Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
код ДК 021:2015 - 15110000-2 - М’ясо (Філе куряче охолоджене. М'ясо свинини охолоджене. М'ясо яловичини охолоджене)
Очікувана вартість
457 810,00 UAH
UA-2022-12-16-006612-a ● 65c26846660f40a89702966e302937c0
Відкриті торги з особливостями
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №23 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ" |
Код ЄДРПОУ: | 25496692 |
Вебсайт: | http://dnz23.edu.vn.ua |
Місцезнаходження: | 21007, Україна , Вінницька обл., М. ВІННИЦЯ, ВУЛ. ОЛЕКСАНДРА ДОВЖЕНКА, БУД. 3-А |
Контактна особа: |
Надія Шевиркіна +380975052368 dnz-23@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 16 грудня 2022 12:30 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 грудня 2022 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 23 грудня 2022 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 26 грудня 2022 00:00 |
Очікувана вартість: | 457 810,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 4 578,10 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2000 кілограм
Філе куряче охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
350 кілограм
М'ясо свинини охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
М'ясо яловичини охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник здійснює оплату Постачальнику за фактично поставлений Товар на підставі виставленої видаткової накладної протягом 90 календарних днів з моменту отримання Товару | Пiсляоплата | 90 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
16 грудня 2022 12:32 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
16 грудня 2022 12:30 |
1. Тендерна документація мясо 2023.docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
1. Тендерна документація мясо 2023.docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
2. Додаток 1 до тендерної документації (кваліфікаційні критерії, вимоги ....docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
2. Додаток 1 до тендерної документації (кваліфікаційні критерії, вимоги ....docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
4. Додаток 3 до ТД - Проект договору про закупівлю.docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
4. Додаток 3 до ТД - Проект договору про закупівлю.docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
3. Додаток 2 до тендерної документації (технічні вимоги до предмета заку....docx | |
16 грудня 2022 12:30 |
3. Додаток 2 до тендерної документації (технічні вимоги до предмета заку....docx |
Інформація про відміну
Виконано
Дата оприлюднення: | 16 грудня 2022 15:58 |
Кінець періоду оскарження: | 27 грудня 2022 00:00 |
Дата відміни: | 27 грудня 2022 00:02 |
Причина відміни: | неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель |
Коментар щодо відміни: | в річному плані закупівель вказано невірний рік |
Документи:
16 грудня 2022 15:58
|
Електронний підпис |
16 грудня 2022 15:57
|
протокол2.PDF |