Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
21 355,00 UAH
UA-2024-04-23-011714-a 3dc3d49227784a4c910c7eb2bdb817f1
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лілія КУШНІР

+380989173870 anastasiamotrz7@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 23 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ КРАСНОЇЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 41216361
Вебсайт: http://krs.osv.org.ua/
Місцезнаходження: 59022, Україна , Чернівецька обл., Сторожинецький р-н, селище міського типу Красноїльськ, ВУЛИЦЯ ШТЕФАН ЧЕЛ МАРЕ, будинок 157
Контактна особа: Лілія КУШНІР
+380989173870
anastasiamotrz7@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
88 кілограм
М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 59022, Україна, Чернівецька область, смт.Красноїльськ, вул.Штефан чел Маре,157
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

23 квітня 2024 16:23
Додаток4_проєкт_договору_про_закупівлю_товарів мясо стегна без кістки.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'ясо стегна
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 квітня 2024 08:40

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "КРИВКО ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ" 21 208,00
    UAH з ПДВ
    21 208,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЗОЛОТАРЮК СІЛЬВІЯ МИКОЛАЇВНА" 21 296,00
    UAH з ПДВ
    21 296,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    25 квітня 2024 12:52
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 12:52
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 12:51
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'ясо стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    24 квітня 2024 11:03
    Електронний підпис
    24 квітня 2024 11:03
    Електронний підпис
    24 квітня 2024 11:01
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'ясо стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "КРИВКО ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ"
    #2573311632
    Переможець 21 208,00
    UAH з ПДВ
    26 квітня 2024 09:21

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 квітня 2024 09:21

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "КРИВКО ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ"
    #2573311632
    21 208,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    30 квітня 2024 17:27
    329-3.pdf укладений
    30 квітня 2024 17:23