Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо (філе куряче охолоджене)
Очікувана вартість
333 744,00 UAH
UA-2024-03-28-010535-a 43c06b007a5d43339fdfb2fa00fbb437
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Ганна Іваськів

+380973411937 annaivackiv@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 28 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Коломийський ліцей № 9 Коломийської міської ради Івано-Франківської області
Код ЄДРПОУ: 20560936
Місцезнаходження: 78200, Україна , Івано-Франківська обл., м. Коломия, вул. М.Драгоманова, 1
Контактна особа: Ганна Іваськів
+380973411937
annaivackiv@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 0С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Якість запропонованого товару підтверджується посвідченням якості (або декларація виробника), де вказується дата виготовлення на підприємстві, час виготовлення і термін реалізації.
При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару. Постачання товарів здійснюється силами і за рахунок Постачальника протягом 2 календарних днів з моменту одержання Постачальником письмової заявки Замовника (листом, електронною поштою, факсом), якщо інший строк поставки не буде узгоджений додатково. Поставка товару повинна здійснюватися впродовж строку дії договору згідно графіка, у визначений сторонами день поставки. Днем поставки товару визначити (понеділок та середа до 10:00). Зміни у графік поставки товару можуть додатково погоджуватись сторонами. Місце поставки товарів: Коломийський ліцей № 9 вул. Драгоманова, 1 м. Коломия, Івано-Франківська обл.; Коломийська філія № 6 імені Героя України Тараса Сенюка Коломийського ліцею № 9 вул.Леонтовича, 14 Івано-Франківська обл.; Коломийська філія № 10 Коломийського ліцею № 9 вул.Січових Стрільців, 30 Івано-Франківської області.
Водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару, та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом. Затрати на доставку та розгрузку включаються до собівартості товару.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2040 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78200, Україна, Івано-Франківська область, м. Коломия, вул. Драгоманова,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

28 березня 2024 20:45
Проєкт договору м'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 02 квітня 2024 20:32

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ 295 596,00
    UAH з ПДВ
    295 596,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа-підприємець Кирничук Тетяна Богданівна 301 716,00
    UAH з ПДВ
    301 716,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 315 180,00
    UAH з ПДВ
    315 180,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Торговий Дім "Галицька Свіжина" 315 792,00
    UAH з ПДВ
    315 792,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО " ПРОМЕТЕЙ" 316 200,00
    UAH з ПДВ
    316 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Вектор-трейд-захід" 326 400,00
    UAH з ПДВ
    326 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:17
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:16
    Технічна специфікація.pdf
    29 березня 2024 14:16
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    01 квітня 2024 22:17
    Електронний підпис
    01 квітня 2024 22:04
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:14
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:13
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    29 березня 2024 13:29
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    29 березня 2024 09:53
    Електронний підпис
    29 березня 2024 09:53
    Електронний підпис
    29 березня 2024 09:52
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    29 березня 2024 12:16
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
    #2514617416
    Переможець 295 596,00
    UAH з ПДВ
    03 квітня 2024 09:28

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 03 квітня 2024 09:28

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
    #2514617416
    295 596,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    05 квітня 2024 14:59
    договір 38 філе.pdf укладений
    05 квітня 2024 14:57