Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо (свинина, яловичина, філе куряче, стегно куряче, печінка куряча, окорок курячий)
Очікувана вартість
61 490,00 UAH
UA-2023-12-11-001817-a 179e1572ce674a21a26078b8f005bf93
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Метеля Ольга Федорівна

380444553729 tcson_sol@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 11 грудня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва
Код ЄДРПОУ: 22893688
Місцезнаходження: 03126, Україна , Київська обл., Київ, Бульвар Вацлава Гавела 83-а
Контактна особа: Метеля Ольга Федорівна
380444553729
tcson_sol@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


В ціну товару включаються витрати на транспортування, оформлення всіх документів, а також інші витрати пов’язані із поставкою Товару Замовнику. Поставка до 25.12.23.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
80 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
19 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
100 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
100 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
115 кілограм
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
30 кілограм
Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03126, Україна, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 83-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2023  —  25 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо

Тендерна документація

11 грудня 2023 09:50
Проект договору м'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Частина Можливі значення:
  • окіст
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 14 грудня 2023 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 53 269,20
    UAH з ПДВ
    53 269,20
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГПРОДСЕРВІС ПЛЮС" 56 400,00
    UAH з ПДВ
    56 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛЮЛЬКО НАТАЛЯ ВАСИЛІВНА" 58 200,00
    UAH з ПДВ
    58 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"АС ТРЕЙД" 58 884,00
    UAH з ПДВ
    58 884,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" 59 763,54
    UAH з ПДВ
    59 763,54
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    13 грудня 2023 14:56
    Електронний підпис
    13 грудня 2023 14:56
    Електронний підпис
    13 грудня 2023 14:43
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    12 грудня 2023 22:24
    Електронний підпис
    12 грудня 2023 22:24
    Електронний підпис
    12 грудня 2023 22:23
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    11 грудня 2023 15:46
    Електронний підпис
    11 грудня 2023 15:46
    Електронний підпис
    11 грудня 2023 15:44
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    11 грудня 2023 18:10
    Електронний підпис
    11 грудня 2023 18:09
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    13 грудня 2023 21:32
    Електронний підпис
    13 грудня 2023 21:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    Переможець 53 269,20
    UAH з ПДВ
    14 грудня 2023 11:15

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 14 грудня 2023 11:15

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    53 269,20
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    19 грудня 2023 12:33
    мясо2230.pdf укладений
    19 грудня 2023 12:30
    мясо2730.pdf укладений
    19 грудня 2023 12:30

    Ціни за одиницю:

    Конкретна назва предмета закупівлі Кількість Одиниці виміру Ціна за одиницю
    Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг 80 кілограм 165,00
    UAH з ПДВ
    М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг 19 кілограм 255,00
    UAH з ПДВ
    Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 100 кілограм 138,00
    UAH з ПДВ
    Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 100 кілограм 89,04
    UAH з ПДВ
    Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг 115 кілограм 89,04
    UAH з ПДВ
    Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг 30 кілограм 76,02
    UAH з ПДВ