Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Вермішель
Очікувана вартість
350,00 UAH
UA-2023-05-03-011605-a ● 73ade6743774436ab90e285a891643f0
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
03 травня 2023
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад "Богуславський центр професійно-технічної освіти" |
Код ЄДРПОУ: | 26078726 |
Місцезнаходження: | 09700, Україна , Київська обл., Богуслав, вул. І.Франка, 31 |
Контактна особа: |
Куйбіда Тетяна Василівна +380456152360 buhcpto@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15850000-1: Макаронні вироби
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10 кілограм
Ціна за одиницю: 35UAH без ПДВ
Вермішель
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
09701, Україна, Київська область, м.Богуслав, вул.Франка,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
03 травня 2023
—
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15850000-1 — Макаронні вироби
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
03 травня 2023 16:38 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
03 травня 2023 15:54 |
Дог.Пісна.PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Пісна Надія Михайлівна #2025204205 |
Переможець |
350,00
UAH
|
03 травня 2023 15:55
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір | укладений |
03 травня 2023 16:25
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Вермішель | 10 | кілограм |
35,00
UAH
|