Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яйця курячі столові, 1 категорія (М), ДСТУ 5028, 360 шт.
Очікувана вартість
190 924,80 UAH
UA-2023-02-07-014761-a ● 0b2256754ac54b9eb7f193cbbf9d3265
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
07 лютого 2023
Інформація про замовників
Найменування: | ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ІМЕНІ Е.О. ДІДОРЕНКА |
Код ЄДРПОУ: | 08682387 |
Вебсайт: | http://www.lduvs.edu.ua |
Місцезнаходження: | 93400, Україна , Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ ДОНЕЦЬКА, будинок 1 |
Контактна особа: |
Олена Боровська +380661797103 baltazarake@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція
Яйця курячі столові, 1 категорія (М), ДСТУ 5028, 360 шт.
Технологічні вимоги
Яйця курячі 1 категорії
Яйця курячі харчові столові першої категорії повинні відповідати вимогам стандарту ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови», вимогам і нормам ветеринарного та санітарно-епідеміологічного законодавства. За показниками якості яйця курячі повинні відповідати таким показникам: шкаралупа – чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Білок – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток – ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, без кров’яних плям або смужок, малорухливий під час обертання яйця. Запах вмісту яйця – природній, без стороннього затхлого чи гнильного запаху. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукт до складу повинен завозитися партіями по потребі згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Постачання повинне бути 1 раз на тиждень або за потребою замовника з 9.00 до 12.00 Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу товару та інше:
- декларацією виробника або посвідченням про якість, протоколом лабораторних випробувань харчових продуктів або
іншими документами, які засвідчують якість та безпечність товару; - накладними та товарно – транспортними накладними із
зазначенням всіх необхідних реквізитів для здійснення оплати за поставлений товар. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження об’єму, дати та часу поставки, не пізніше двох робочих днів з моменту одержання заявки. Заявка подається шляхом телефонного зв’язку або направленням на електронну адресу відповідальної особи Учасника з повідомленням про отримання.
Ціна на товар, який пропонується поставити, повинна бути з урахуванням ціни на тару, упаковку, податків і зборів, що
сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів,
усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.
Продукт харчування по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ)
Розгорнути
Згорнути
Технологічні вимоги
Яйця курячі 1 категорії
Яйця курячі харчові столові першої категорії повинні відповідати вимогам стандарту ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови», вимогам і нормам ветеринарного та санітарно-епідеміологічного законодавства. За показниками якості яйця курячі повинні відповідати таким показникам: шкаралупа – чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Білок – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток – ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, без кров’яних плям або смужок, малорухливий під час обертання яйця. Запах вмісту яйця – природній, без стороннього затхлого чи гнильного запаху. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукт до складу повинен завозитися партіями по потребі згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Постачання повинне бути 1 раз на тиждень або за потребою замовника з 9.00 до 12.00 Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу товару та інше:
- декларацією виробника або посвідченням про якість, протоколом лабораторних випробувань харчових продуктів або
іншими документами, які засвідчують якість та безпечність товару; - накладними та товарно – транспортними накладними із
зазначенням всіх необхідних реквізитів для здійснення оплати за поставлений товар. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження об’єму, дати та часу поставки, не пізніше двох робочих днів з моменту одержання заявки. Заявка подається шляхом телефонного зв’язку або направленням на електронну адресу відповідальної особи Учасника з повідомленням про отримання.
Ціна на товар, який пропонується поставити, повинна бути з урахуванням ціни на тару, упаковку, податків і зборів, що
сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів,
усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.
Продукт харчування по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
76 штуки
Яйця курячі столові, 1 категорія (М), ДСТУ 5028, 360 шт.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
76005, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, будинок 3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція
Тендерна документація
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Маса одного яйця | Від 53 до 62,9 | грам |
Кількість в упаковці | від 360 | штуки |
Група | Столові | |
Категорія | Перша (M) | |
Відповідність ДСТУ 5028 | Так |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 лютого 2023 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП Кубліцька Світлана Іванівна |
185 227,20
UAH з ПДВ
|
185 227,20
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Кубліцька Світлана Іванівна #2291316389 |
Переможець |
185 227,20
UAH з ПДВ
|
10 лютого 2023 13:57
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
28 квітня 2023 16:41
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 квітня 2023 16:37
|
Ду № 1.pdf | зміни до договору |
28 квітня 2023 16:36
|
Додаткова угода ФОП Кубліцька 24.04.2023р..docx.p7s | зміни до договору |
28 квітня 2023 16:36
|
Електронний підпис | укладений |
17 лютого 2023 15:20
|
Договір яйця.docx з КЕП.p7s.p7s | укладений |
17 лютого 2023 15:19
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 24 квітня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 28 квітня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до пунктів 1, 4 розпорядження КМУ від 16 грудня 2022 р. № 1143-р “Про реорганізацію Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка” Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка (код згідно з ЄДРПОУ 08682387) реорганізовується шляхом приєднання його до Донецького державного університету внутрішніх справ (код згідно з ЄДРПОУ 08571423), Донецький державний університет внутрішніх справ є правонаступником майна, прав та обов’язків Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка. Предметом Договору № 21 від 21 лютого 2023 року є Яйця курячі столові, 1 категорія (М), ДСТУ 5028 для забезпечення харчування курсантів. Згідно Наказу Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка № 44 о/с від 28.02.2023, Наказу Донецького державного університету внутрішніх справ від 28.02.2023 № 103 о/с курсанти Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка з 01.03.2023 проходять подальшу службу та продовжують навчання в Донецькому державному університеті внутрішніх справ. |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |