Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Горошок зелений заморожений, 1 кг; Капуста квашена, сорт перший, 1 кг; Сушені абрикоси половинками, сорт перший, від 25мм, 1 кг; Огірки консервовані, першого сорту, маринад з оцтом, 1 кг; Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Слива заморожена, без кісточки, 1 кг; Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг; Суміш фруктово-ягідна, заморожена, 1 кг; Чорнослив сушений, без кісточки, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг
Очікувана вартість
517 200,00 UAH
UA-2024-01-02-001241-a 2bfd3deeead94906a1941fc0c1d53c84
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Марина Миколаївна

+380637151844 kzokoli@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 02 січня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальний заклад освіти "Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради"
Код ЄДРПОУ: 20214476
Вебсайт: https://www.kzo-koli.com
Місцезнаходження: 50029, Україна , Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, будинок 1
Контактна особа: Марина Миколаївна
+380637151844
kzokoli@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі


Горошок зелений заморожений, 1 кг; Капуста квашена, сорт перший, 1 кг; Сушені абрикоси половинками, сорт перший, від 25мм, 1 кг; Огірки консервовані, першого сорту, маринад з оцтом, 1 кг; Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Слива заморожена, без кісточки, 1 кг; Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг; Суміш фруктово-ягідна, заморожена, 1 кг; Чорнослив сушений, без кісточки, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг
Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше 1 разу на тиждень, за адресою м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1. партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Горошок зелений з мозкових сортів, ваговий. Горошини одного кольору, рівні за розміром. Виготовлений за технологією «швидкої» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси свідчить про повторну заморозку). Сливи повинні бути стиглі, чисті, без кістки та плодоніжок, без інших сторонні домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Строк придатності до споживання не більше, ніж 12 місяців. Товар повинен відповідати ДСТУ. Томатна паста має зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, концентрована маса від напіврідкої до консистенції, яка мажеться (з масовою часткою розчинних сухих речовин 25%), без темних включень, грубих часток плодів. Колір: червоний, оранжевий-червоний або темно-червоний рівномірний за всією масою. Допустимий буруватий відтінок. Смак і запах: властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Пакування – пластикове відро не більше 1 кг. Якість товарів відповідно ДСТУ. Сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі без гнилих ягід та плісняви врожаю 2022-2023 року. Смак та запах натуральний, добре виражений та аромат властивий використаним видам фруктів. Не допускається сторонній присмак і запах.. Фасування: продуктовий мішок від 10 до 25 кг.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. Родзинки мають матовий покрив без пошкоджень, невеликого розміру без кісточки. Чорнослив без кісточки копчений, цілий, чистий, без плісняви. Колір однорідний чорний з синім відтінком, глянцевий. Курага з спеціальних сортів абрикос без кісточки, ціла, чиста, без плісняви. Колір однорідний від світло оранжевого до оранжевого, глянцевий. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Продукція повинна відповідати ДСТУ. Огірки консервовані повинні відповідати ДСТУ. Зовнішній вигляд – огірки цілі, відповідні даному сорту, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Склянна банка – 3 л. Продукти квашені повинні бути не прокислими, з приємним смаком та запахом. Згідно мікробіологічних показників готові квашені продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Без ГМО (має бути зазначено на пакуванні) та використання оцету. Фасування - закриті харчові пластмасові відра по 3 -5 л, або вакумоване пакування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Фруктово-ягідна суміш – без кісточок. Виготовлена за технологією «швидкої» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси свідчить про повторну заморозку).
Спосіб поставки: поставка товару на склад замовника окремими партіями в залежності від потреби по 31.12.2024, щотижня з 08:00 до 16:00 години на основі узгоджених заявок замовника, протягом 1 (одного) календарного дня з дати узгодження заявки замовника; розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
700 кілограм
Горошок зелений заморожений, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
201 кілограм
Капуста квашена, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
30 кілограм
Сушені абрикоси половинками, сорт перший, від 25мм, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
375 кілограм
Огірки консервовані, першого сорту, маринад з оцтом, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
340 кілограм
Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
20 кілограм
Слива заморожена, без кісточки, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
730 кілограм
Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
1480 кілограм
Суміш фруктово-ягідна, заморожена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
100 кілограм
Чорнослив сушений, без кісточки, сорт вищий, розмір середній, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
540 кілограм
Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

Тендерна документація

02 січня 2024 11:16
Проєкт договору овочі морожені.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Вид продукту Можливі значення:
  • горошок зелений
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • квашена
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • капуста
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Діаметр плоду Можливі значення:
  • не менше 25 мм
  • Вид Можливі значення:
  • абрикоси половинками
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка Можливі значення:
  • маринад з оцтом
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісточки Можливі значення:
  • Ні
  • Колір Можливі значення:
  • світло-коричневий
  • Розмір Можливі значення:
  • середній
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Наявність кісточки Можливі значення:
  • Ні
  • Вид замороженого продукту Можливі значення:
  • слива
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 8494
  • Вид сушених фруктів Можливі значення:
  • суміш сухофруктів
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Вид замороженого продукту Можливі значення:
  • суміш фруктово-ягідна
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір Можливі значення:
  • середній
  • Наявність кісточки Можливі значення:
  • Ні
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Сіль у складі продукту Можливі значення:
  • Ні
  • Масова частка сухих речовин 25

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 05 січня 2024 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ГОЛОВЧЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА" 394 391,00
    UAH з ПДВ
    394 391,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОДУКТЛАЙН" 421 922,52
    UAH з ПДВ
    421 922,52
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Коваленко Валентина Дмитрівна 435 080,00
    UAH з ПДВ
    435 080,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ГОНЧАР БОРИС ІВАНОВИЧ" 511 000,00
    UAH з ПДВ
    511 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    04 січня 2024 15:06
    Електронний підпис
    04 січня 2024 15:06
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад з оцтом
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту слива
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    04 січня 2024 22:02
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад з оцтом
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту слива
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    05 січня 2024 09:10
    Електронний підпис
    05 січня 2024 03:49
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад з оцтом
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту слива
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25

    Публічні документи

    04 січня 2024 18:53
    Електронний підпис
    04 січня 2024 18:53
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Заливка маринад з оцтом
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту слива
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ГОЛОВЧЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА"
    #3337820242
    Переможець 394 391,00
    UAH з ПДВ
    05 січня 2024 13:00

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 05 січня 2024 13:00

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ГОЛОВЧЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА"
    #3337820242
    394 391,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис зміни до договору
    15 січня 2024 14:27
    Додаток 1.pdf зміни до договору
    15 січня 2024 14:23
    Електронний підпис укладений
    09 січня 2024 13:42
    Договір 4.pdf укладений
    09 січня 2024 13:10

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    12 січня 2024
    Дата публікації змін до договору:
    15 січня 2024
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Виправлення технічної помилки
    Номер договору про закупівлю: 4/2024
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML