Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М'якоть без кістки свинна охолоджена – 15113000-3, філе куряче охолоджене – 15112130-6, печінка яловича охолоджена – 15114000-0)
Очікувана вартість
34 000,00 UAH
UA-2024-03-26-009684-a 28d976b04cc4492e9b18fc502255ccb2
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Сіроштан Ілона Олегівна

380532608733 zakupivli@nupp.edu.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 26 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "ПОЛТАВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА"
Код ЄДРПОУ: 02071100
Вебсайт: https://nupp.edu.ua/
Місцезнаходження: 36011 , Україна , Полтавська обл., Полтава, проспект Першотравневий, будинок 24
Контактна особа: Сіроштан Ілона Олегівна
380532608733
zakupivli@nupp.edu.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Кількість товару: м'якоть без кістки свинна охолоджена – 80 кг; філе куряче охолоджене – 100 кг; печінка свиняча охолоджена – 20 кг. Загальна очікувана вартість закупівлі – 34 000,00 грн (Тридцять чотири тисячі грн 00 коп) з ПДВ. Місце постачання товару: за адресою Замовника. Термін постачання товару: протягом 1 місяця з моменту підписання договору. Усі поставки товару повинні здійснюватися в обсягах зазначених згідно замовлення, в залежності від фактичної потреби Замовника кожен понеділок з 07.00 до 08.00 год. за адресою Замовника. Кожна партія товару обов’язково має супроводжуватися документами: накладними, товарно-транспортними накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі – сертифікат про якість з обов’язковим зазначенням найменування харчового продукту, умов зберігання, температурного режиму, ваги продукції, нормативного документу, часу та дати виготовлення товару. Транспортні послуги та інші витрати повинні здійснюватися за рахунок Учасника.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
80 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 36011 , Україна, Полтавська область, Полтава, проспект Першотравневий, будинок 24
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 36011 , Україна, Полтавська область, Полтава, проспект Першотравневий, будинок 24
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
20 кілограм
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 36011 , Україна, Полтавська область, Полтава, проспект Першотравневий, будинок 24
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

26 березня 2024 15:29
Проєкт договору.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 29 березня 2024 16:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АВАНГАРДКОМ" 27 300,00
    UAH з ПДВ
    27 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Приватне підприємство "Діадема" 28 428,00
    UAH з ПДВ
    28 428,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "МОЛОКІНІ" 29 302,00
    UAH з ПДВ
    29 302,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "КОВАЛЬЧУК РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ " 30 400,00
    UAH з ПДВ
    30 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:18
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:17
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    26 березня 2024 16:05
    Електронний підпис
    26 березня 2024 16:03
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    27 березня 2024 10:07
    Електронний підпис
    27 березня 2024 10:06
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    29 березня 2024 00:13
    Електронний підпис
    29 березня 2024 00:13
    Електронний підпис
    29 березня 2024 00:11
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АВАНГАРДКОМ"
    #45358873
    Переможець 27 300,00
    UAH з ПДВ
    01 квітня 2024 16:24

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 01 квітня 2024 16:24

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АВАНГАРДКОМ"
    #45358873
    27 300,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    03 квітня 2024 16:25
    Договір №627.pdf укладений
    03 квітня 2024 16:23