Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)15130000-8 - М’ясопродукти (Ковбаса варена))
Очікувана вартість
10 080,00 UAH
UA-2023-04-04-000267-a ● 99b5e90745c644dbb4a8fc9db61291b1
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
04 квітня 2023
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне некомерційне підприємство «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» |
Код ЄДРПОУ: | 36205651 |
Місцезнаходження: | 23700, Україна , Вінницька обл., місто Гайсин, м. Гайсин, вул. В'ячеслава Чорновола, 1, Вінницька обл. |
Контактна особа: |
Настаскін Сергій Анатолійович +380975195102 nastaskin@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
72 кілограм
Ковбаса варена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В'ячеслава Чорновола,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
04 квітня 2023 08:54 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Фізична особа -підприємець Сандульський Ігор Петрович #2600320856 |
Переможець |
10 080,00
UAH
|
04 квітня 2023 08:48
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
04 квітня 2023 09:02
|
Договір | укладений |
04 квітня 2023 08:53
|