Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М`ясо яловиче І категорії першого сорту охолоджене, М`ясо свиняче І категорії першого сорту охолоджене, Тушки курей охолоджені, Філе куряче охолоджене.
Очікувана вартість
419 786,00 UAH
UA-2024-03-28-005393-a 7f599fde8e154e208ae3061bf967ff1a
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Марина Шабрацька

+380508060091 marshuna277@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 28 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 11 "ПІЗНАЙКО" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 20559235
Місцезнаходження: 76014, Україна , Івано-Франківська обл., місто Івано-Франківськ, вулиця Сахарова Академіка, 32а
Контактна особа: Марина Шабрацька
+380508060091
marshuna277@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо



Термін поставки Товарів: до 31 грудня 2024 року включно.
Місце поставки Товару: Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 11 «Пізнайко» Івано-Франківської міської ради, вул. Академіка Сахарова, буд. 32А, м. Івано-Франківськ.
Товар поставляється спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам та забезпечувати відповідний температурний режим. Поставка Товару здійснюється за рахунок Учасника-переможця.
Товар поставляється окремими партіями загального строку поставки (протягом 2024 року) за заявками Замовника відповідно до затвердженого у договорі Графіку поставки.
Розвантаження та навантаження Товару забезпечується Учасником-переможцем за його рахунок.
Експедитори та водії, які безпосередньо постачають м`ясо, повинні бути забезпечені відповідним санітарним одягом (халатом, рукавицями) та мати діючі особисті медичні книжки з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів.
Умови оплати: післяоплата протягом 60 (шістдесяти) календарних днів з дня отримання видаткової (товарно-транспортної) накладної у разі наявності зареєстрованих коштів. У разі відсутності відповідного фінансування оплата здійснюється протягом 60 (шістдесяти) календарних днів з моменту надходження та реєстрації фінансових зобов’язань в УДКСУ в м.Івано-Франківську.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
380 кілограм
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
380 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
900 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
980 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

28 березня 2024 13:30
Проект договору про закупівлю М`яса.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 03 квітня 2024 13:25

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Тодорів Марія Павлівна" 343 300,00
    UAH з ПДВ
    343 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ 345 420,00
    UAH з ПДВ
    345 420,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Шумський Ігор Зіновійович" 348 790,00
    UAH з ПДВ
    348 790,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО " ПРОМЕТЕЙ" 354 300,00
    UAH з ПДВ
    354 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО" 356 670,00
    UAH з ПДВ
    356 670,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:33
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:33
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:42
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:36
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:28
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:26
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:07
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    29 березня 2024 10:00
    Електронний підпис
    29 березня 2024 10:00
    Електронний підпис
    29 березня 2024 09:59
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    28 березня 2024 14:13
    Електронний підпис
    28 березня 2024 14:12
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Тодорів Марія Павлівна"
    #2227115423
    Переможець 343 300,00
    UAH з ПДВ
    04 квітня 2024 13:47

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 04 квітня 2024 13:47

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "Тодорів Марія Павлівна"
    #2227115423
    343 300,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    11 квітня 2024 15:25
    Договір № 26.2024 (М`ясо).pdf укладений
    11 квітня 2024 15:16