Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15870000-7 - Заправки та приправи(томатна паста)
Очікувана вартість
4 500,00 UAH
UA-2022-07-25-002924-a ● 423b9f27793044389fda694f4cbddc8e
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
25 липня 2022
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне некомерційне підприємство "Бердичівська міська лікарня" Бердичівської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 01992015 |
Місцезнаходження: | 13300, Україна , Житомирська обл., місто Бердичів, вулиця Здоров'я, 1 |
Контактна особа: |
Бакалович Ірина Петрівна +380414343072 ipenka@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 банка
Ціна за одиницю: 45UAH без ПДВ
Томатна паста Агроспецгосп 25% 510грм
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
13300, Україна, Житомирська область, м.Бердичів, вул.Здоров'я,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
25 липня 2022
—
31 грудня 2022
ДК 021:2015: 15871200-6 — Соуси, приготовані заправки та суміші приправ
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
25 липня 2022 12:04 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Ткач Юрій Юрійович #2500202398 |
Переможець |
4 500,00
UAH
|
25 липня 2022 12:00
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Томатна паста Агроспецгосп 25% 510грм | 100 | банка |
45,00
UAH
|