Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
«ДК 021:2015 - 15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» (Сухарі панірувальні білі)
Очікувана вартість
268 749,00 UAH
UA-2024-02-29-006356-a ● 2eb70d80f72348ee83a086fe94d0e900
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 37498536 |
Місцезнаходження: | 03148, Україна , Київська обл., Київ, вул. Якуба Коласа, 6-А |
Контактна особа: |
Джулай Карина Юріївна +380931185310 tender.uos@gmail.com |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 29 лютого 2024 14:29 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 05 березня 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 05 березня 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 08 березня 2024 00:00 |
Початок аукціону: | 08 березня 2024 12:55 |
Початок аукціону: | 08 березня 2024 12:55 |
Очікувана вартість: | 268 749,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 343,75 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
3900 кілограм
Сухарі панірувальні білі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03148, Україна, м. Київ, м. Київ, Заклади освіти Святошинського району м. Києва (Додаток № 2 до проєкту Договору - Дислокація)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15821150-5 — Сухарі
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
29 лютого 2024 15:11 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
29 лютого 2024 14:30 |
Додаток 5_Проєкт договору.docx | |
29 лютого 2024 14:30 |
ТД_Сухарі панірувальні_2024 р..docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Фасування
Дата подання: 01 березня 2024 08:54
Дата відповіді: 01 березня 2024 14:05
Шановний замовнику!
Поясніть, будь-ласка, згідно умов ТД, а саме додатку Технічні вимоги, під кожен заклад повинне бути унікальне фасування продукції?
Чи Постачальник надає інформацію про фасування товару, а ДНЗ робить замовлення кратне цьому фасуванню?
Бо зробити унікальне фасування під кожен заклад нереально, адже повинне бути наперед пакування під різну вагу вже промарковане згідно ЗУ.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Шановний потенційний учаснику!
Відповідно до вимог ТД, предметом закупівлі якого є Сухарі панірувальні білі, наявні чіткі вимоги до продукції, а саме: Сухарі панірувальні мають бути виготовлені з борошна вищого або першого ґатунку, мають бути сухими, без домішок, з характерним для даного виду смаком та запахом, без ознак плісняви та гнилі. Фасування - до 1,0 кг. Якість нормується по ДСТУ, ТУ та інших документах, що діють на території України. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.
Про те, у зв’язку із різними потребами навчальних закладів, необхідно щоб учасник підтвердив можливість фасування та виконання замовлень дошкільних навчальних закладів (тобто можливість додаткового об’єму «до 1,0 кг» фасування, в залежності від потреб та замовлень дошкільних навчальних закладів). Замовлення на дану продукцію можуть бути для прикладу: 0,1 або 0,25 або 0,5 або 1,0 кг. А тому, якщо надане замовлення являється нестандартним, потрібно щоб постачальник провів фасування/перефасування даної продукції, відповідно до потреби замовлення дошкільного закладу освіти. Тому, на вимогу замовника, потрібно щоб учасник підтвердив наявність такої можливості, відповідними документами, а саме – наданням копій нормативно- технічної документації стосовно можливості фасування та виконання замовлень ДНЗ відповідно до якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі (оскільки ДНЗ замовляють різну кількість продукції необхідно, щоб на підприємстві була розроблена технічна документація щодо можливості фасування необхідної кількості продукції із забезпеченням санітарно – гігієнічних норм);
При постачанні продукції, також слід враховувати наступне:
- Продукція повинна бути безпечною, придатною до споживання. Вигляд та запах продукції кожного виду повинен бути типовим для даної продукції. Без стороннього запаху (прогірклий, затхлий, пліснявий, тощо). Товар постачається дрібними партіями відповідно до заявок закладів освіти.
- Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо.
- Маркування: обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку.
- Тара та упаковка продуктів харчування повинна бути міцною, чистою, сухою, без стороннього запаху й порушення цілісності.
- Товар повинен бути безпечним до споживання та мати достатній термін придатності. Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становити не менше 80 % від загального терміну зберігання.
Відповідно до вимог ТД, предметом закупівлі якого є Сухарі панірувальні білі, наявні чіткі вимоги до продукції, а саме: Сухарі панірувальні мають бути виготовлені з борошна вищого або першого ґатунку, мають бути сухими, без домішок, з характерним для даного виду смаком та запахом, без ознак плісняви та гнилі. Фасування - до 1,0 кг. Якість нормується по ДСТУ, ТУ та інших документах, що діють на території України. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.
Про те, у зв’язку із різними потребами навчальних закладів, необхідно щоб учасник підтвердив можливість фасування та виконання замовлень дошкільних навчальних закладів (тобто можливість додаткового об’єму «до 1,0 кг» фасування, в залежності від потреб та замовлень дошкільних навчальних закладів). Замовлення на дану продукцію можуть бути для прикладу: 0,1 або 0,25 або 0,5 або 1,0 кг. А тому, якщо надане замовлення являється нестандартним, потрібно щоб постачальник провів фасування/перефасування даної продукції, відповідно до потреби замовлення дошкільного закладу освіти. Тому, на вимогу замовника, потрібно щоб учасник підтвердив наявність такої можливості, відповідними документами, а саме – наданням копій нормативно- технічної документації стосовно можливості фасування та виконання замовлень ДНЗ відповідно до якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі (оскільки ДНЗ замовляють різну кількість продукції необхідно, щоб на підприємстві була розроблена технічна документація щодо можливості фасування необхідної кількості продукції із забезпеченням санітарно – гігієнічних норм);
При постачанні продукції, також слід враховувати наступне:
- Продукція повинна бути безпечною, придатною до споживання. Вигляд та запах продукції кожного виду повинен бути типовим для даної продукції. Без стороннього запаху (прогірклий, затхлий, пліснявий, тощо). Товар постачається дрібними партіями відповідно до заявок закладів освіти.
- Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо.
- Маркування: обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку.
- Тара та упаковка продуктів харчування повинна бути міцною, чистою, сухою, без стороннього запаху й порушення цілісності.
- Товар повинен бути безпечним до споживання та мати достатній термін придатності. Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становити не менше 80 % від загального терміну зберігання.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 08 березня 2024 13:18
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "МИЗА" |
264 420,00
UAH з ПДВ
|
262 860,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Товариство з обмеженою відповідальністю “Гранат” |
265 590,00
UAH з ПДВ
|
263 250,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ТОВ "МИЗА" #38888259 |
Відхилено |
262 860,00
UAH з ПДВ
|
19 березня 2024 15:46
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 14 березня 2024 16:31
|
Товариство з обмеженою відповідальністю “Гранат” #21620913 |
Переможець |
263 250,00
UAH з ПДВ
|
21 березня 2024 14:26
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
28 березня 2024 13:51
|
Договір 448.pdf | укладений |
28 березня 2024 13:49
|