Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Масло вершкове 73% (Код ДК 021:2015 (CPV) : 15530000-2 Вершкове масло)
Очікувана вартість
116 865,00 UAH
UA-2024-04-10-004904-a d7301fd1e8e6484fb43f1f18dae3a30b
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Крайова Наталія Сергіївна

380442760585 natali.krayova@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 10 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК №3" ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ)
Код ЄДРПОУ: 05496796
Місцезнаходження: 03148, Україна , Київська обл., вулиця Кучера Василя, будинок 7
Контактна особа: Крайова Наталія Сергіївна
380442760585
natali.krayova@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кілограм
Масло солодковершкове 73%, ДСТУ 4399, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03148, Україна, м. Київ, Василя Кучера, 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 грудня 2024
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло

Тендерна документація

10 квітня 2024 12:16
Проєкт договору КНП КМПБ 3 ЗЦП.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вміст жиру 73 %
Вид Можливі значення:
  • солодковершкове
  • Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 4399
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 15 квітня 2024 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "Фірма "Фавор" 78 300,00
    UAH з ПДВ
    78 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "РАДОМІЛК" 79 506,00
    UAH з ПДВ
    79 506,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Приватне акціонерне товариство "Кагма" 81 900,00
    UAH з ПДВ
    81 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"АС ТРЕЙД" 84 240,00
    UAH з ПДВ
    84 240,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АВІДАЛЬ" 88 884,00
    UAH з ПДВ
    88 884,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" 91 314,00
    UAH з ПДВ
    91 314,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа підприємець Склянчук Сергій Олександрович 93 000,00
    UAH з ПДВ
    93 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПрАТ "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД" 94 500,00
    UAH з ПДВ
    94 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Кубліцький Микола Іванович 96 051,00
    UAH з ПДВ
    96 051,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Отрошко Сергій Михайлович 111 150,00
    UAH з ПДВ
    111 150,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    12 квітня 2024 10:05
    Електронний підпис
    12 квітня 2024 10:04
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    11 квітня 2024 14:38
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 14:38
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 14:11
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %

    Публічні документи

    11 квітня 2024 10:15
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 09:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    12 квітня 2024 15:12
    Електронний підпис
    12 квітня 2024 15:11
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    15 квітня 2024 08:45
    Електронний підпис
    15 квітня 2024 08:45
    Електронний підпис
    15 квітня 2024 08:44
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %

    Публічні документи

    11 квітня 2024 16:51
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 16:51
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 14:02
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %

    Публічні документи

    15 квітня 2024 09:54
    Електронний підпис
    15 квітня 2024 09:53
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    11 квітня 2024 12:26
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 12:24
    Електронний підпис
    11 квітня 2024 10:36
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %

    Публічні документи

    10 квітня 2024 20:03
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    12 квітня 2024 15:37
    Електронний підпис
    12 квітня 2024 15:33
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 73 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Товариство з обмеженою відповідальністю "Фірма "Фавор"
    #21505980
    Переможець 78 300,00
    UAH з ПДВ
    16 квітня 2024 11:38

    Документи

    16 квітня 2024 11:38
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 16 квітня 2024 11:38

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "Фірма "Фавор"
    #21505980
    78 300,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    16 квітня 2024 11:38
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    17 квітня 2024 10:56
    Дог №61 ТОВ Фірма ФАВОР.pdf укладений
    17 квітня 2024 10:55