Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яблука, пізньостиглі, гатунок 1, ДСТУ 8133:2015
Очікувана вартість
4 350,00 UAH
UA-2022-09-09-010402-a ● 5148e882700f412dab573762bb8572e7
Закупівля без використання електронної системи
е-Каталог
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
15 вересня 2022
Інформація про замовників
Найменування: | Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 |
Код ЄДРПОУ: | 22061835 |
Місцезнаходження: | 10007, Україна , Житомирська обл., місто Житомир, вулиця Київське шосе, будинок 24 |
Контактна особа: |
Ракшина Алевтина Володимирівна +380506039393 sk-krona@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Яблука свіжі, пізньостиглі, гатунок 1, діаметр плоду не меньше 50мм, ДСТУ 8133:2015
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кілограм
Ціна за одиницю: 14.5UAH з ПДВ
Яблука, пізньостиглі, гатунок 1, ДСТУ 8133:2015
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10007, Україна, Житомирська область, Житомир, вулиця Київське шосе, будинок 24
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
21 листопада 2022
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Тендерна документація
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ САФЛЮТІН ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ #3147120495 |
Переможець |
4 350,00
UAH з ПДВ
|
15 вересня 2022 16:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
15 вересня 2022 16:54
|
дог ЯБ.PDF | укладений |
15 вересня 2022 16:53
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Яблука, пізньостиглі, гатунок 1, ДСТУ 8133:2015 | 300 | кілограм |
14,50
UAH
|