Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Горошок зелений консервований, вищого сорту, 1 кг; Ікра з кабачків стерилізована, 1кг; Капуста квашена, сорт перший, 1 кг; Огірки солені, сорт перший, 1 кг; Огірки консервовані, першого сорту, маринад без оцту, 1 кг; Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг
Очікувана вартість
63 550,00 UAH
UA-2024-01-31-001546-a eb44307b0d1442fdac778fabcc97a216
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Олена Савченко

+380617023524 savchenko_ml8@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 31 січня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство "Міська лікарня №8" Запорізької міської ради
Код ЄДРПОУ: 00440221
Вебсайт: https://ml8.zp.ua/
Місцезнаходження: 69014, Україна , Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Харчова, буд 2
Контактна особа: Олена Савченко
+380617023524
savchenko_ml8@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі


Поставка партіями на підставі заявки Замовника
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
70 кілограм
Горошок зелений консервований, вищого сорту, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
200 кілограм
Ікра з кабачків стерилізована, 1кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
100 кілограм
Капуста квашена, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
200 кілограм
Огірки солені, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
300 кілограм
Огірки консервовані, першого сорту, маринад без оцту, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
50 кілограм
Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69014, Україна, Запорізька область, Запоріжжя, вул.Харчова,буд.2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

Тендерна документація

31 січня 2024 09:56
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ продукти харчування бюджет.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Сорт
Технічні характеристики предмета закупівлі
Тип обробки Можливі значення:
  • стерилізована
  • Овочева основа Можливі значення:
  • кабачок
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • квашена
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • капуста
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • солені
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • огірки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка Можливі значення:
  • маринад без оцту
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Сіль у складі продукту Можливі значення:
  • Ні
  • Масова частка сухих речовин 25

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 03 лютого 2024 09:26

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Фізична особа підприємець Дружкова Марія Іванівна 52 190,00
    UAH з ПДВ
    52 190,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Бойко Оксана Анатоліївна 53 540,00
    UAH з ПДВ
    53 540,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Романенко Кирило Ігорович" 60 050,00
    UAH з ПДВ
    60 050,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    02 лютого 2024 14:27
    Електронний підпис
    02 лютого 2024 14:24
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа кабачок
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки стерилізована
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад без оцту
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    01 лютого 2024 14:02
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки стерилізована
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа кабачок
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад без оцту
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25

    Публічні документи

    02 лютого 2024 13:21
    Електронний підпис
    02 лютого 2024 13:21
    Електронний підпис
    02 лютого 2024 13:13
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа кабачок
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки стерилізована
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад без оцту
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Фізична особа підприємець Дружкова Марія Іванівна
    #2123814902
    Переможець 52 190,00
    UAH з ПДВ
    05 лютого 2024 08:25

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 05 лютого 2024 08:25

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Фізична особа підприємець Дружкова Марія Іванівна
    #2123814902
    52 190,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис зміни до договору
    17 травня 2024 14:01
    ДУ 1 дог 19П-Б.pdf зміни до договору
    17 травня 2024 13:59
    ДУ 1 дог 19П-Б.pdf зміни до договору
    17 травня 2024 13:49
    Електронний підпис укладений
    08 лютого 2024 13:53
    длг 19П-Б.pdf укладений
    08 лютого 2024 13:52

    Інформація про платежі за договором

    Відображаються здійснені оплати органами Казначейства за договорами про закупівлі розпорядників бюджетних коштів
    Дата Сума Платник Одержувач Статус
    22 травня 2024 10:50
    931,00 UAH UA678201720344310007000063997
    КНП "Міська лікарня №8" ЗМР
    UA233314890000026000091215001
    ФОП Дружкова Марiя Iванiвна
    Оплачений

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    16 травня 2024
    Дата публікації змін до договору:
    17 травня 2024
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Номер договору про закупівлю: 19П-Б
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML