Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований; Сік виноградний 100%, відновлений, пастеризований
Очікувана вартість
159 280,00 UAH
UA-2025-02-06-000613-a fdfffb9c1e4041ba8fac210bec732f76
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Марія Григоришин

+380970938276 vo41530677@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 06 лютого 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗОЛОТОПОТІЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 41530677
Місцезнаходження: 48451, Україна , Тернопільська обл., Чортківський р-н, селище міського типу Золотий Потік, , вулиця Шевченка, будинок 1
Контактна особа: Марія Григоришин
+380970938276
vo41530677@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1810 літр
Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48451, Україна, Тернопільська область, смт Золотий Потік, вул. Шевченка,1 за адресами закладів, підпорядкованих замовнику
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
1810 літр
Сік виноградний 100%, відновлений, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48451, Україна, Тернопільська область, смт Золотий Потік, вул. Шевченка,1 за адресами закладів, підпорядкованих замовнику
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 10 Робочі 100

Тендерна документація

06 лютого 2025 08:58
Проект договору соки 2025..docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • виноград
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 11 лютого 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "БАТІГ СТЕПАН ВІТАЛІЙОВИЧ" 137 560,00
    UAH з ПДВ
    137 560,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП КОЗМІРЧУК АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ 141 180,00
    UAH з ПДВ
    141 180,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Ружина Анастасія Іванівна" 146 610,00
    UAH з ПДВ
    146 610,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Борис Віктор Степанович" 152 040,00
    UAH з ПДВ
    152 040,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    09 лютого 2025 20:44
    Електронний підпис
    09 лютого 2025 20:44
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100

    Публічні документи

    06 лютого 2025 16:00
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград

    Публічні документи

    09 лютого 2025 20:42
    Електронний підпис
    09 лютого 2025 20:42
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100

    Публічні документи

    09 лютого 2025 18:43
    Електронний підпис
    09 лютого 2025 18:43
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "БАТІГ СТЕПАН ВІТАЛІЙОВИЧ"
    #3692208390
    Переможець 137 560,00
    UAH з ПДВ
    11 лютого 2025 11:27

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 11 лютого 2025 11:27

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "БАТІГ СТЕПАН ВІТАЛІЙОВИЧ"
    #3692208390
    137 560,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    14 лютого 2025 09:37
    Сік..PDF укладений
    13 лютого 2025 13:22