Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Серце яловиче, заморожене, 1 кг; Печінка яловича, заморожена, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг; Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Очікувана вартість
201 856,80 UAH
UA-2024-02-01-014640-a ● e441ff8eed80470d9294de4d33aaaa86
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
01 лютого 2024
Інформація про замовників
Найменування: | НАФТОГАЗОВИДОБУВНЕ УПРАВЛІННЯ "БОРИСЛАВНАФТОГАЗ" ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРНАФТА" |
Код ЄДРПОУ: | 00136544 |
Вебсайт: | https://www.ukrnafta.com/ua |
Місцезнаходження: | 82300, Україна , Львівська обл., м. Борислав, вул. Карпатська Брама, 26 |
Контактна особа: |
Юрій Литвин +380504143431 yurii.lytvyn@ukrnafta.com |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
1Найменування товару: Серце яловиче, заморожене, 1 кг; Печінка яловича, заморожена, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг; Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів.
3. Зовнішній вигляд:
- М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена ): М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- М'ясо яловичина тазостегнова частина (заморожена): М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- Серце яловиче (заморожена): без зовнішніх кровоносних судин та плівок, без сторонніх запахів, без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- Печінка яловича (заморожена): не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- М’ясо філе куряче (заморожене): блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці. Фасовка Товару: 7-14 кг.
4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
5. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України. Продукція, що буде поставлятися, повинна відповідати нормативно-правовим актам щодо продуктів харчування, що діють на території України.
6. Документи на етапі поставки: При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець, для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.
7. Термін поставки: Поставка товару партіями впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару після підписання договору, але не пізніше 30.06.2024р.
8. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.
9. Допускається застосування толерантності на продукцію в бік зменшення до 10%.
10. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару.
11. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача.
Розгорнути
Згорнути
2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів.
3. Зовнішній вигляд:
- М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена ): М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- М'ясо яловичина тазостегнова частина (заморожена): М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- Серце яловиче (заморожена): без зовнішніх кровоносних судин та плівок, без сторонніх запахів, без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- Печінка яловича (заморожена): не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду. Фасовка Товару: 5-10 кг.
- М’ясо філе куряче (заморожене): блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці. Фасовка Товару: 7-14 кг.
4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
5. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України. Продукція, що буде поставлятися, повинна відповідати нормативно-правовим актам щодо продуктів харчування, що діють на території України.
6. Документи на етапі поставки: При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець, для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.
7. Термін поставки: Поставка товару партіями впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару після підписання договору, але не пізніше 30.06.2024р.
8. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.
9. Допускається застосування толерантності на продукцію в бік зменшення до 10%.
10. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару.
11. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
120 кілограм
Серце яловиче, заморожене, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Ірини Сеник, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
80 кілограм
Печінка яловича, заморожена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Ірини Сеник, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
130 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Ірини Сеник, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Ірини Сеник, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Львівська область, м. Борислав, вул. Ірини Сеник, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
01 лютого 2024 17:15 |
Договір проект 15110000-2 М’ясо.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Вид |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Вид |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Наявність кісток |
Можливі значення:
|
|
З шкірою |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Вид |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 06 лютого 2024 11:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М'ЯСО" |
188 750,00
UAH з ПДВ
|
188 750,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ФОП Монастирська Оксана Дмитрівна |
200 050,00
UAH з ПДВ
|
200 050,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М'ЯСО" #31789715 |
Переможець |
188 750,00
UAH з ПДВ
|
06 лютого 2024 15:21
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
16 лютого 2024 13:47
|
KYIRPS01_HOKYI01PR133_4560_001.pdf | укладений |
16 лютого 2024 13:41
|
2024 ТзОВ ГПК-М'ясо № 11-07-03-17-МТР.pdf | укладений |
16 лютого 2024 13:41
|