Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший
Очікувана вартість
314 500,00 UAH
UA-2024-10-11-011318-a 57ae402b165b4381b2ac6499524bfe91
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Людмила Федорович

+380322581125 1_tmo_tender@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 11 жовтня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО " ЛЬВІВСЬКЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ МЕДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ " БАГАТОПРОФІЛЬНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНИХ МЕТОДІВ ЛІКУВАННЯ ТА ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ"
Код ЄДРПОУ: 44496574
Місцезнаходження: 79059, Україна , Львівська обл., місто Львів, вул.Миколайчука І., будинок 9
Контактна особа: Людмила Федорович
+380322581125
1_tmo_tender@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Постачальник постачає товар партіями згідно замовлень Покупця протягом 24 годин з моменту отримання такого замовлення.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1700 кілограм
Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79059, Україна, Львівська область, м. Львів, вул. І. Миколайчука, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

11 жовтня 2024 15:31
ЗЦП ДОГОВІР (ДК 1513).docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • ковбаса варена
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 16 жовтня 2024 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КУРОПАСЬ ТАРАС БОГДАНОВИЧ 151 300,00
    UAH з ПДВ
    151 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО " ПРОМЕТЕЙ" 173 400,00
    UAH з ПДВ
    173 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро" 178 500,00
    UAH з ПДВ
    178 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ АНТОЩУК ІВАННА СТЕПАНІВНА 186 660,00
    UAH з ПДВ
    186 660,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Поронюк Богдан Юрійович 263 466,00
    UAH з ПДВ
    263 466,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 272 000,00
    UAH з ПДВ
    272 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Торговий Дім "Галицька Свіжина" 285 600,00
    UAH з ПДВ
    285 600,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Алан 306 000,00
    UAH з ПДВ
    306 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    15 жовтня 2024 17:38
    Електронний підпис
    15 жовтня 2024 17:38
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    14 жовтня 2024 17:08
    Електронний підпис
    14 жовтня 2024 17:08
    Електронний підпис
    14 жовтня 2024 17:07
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    11 жовтня 2024 18:09
    Електронний підпис
    11 жовтня 2024 17:13
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена

    Публічні документи

    14 жовтня 2024 10:28
    Електронний підпис
    14 жовтня 2024 10:28
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    16 жовтня 2024 07:49
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена

    Публічні документи

    15 жовтня 2024 21:48
    Електронний підпис
    15 жовтня 2024 21:48
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена

    Публічні документи

    15 жовтня 2024 14:11
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена

    Публічні документи

    13 жовтня 2024 13:32
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КУРОПАСЬ ТАРАС БОГДАНОВИЧ
    #2496602711
    Переможець 151 300,00
    UAH з ПДВ
    16 жовтня 2024 08:58

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 16 жовтня 2024 08:58

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КУРОПАСЬ ТАРАС БОГДАНОВИЧ
    #2496602711
    151 300,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    18 жовтня 2024 09:41
    474.PDF укладений
    18 жовтня 2024 09:40