Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 "15625000-5" Манна крупа
Очікувана вартість
1 945,00 UAH
UA-2021-02-03-006727-a ● b5c50088b66040a4a4ff27f18b601f35
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
03 лютого 2021
Інформація про замовників
Найменування: | ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №1 М. ЖОВКВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛ. |
Код ЄДРПОУ: | 23953895 |
Вебсайт: | http://dytsadok.info/dytyachyj-sadok/23953895/ |
Місцезнаходження: | 80300, Україна , Львівська обл., м. Жовква, вул. Шевченка, 24 |
Контактна особа: |
Надія Білан +380978665174 sadik1barvinok@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15620000-0: Крохмалі та крохмалепродукти
ДК 021:2015 "15625000-5" Манна крупа
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 кілограми
ДК 021:2015 "15625000-5" Манна крупа
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
80300, Україна, Львівська область, Жовква, Шевченка,24
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 лютого 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15625000-5 — Манна крупа
Тендерна документація
03 лютого 2021 13:24 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
03 лютого 2021 13:23 |
рішення манка.pdf |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
БРОДИК ОЛЬГА ЙОСИПІВНА #2071516502 |
Переможець |
1 945,00
UAH
|
03 лютого 2021 13:24
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 лютого 2022 15:27
|
Електронний підпис | укладений |
03 лютого 2021 14:54
|
4договір.pdf | укладений |
03 лютого 2021 14:53
|
3договір.pdf | укладений |
03 лютого 2021 14:53
|
2договір.pdf | укладений |
03 лютого 2021 14:53
|
1договір.pdf | укладений |
03 лютого 2021 14:53
|