М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча
Очікувана вартість
1 268 925,00 UAH
UA-2018-01-14-000007-c 4be47f5b0be9482091d6faf8f926acb3
Відкриті торги    Завершена
Електронний цифровий підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Оголошення про проведення

Друкувати форму оголошення PDFHTML

Інформація про замовника

Найменування замовника: Відділ освіти Трускавецької міської ради
Код ЄДРПОУ: 02144513
Місцезнаходження замовника: 82200, Україна, Львівська обл., Трускавець, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 1
Контактна особа замовника: Драновська Світлана
+380324751785
trusk_vo2015@ukr.net

Інформація про процедуру

Звернення за роз’ясненнями: до 19 січня 2018 21:00
Оскарження умов закупівлі: до 25 січня 2018 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 29 січня 2018 21:00
Очікувана вартість: 1 268 925,00 UAH з ПДВ
Вид тендерного забезпечення: Відсутній

Інформація про предмет закупівлі

М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча

Документація

Тендерна документація

14 січня 2018 19:07
Електронний цифровий підпис
14 січня 2018 05:32
2-ТД - Мясо.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-1.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-2.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-4.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-3.doc
14 січня 2018 19:07
Електронний цифровий підпис
14 січня 2018 05:33
Електронний цифровий підпис
14 січня 2018 05:32
2-ТД - Мясо.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-1.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-2.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-4.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-3.doc

Лоти

Інформація про лот

Предмет закупівлі: Лот 1. М'ясо яловиче
Статус: Завершений
Очікувана вартість: 753 400,00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 3 500,00 UAH з ПДВ
Вид тендерного забезпечення: Відсутній

Аукціон

Початок: 30 січня 2018 12:11
Закінчення: 30 січня 2018 12:32
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Позиції

6550 кг.
М’ясо яловиче
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Дата доставки: до 31 грудня 2018 00:00

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%

Тендерна документація

14 січня 2018 05:32
2-ТД - Мясо.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-2.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-1.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-3.doc
14 січня 2018 05:32
ДОДАТОК-4.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 30 січня 2018 12:32

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП Голобутовська Г.М. 746 700,00
UAH з ПДВ
746 700,00
UAH з ПДВ
Документи
ФОП Сенів Леся Євгенівна 729 670,00
UAH з ПДВ
729 670,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

27 січня 2018 16:07
28 Проект договору.rar
27 січня 2018 16:07
18 Витяг з ЄДР.rar
27 січня 2018 16:07
1 Цінова пропозиція.rar

Публічні документи

29 січня 2018 19:06
1.Цінова пропозиція.pdf
29 січня 2018 12:48
30. Проект договору.zip
29 січня 2018 12:48
19. Витяг з ЄДР.zip
29 січня 2018 12:48
14. Відгук.pdf
29 січня 2018 12:48
1. Цінова пропозиція.pdf

Протокол розкриття

Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП Сенів Леся Євгенівна
#3077012283
Переможець 729 670,00
UAH з ПДВ
01 лютого 2018 23:34

Документи

01 лютого 2018 23:34
sign.p7s
30 січня 2018 13:17
Звіт з ЄДР

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 01.02.2018 23:34

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП Сенів Леся Євгенівна
#3077012283
729 670,00
UAH з ПДВ
Документи

Документи

01 лютого 2018 23:34
sign.p7s
30 січня 2018 13:17
Звіт з ЄДР

Укладений договір

Перевірити оплати (тільки для платежів казначейства)
Контракт Статус Опубліковано
sign.p7s укладений
13 лютого 2018 08:41
договір мясо.pdf укладений
13 лютого 2018 08:38
sign.p7s зміни до договору
04 вересня 2018 07:28
дод угода 4 мясо (1).pdf зміни до договору
04 вересня 2018 07:27
sign.p7s зміни до договору
22 травня 2018 18:33
дод угода 3 мясо (1).pdf зміни до договору
22 травня 2018 18:32
sign.p7s зміни до договору
25 квітня 2018 13:29
Дод угода 2 мясо (1).pdf зміни до договору
25 квітня 2018 12:45
sign.p7s зміни до договору
24 березня 2018 19:54
Дод угода 1 мясо (1).pdf зміни до договору
24 березня 2018 19:53

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
23 березня 2018
Дата публікації змін до договору:
24 березня 2018
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: Зміна ціни за одиницю товару
Опис змін, що внесені до істотних умов договору: 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару / Одиниці виміру / Кількість / Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) / Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче / кг. / 621,5 /111,40 / 69 235,10. Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче / кг. / 5 798 / 113,89 / 660 334,22. Сума Договору становить: 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005).
Номер договору про закупівлю: 25
Договір:
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
24 квітня 2018
Дата публікації змін до договору:
25 квітня 2018
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: Зміна ціни за одиницю товару
Опис змін, що внесені до істотних умов договору: 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару/Одиниці виміру/Кількість/Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат)/Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче/кг./621,5 /111,40/69 235,10 М’ясо яловиче/кг./760,0/113,89/86 556,40 Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче/кг./4942,1/116,10/573 777,81 Сума Договору становить: 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005).
Номер договору про закупівлю: 25
Договір:
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
22 травня 2018
Дата публікації змін до договору:
22 травня 2018
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: Зміна ціни за одиницю товару
Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди.
Номер договору про закупівлю: 25
Договір:
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
03 вересня 2018
Дата публікації змін до договору:
04 вересня 2018
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: Зміна ціни за одиницю товару
Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди.
Номер договору про закупівлю: 25
Договір:
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Актуальні тендери

До пошуку