Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
4 242 410,00 UAH
UA-2017-11-28-003393-c ● bc2e39c9d2cc4007ae77420374388fe7
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради |
Код ЄДРПОУ: | 02142325 |
Місцезнаходження: | 50004, Україна , Днiпропетровська обл., КРИВИЙ РІГ, вул. Чумацька, буд.6 |
Контактна особа: |
Згода Валерія Анатоліївна 0564017627 Buh_CmRayvo@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 28 листопада 2017 16:03 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 04 грудня 2017 10:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 10 грудня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 14 грудня 2017 10:00 |
Очікувана вартість: | 4 242 410,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Лот№1-Мясо свійської птиці
Лот №2 Мясо великої рогатої худоби родини бикових
Лот3-Потрухи
Лот №2 Мясо великої рогатої худоби родини бикових
Лот3-Потрухи
Тендерна документація
29 листопада 2017 11:32 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
28 листопада 2017 16:01 |
Проект договору мясо 2018.docx | |
28 листопада 2017 16:01 |
ТД Мясо лот1,2,3 2018.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Зміни в Технічному Завданні
Дата подання: 29 листопада 2017 16:00
Дата відповіді: 30 листопада 2017 10:10
Внести в Технічне завдання вимогу про наявність сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000), зареєстрованому в ННРУ (Незалежні Національні Реєстри України), так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Розділом VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» — Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами, — вимагається наявності у всіх операторів ринку харчових продуктів програм-передумов системи НАССР (гігієнічних вимог). Відносно обов’язку щодо розроблення, введення в дію та застосовування постійно діючі процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечення належної підготовки з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів Законом передбачені перехідні періоди впровадження системи НАССР.. Так НАССР в обов’язковому порядку необхідно запровадити до 20.09.2019р.
Повідомляємо, що нами повністю враховані вимоги Закону України
№ 1602 VII
« Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів», тому що в Додатку 5 п. 7 тендерної документації є вимога надання Декларації виробника (про якість) або якісне посвідчення в яких обов’язково вказується номер сертифіката на систему управління безпечності харчових продуктів I SO 22000 та дата його видачі, тому окремо ми не вимагаємо даний сертифікат.
Виходячи з вище зазначеного тендерний комітет не вимагає надання даного сертифікату в поточному році.
Повідомляємо, що нами повністю враховані вимоги Закону України
№ 1602 VII
« Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів», тому що в Додатку 5 п. 7 тендерної документації є вимога надання Декларації виробника (про якість) або якісне посвідчення в яких обов’язково вказується номер сертифіката на систему управління безпечності харчових продуктів I SO 22000 та дата його видачі, тому окремо ми не вимагаємо даний сертифікат.
Виходячи з вище зазначеного тендерний комітет не вимагає надання даного сертифікату в поточному році.
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Мясо свійської птиці |
Опис предмету закупівлі: |
-Тушки курчат бройлерів 1 кат. охолоджені;
-курячі стегна охолоджені -куряче філе охолоджене. |
Статус: | Торги відмінено |
Очікувана вартість: | 2 408 440,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 500,00 UAH з ПДВ |
Позиції
7950 кг
Тушки курчат бройлерів 1 кат. охолоджені;
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50004, Україна, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ЗО Замовника
Дата доставки:
31 грудня 2018
2400 кг
курячі стегна охолоджені
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50004, Україна, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ЗО Замовника
Дата доставки:
31 грудня 2018
20000 кг
Куряче філе охолоджене.
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50004, Україна, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ЗО Замовника
Дата доставки:
31 грудня 2018
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Інформація про відміну
Дата відміни
14 грудня 2017 10:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій