Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо
Очікувана вартість
607 000,00 UAH
UA-2024-03-29-008396-a 47f268bf221c4d6cbe2c5e5363bf8a40
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Онищук Віктор Леонідович

380414135022 licey_pvfp_nv@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 29 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Звягельський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради
Код ЄДРПОУ: 13553798
Місцезнаходження: 11702, Україна , Житомирська обл., Звягель, вулиця Шевченка, будинок 72
Контактна особа: Онищук Віктор Леонідович
380414135022
licey_pvfp_nv@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


До ціни товару включаються - податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством, витрати на навантаження, розвантаження, поставку до закладу.
Поставка Товару здійснюється автомобільним транспортом Постачальника після отримання заявки, електронній пошті, телефонним зв'язком від Покупця, один раз на тиждень.
При укладанні та підписанні договору Постачальник в обов’язковому порядку має надати Замовнику - копії сертифікатів ДСТУ ISО "Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга, виданих на ім'я Постачальника. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80%.
Оскільки товар, який є предметом закупівлі, буде постачатись в навчальний заклад освіти, він повинен відповідати обов’язковим параметрам безпечності для життя дітей та мати високу якість впродовж усього періоду постачання товару.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 11702, Україна, Житомирська область, Звягель, вулиця Шевченка, будинок 72
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
3300 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 11702, Україна, Житомирська область, Звягель, вулиця Шевченка, будинок 72
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
1700 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо

Тендерна документація

29 березня 2024 17:05
Проект Договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 04 квітня 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна" 558 000,00
    UAH з ПДВ
    558 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 562 716,00
    UAH з ПДВ
    562 716,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПП "Продцентр-плюс" 582 312,00
    UAH з ПДВ
    582 312,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА" 595 800,00
    UAH з ПДВ
    595 800,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ" 602 400,00
    UAH з ПДВ
    602 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа підприємець Склянчук Сергій Олександрович 603 900,00
    UAH з ПДВ
    603 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    03 квітня 2024 16:41
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 16:41
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 16:37
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    03 квітня 2024 16:51
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 16:51
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 16:50
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    02 квітня 2024 15:56
    Електронний підпис
    02 квітня 2024 15:56
    Електронний підпис
    02 квітня 2024 15:55
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    03 квітня 2024 15:58
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 15:58
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 15:55
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    03 квітня 2024 15:32
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 15:32
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 15:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    03 квітня 2024 21:23
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 21:22
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна"
    #3258718686
    Переможець 558 000,00
    UAH з ПДВ
    05 квітня 2024 21:42

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 05 квітня 2024 21:42

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна"
    #3258718686
    558 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    10 квітня 2024 13:36
    Дог 22.pdf укладений
    10 квітня 2024 13:34