Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо – 4 Лота
Очікувана вартість
1 798 014,00 UAH
UA-2017-02-20-000350-c ● 3144360af13945e4b5d4b3969a5d7029
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Національний інститут раку |
Код ЄДРПОУ: | 02011976 |
Місцезнаходження: | 03022, Україна , Київська обл., Київ, м. Київ, вул.. Ломоносова, 33/43 |
Контактна особа: |
Сахно Світлана +3800442597057 tender@unci.org.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 лютого 2017 10:46 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 03 березня 2017 10:43 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 березня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 березня 2017 10:43 |
Очікувана вартість: | 1 798 014,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
15110000-2 М'ясо – 4 Лота
Лот №1 – яловичина І кат. охолоджена напівтуші – 6300 кг;
Лот №2 – яловичина І кат. охолоджена великий шматок н/ф б/к – 3500 кг;
Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг;
Лот №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний – 5500кг
Лот №1 – яловичина І кат. охолоджена напівтуші – 6300 кг;
Лот №2 – яловичина І кат. охолоджена великий шматок н/ф б/к – 3500 кг;
Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг;
Лот №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний – 5500кг
Тендерна документація
20 лютого 2017 10:44 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 лютого 2017 10:43 |
ДКТ 4 лота яловичина, курятина повторно.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Питання
Дата подання: 21 лютого 2017 16:36
Дата відповіді: 23 лютого 2017 16:31
Просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію стосовно Лоту №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана та Лоту №4 – окорок курячий свіжий охолоджений патраний.
В національних стандартах України відсутній детальний опис та технічні характеристики на предмети закупівлі (бедро куряче та окорок курячий).
просимо надати роз’яснення та додаткову інформацію, а саме:
1. детальний опис стосовно розроблення птиці на бедро та окорок – їх характеристику.
2. відповідність якому нормативному документу (ДСТУ, ГСТУ, ГОСТу) повинен відповідати предмет закупівлі?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня. Комітет, у відповідь, на Ваші питання, повідомляє наступне:
1. Опис частин тушок, затверджений наказаом Міністерства охорони здоровя України №694 від 06.08.2013року "Про затвердження Гігієнічних вимог до м’яса птиці та окремих показників його якості", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за №1379/23911. Так, відповідно до п.22 зазначеного наказу:
- стегно (бедро) - частина тушки птиці, яка складається зі стегнової кістки з прилеглими до неї м’язовою, сполучною, жировою тканинами та шкірою. Два розрізи повинні бути зроблені по суглобах окорок - четвертина задня;
- четвертина (окорок) - половина верхньої або нижньої частини тушки, одержана шляхом поперечного розрізу половини тушки.
2. Предмет закупівлі визначається згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону "Про публічні закупівлі" та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги.
З повагою, секретар Комітету, Тетяна.
1. Опис частин тушок, затверджений наказаом Міністерства охорони здоровя України №694 від 06.08.2013року "Про затвердження Гігієнічних вимог до м’яса птиці та окремих показників його якості", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за №1379/23911. Так, відповідно до п.22 зазначеного наказу:
- стегно (бедро) - частина тушки птиці, яка складається зі стегнової кістки з прилеглими до неї м’язовою, сполучною, жировою тканинами та шкірою. Два розрізи повинні бути зроблені по суглобах окорок - четвертина задня;
- четвертина (окорок) - половина верхньої або нижньої частини тушки, одержана шляхом поперечного розрізу половини тушки.
2. Предмет закупівлі визначається згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону "Про публічні закупівлі" та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги.
З повагою, секретар Комітету, Тетяна.
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг |
Опис предмету закупівлі: |
Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг
|
Статус: | Торги відмінено |
Очікувана вартість: | 232 705,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 2 327,05 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
5500 кг
Лот №3 – бедро куряча свіжа охолоджена патрана – 5500 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03022, Україна, Київська обл., Київ, вул. Ломоносова 33/43
Дата доставки:
31 грудня 2017
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Стартрейдінг #38390363 |
Рішення скасоване |
216 809,00
UAH з ПДВ
|
05 квітня 2017 11:23
|
ТОВ Стартрейдінг #38390363 |
Відхилено |
216 809,00
UAH з ПДВ
|
05 квітня 2017 11:23
|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Рішення скасоване |
216 810,00
UAH з ПДВ
|
25 квітня 2017 10:28
|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Відхилено |
216 810,00
UAH з ПДВ
|
25 квітня 2017 10:29
|
Інформація про відміну
Дата відміни
25 квітня 2017 10:29
Причина відміни
Відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом про публічні закупівлі