Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
1 468 900,00 UAH
UA-2024-01-02-000646-a ● 99004dfbe56c4674b556dfdbaf8228cf
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
02 січня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний заклад освіти "Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради" |
Код ЄДРПОУ: | 20214476 |
Вебсайт: | https://www.kzo-koli.com |
Місцезнаходження: | 50029, Україна , Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, будинок 1 |
Контактна особа: |
Марина Миколаївна +380637151844 kzokoli@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Товар поставляється Постачальником частинами (партіями) поступово, у період дії Договору на підставі замовлень (заявок) Покупця протягом 2-х календарних днів після отримання відповідної заявки Поставка товару здійснюється власним транспортом Продавця щотижнево, а саме один раз на тиждень, у робочий день (з 08-00 до 14-00 год.).
Доставка на адресу замовника: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1.
М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Чверть задня куряча, стегно куряче вітчизняного виробництва, свіжозаморожені, без залишків пуху, пір'я та ознак повторного заморожування. Філе куряче вітчизняного виробництва свіжозаморожене зачищене від сухожиль та плівок. Колір та запах властиві доброякісному м'ясу. Розфасоване та упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей та безпечність при транспортуванні та зберіганні. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасовка Товару: М'ясо свинини та яловичини, картонний ящик – 5-10 кг, м’со куряче – картонний ящик – 14 кг. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % у продовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.
Розгорнути
Згорнути
Товар поставляється Постачальником частинами (партіями) поступово, у період дії Договору на підставі замовлень (заявок) Покупця протягом 2-х календарних днів після отримання відповідної заявки Поставка товару здійснюється власним транспортом Продавця щотижнево, а саме один раз на тиждень, у робочий день (з 08-00 до 14-00 год.).
Доставка на адресу замовника: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1.
М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Чверть задня куряча, стегно куряче вітчизняного виробництва, свіжозаморожені, без залишків пуху, пір'я та ознак повторного заморожування. Філе куряче вітчизняного виробництва свіжозаморожене зачищене від сухожиль та плівок. Колір та запах властиві доброякісному м'ясу. Розфасоване та упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей та безпечність при транспортуванні та зберіганні. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасовка Товару: М'ясо свинини та яловичини, картонний ящик – 5-10 кг, м’со куряче – картонний ящик – 14 кг. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % у продовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
360 кілограм
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2650 кілограм
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1000 кілограм
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
800 кілограм
Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4200 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50029, Україна, Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
02 січня 2024 10:12 |
Проєкт договору м'ясо.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Вид |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
З шкірою |
Можливі значення:
|
|
Наявність кісток |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Наявність кісток |
Можливі значення:
|
|
З шкірою |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 05 січня 2024 10:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "Шишова Наталя Миколаївна" |
1 240 300,00
UAH з ПДВ
|
1 240 300,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОДУКТЛАЙН" |
1 447 543,20
UAH з ПДВ
|
1 447 543,20
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Шишова Наталя Миколаївна" #2842801449 |
Переможець |
1 240 300,00
UAH з ПДВ
|
05 січня 2024 11:35
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 квітня 2024 10:39
|
ДУ Шишова.pdf | зміни до договору |
01 квітня 2024 10:38
|
Договір 7.pdf | укладений |
09 січня 2024 13:48
|
Електронний підпис | укладений |
09 січня 2024 13:47
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 01 квітня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 01 квітня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова) |
Номер договору про закупівлю: | 7/2024 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |