Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М`ясо яловичини заморожене
Очікувана вартість
1 074 800,00 UAH
UA-2024-08-07-005148-a ● 32000a504e2249388acccf99a60630ba
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
07 серпня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» |
Код ЄДРПОУ: | 05425046 |
Місцезнаходження: | Україна , |
Контактна особа: |
Мотоман Марія Петрівна 380363662935 SheYN@rnpp.atom.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ.
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
М’ясо яловичини в блоках вищого сорту заморожене.
• м`якуш, крупний шматок, (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри;
• знежиловане, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок;
• товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування;
• консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста;
• колір – від рожевого до червоного;
• втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%;
• запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів;
• умови зберігання: від -12ºС до -18ºС;
• транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів);
• розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами;
• на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку;
• маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі;
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Печінка яловича заморожена.
• вищого сорту;
• печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування;
• консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста;
• колір – від рожевого до червоного;
• втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%;
• запах – властивий свіжому, доброякісному виду печінки без ознак псування, без сторонніх запахів;
• умови зберігання: від -12ºС до -18ºС;
• транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів);
• розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами;
• на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку;
• маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі;
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.
Розгорнути
Згорнути
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
М’ясо яловичини в блоках вищого сорту заморожене.
• м`якуш, крупний шматок, (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри;
• знежиловане, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок;
• товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування;
• консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста;
• колір – від рожевого до червоного;
• втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%;
• запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів;
• умови зберігання: від -12ºС до -18ºС;
• транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів);
• розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами;
• на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку;
• маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі;
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Печінка яловича заморожена.
• вищого сорту;
• печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування;
• консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста;
• колір – від рожевого до червоного;
• втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%;
• запах – властивий свіжому, доброякісному виду печінки без ознак псування, без сторонніх запахів;
• умови зберігання: від -12ºС до -18ºС;
• транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів);
• розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами;
• на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку;
• маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі;
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5000 кілограм
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 жовтня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3000 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 жовтня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
07 серпня 2024 12:31 |
Проєкт договору.doc |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Вид |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Сорт |
Можливі значення:
|
|
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Розмірний ряд |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Вид |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 12 серпня 2024 12:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "М'ЯСНИЧОК" |
1 010 000,00
UAH
|
1 010 000,00
UAH
|
Специфікація | Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО" |
1 037 450,00
UAH
|
1 037 450,00
UAH
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "М'ЯСНИЧОК" #39203222 |
Відхилено |
1 010 000,00
UAH
|
19 серпня 2024 11:49
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО" #31789715 |
Переможець |
1 037 450,00
UAH
|
02 вересня 2024 08:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
06 вересня 2024 14:48
|
23-24-ЗПП_Договір.pdf | укладений |
06 вересня 2024 12:20
|