Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

макаронні вироби в/г з твердих сортів пшениці (код ДК 021:2015 - 15850000-1 Макаронні вироби)
Очікувана вартість
27 200,00 UAH
UA-2023-02-21-006491-a 4850f738e1de43869ee26e13505342cc
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Юлія Петраш

+380567943194 tender@vpu17.dp.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 21 лютого 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 17
Код ЄДРПОУ: 02541444
Місцезнаходження: 49055, Україна , Дніпропетровська обл., Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 49а
Контактна особа: Юлія Петраш
+380567943194
tender@vpu17.dp.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15850000-1: Макаронні вироби


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
200 кілограм
макаронні вироби в/г з твердих сортів пшениці
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49055, Україна, Дніпропетровська область, м.Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 49а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15850000-1 — Макаронні вироби

Тендерна документація

21 лютого 2023 12:13
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
КАРПУЛЕНКО ДМИТРО ІГОРОВИЧ
#2803120091
Переможець 27 200,00
UAH
21 лютого 2023 12:13

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Дог_38_макарони.pdf укладений
21 лютого 2023 12:13