до договору |
17 січня 2019 23:13
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 грудня 2018 04:23
|
дод_угода_5_мясо (1).pdf | зміни до договору |
30 грудня 2018 04:22
|
Електронний підпис | зміни до договору |
04 вересня 2018 07:28
|
дод угода 4 мясо (1).pdf | зміни до договору |
04 вересня 2018 07:27
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 травня 2018 18:33
|
дод угода 3 мясо (1).pdf | зміни до договору |
22 травня 2018 18:32
|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 квітня 2018 13:29
|
Дод угода 2 мясо (1).pdf | зміни до договору |
25 квітня 2018 12:45
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 березня 2018 19:54
|
Дод угода 1 мясо (1).pdf | зміни до договору |
24 березня 2018 19:53
|
Електронний підпис | укладений |
13 лютого 2018 08:41
|
договір мясо.pdf | укладений |
13 лютого 2018 08:38
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 23 березня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 24 березня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару / Одиниці виміру / Кількість / Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) / Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче / кг. / 621,5 /111,40 / 69 235,10. Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче / кг. / 5 798 / 113,89 / 660 334,22. Сума Договору становить: 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005). |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 квітня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 25 квітня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару/Одиниці виміру/Кількість/Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат)/Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче/кг./621,5 /111,40/69 235,10 М’ясо яловиче/кг./760,0/113,89/86 556,40 Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче/кг./4942,1/116,10/573 777,81 Сума Договору становить: 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005). |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 травня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 22 травня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 вересня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 04 вересня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 30 грудня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовжити строк дії Договору на час, достатній Замовнику для проведення процедури закупівлі на початку наступного – 2019 року. Більш детальніше – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 17 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 17 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Ціна додаткової угоди складає суму, яка не перевищує 20% від суми визначеної за ним у 2018 році (залежно від фактичних обсягів фінансування Замовнику). Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 червня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 25 червня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшити обсяги закупівлі та загальну сумуу договору (з урахуванням 20% угоди) на 8,40 грн. Більш детально - у прикріпленому файлі |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |