Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Масло солодковершкове 82,5%, ДСТУ 4399, 1 кг
Очікувана вартість
119 000,00 UAH
UA-2024-02-22-002419-a 6c406f688d7c41f7b9ad37e4b90c3234
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Олена Духновська

+380950100867 duhnovskaelena@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 22 лютого 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №15 ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА" ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ)
Код ЄДРПОУ: 26199074
Місцезнаходження: 04070, Україна , Київська обл., м. Київ, вул. Г.Сковороди, 2
Контактна особа: Олена Духновська
+380950100867
duhnovskaelena@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло


Масло солодковершкове 82,5%, ДСТУ 4399, 1 кг (по 0,2 кг)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
340 кілограм
Масло солодковершкове 82,5%, ДСТУ 4399, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 04070, Україна, Київська область, Київ, вул. Г.Сковороди, 2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло

Тендерна документація

22 лютого 2024 10:26
Проект договору продукти харчування.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 4399
  • Вміст жиру 82.5
    Вид Можливі значення:
  • солодковершкове
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 27 лютого 2024 09:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Кубліцька Світлана Іванівна 105 321,80
    UAH з ПДВ
    105 321,80
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"АС ТРЕЙД" 106 080,00
    UAH з ПДВ
    106 080,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АВІДАЛЬ" 110 119,20
    UAH з ПДВ
    110 119,20
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "МІРАЙТЕНС ГРУП" 112 118,40
    UAH з ПДВ
    112 118,40
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "МАЛИК НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА" 112 200,00
    UAH з ПДВ
    112 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа підприємець Склянчук Сергій Олександрович 112 200,00
    UAH з ПДВ
    112 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПрАТ "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД" 116 280,00
    UAH з ПДВ
    116 280,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Приватне акціонерне товариство "ОБУХІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД" 117 300,00
    UAH з ПДВ
    117 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    22 лютого 2024 19:49
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове

    Публічні документи

    23 лютого 2024 14:11
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 14:10
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5

    Публічні документи

    27 лютого 2024 00:40
    Електронний підпис
    27 лютого 2024 00:40
    Електронний підпис
    27 лютого 2024 00:39
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    26 лютого 2024 15:43
    Електронний підпис
    26 лютого 2024 15:43
    Електронний підпис
    26 лютого 2024 15:41
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    23 лютого 2024 16:24
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 16:24
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 16:05
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    26 лютого 2024 23:41
    Електронний підпис
    26 лютого 2024 23:40
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5

    Публічні документи

    22 лютого 2024 13:55
    Електронний підпис
    22 лютого 2024 13:55
    Електронний підпис
    22 лютого 2024 10:41
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Публічні документи

    23 лютого 2024 16:44
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 16:39
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид солодковершкове
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вміст жиру 82.5
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4399

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Кубліцька Світлана Іванівна
    #2291316389
    Переможець 105 321,80
    UAH з ПДВ
    28 лютого 2024 09:31

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 28 лютого 2024 09:31

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Кубліцька Світлана Іванівна
    #2291316389
    105 321,80
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    05 березня 2024 09:50
    Договір № 03-01-01.docx.p7s.p7s укладений
    05 березня 2024 09:49