Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015:03210000-6: 15110000-2 - М'ясо. Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143. М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589. М'якоть без кістки свинна, охолоджена ДСТУ 4590.
Очікувана вартість
422 155,00 UAH
UA-2025-02-14-011063-a 444a7c59b28c495880b391d003181e9e
Запит (ціни) пропозицій    Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Слюсар Людмила Анатоліївна

+380935125772 liuda.sliysar11.03.24@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 14 лютого 2025

Інформація про замовників

Найменування: КП КНП "Переяславська БЛІЛ"
Код ЄДРПОУ: 01994161
Вебсайт: https://pereyaslav.crl.net.ua/
Місцезнаходження: 08400, Україна , Київська обл., Переяслав, вул. Богдана Хмельницького,137
Контактна особа: Слюсар Людмила Анатоліївна
+380935125772
liuda.sliysar11.03.24@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Закупівля проводиться відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», згідно наявної потреби у закупівлі. Вид закупівлі - відбір постачальника шляхом запиту ціни пропозицій постачальників, відповідно до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822, з урахуванням Особливостей, передбачених постановою КМУ від 12.10.2022р. №1178.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
250 кілограм
Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08400, Україна, Київська область, Переяслав, вул. Богдана Хмельницького,137
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1100 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08400, Україна, Київська область, Переяслав, вул. Богдана Хмельницького,137
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08400, Україна, Київська область, Переяслав, вул. Богдана Хмельницького,137
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

14 лютого 2025 15:49
Проєкт договору_м_ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • грудка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Інформація про відміну

    Виконано
    Дата відміни: 18 лютого 2025 11:15
    Причина відміни: неможливість здійснення закупівлі унаслідок непереборної сили
    Коментар щодо відміни: Технічна помилка у назві предмета закупівлі.
    Документи:
    18 лютого 2025 11:16
    Електронний підпис
    18 лютого 2025 11:15
    Протокол