Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо яловичини, М'ясо свійської птиці, Печінка яловичини, Сало свіже
Очікувана вартість
361 051,29 UAH
UA-2017-11-28-000020-b ● b7cb5f8d3c5f48f2baaeca0fd20015f7
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 |
Код ЄДРПОУ: | 06669661 |
Місцезнаходження: | 10012, Україна , Житомирська обл., Житомир, вул.Бориса Тена 84-а |
Контактна особа: |
Щербакова Ольга Василівна +380412337048 olha_sherbakova@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 28 листопада 2017 16:13 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 03 грудня 2017 16:18 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 грудня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 грудня 2017 16:18 |
Очікувана вартість: | 361 051,29 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Тендерна документація
28 листопада 2017 16:16 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Сало свіже |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 5 466,24 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 28,00 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
96 кг
Сало свіже
ДК 021:2015: 15113000-3 — Свинина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10012, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вул. Бориса Тена 84-а
Дата доставки:
01 січня 2018
—
31 грудня 2018
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
28 листопада 2017 16:13 |
Зразок договір сало.pdf |
28 листопада 2017 16:13 |
Тендерна документація сало свіже.pdf |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Якімець Андрій Вікторович" #3167121954 |
Переможець |
5 280,00
UAH з ПДВ
|
18 грудня 2017 18:11
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
21 грудня 2018 18:17
|
Додаткова угода 4.pdf | укладений |
21 грудня 2018 18:16
|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2018 15:26
|
Договір мясо та сало.rar | укладений |
02 січня 2018 15:25
|