Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Products of flour and cereal industry (Cereals)
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Рівненського міськвиконкому |
Код ЄДРПОУ: | 25675242 |
Місцезнаходження: | 33000, Україна , Рівненська область обл., Рівне, вул. Соборна, 30 |
Контактна особа: |
СИСЬКОВА ОКСАНА ЛЕОНІДІВНА +380362634053 upravliniatender@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Official name: | Rivne City Council Education Department |
National ID: | 25675242 |
Contact point: |
+380362634053 upravliniatender@gmail.com |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 січня 2022 14:22 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 03 лютого 2022 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 лютого 2022 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 лютого 2022 00:00 |
Початок аукціону: | 21 лютого 2022 15:14 |
Очікувана вартість: | 5 846 860,13 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 29 234,30 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Publication date: | 13 січня 2022 14:22 |
Enquiries until: | 03 лютого 2022 00:00 |
Complaints submission until: | до 09 лютого 2022 00:00 |
Time limit for receipt of tenders: | 13 лютого 2022 00:00 |
Information
Estimated total value: | 5 846 860 UAH including VAT |
Minimal lowering step: | 29 234 UAH |
Minimal lowering step, %: | 0,50 % |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
02 лютого 2022 13:39 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
02 лютого 2022 13:37 |
ТД крупи 2022 Нова редакція.doc | |
02 лютого 2022 13:37 |
Перелік змін Крупи.pdf | |
13 січня 2022 14:23 |
ТД крупи 2022.doc |
02 лютого 2022 13:39 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
02 лютого 2022 13:37 |
ТД крупи 2022 Нова редакція.doc
|
|||
02 лютого 2022 13:37 |
Перелік змін Крупи.pdf
|
|||
13 січня 2022 14:23 |
ТД крупи 2022.doc
|
Інформація про моніторинг
- UA-M-2022-05-10-000029 ● 585751b3cc5a4a31aaad92f371762ec9
- Статус: порушення виявлені
-
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
-
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозиції, їх розгляд та оцінка
- Укладання та виконання договору про закупівлю (прийняття рішення про відміну торгів)
Повідомлення про прийняття рішення про початок моніторингу процедури закупівлі
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу: | 10 травня 2022 |
Дата публікації рішення про проведення моніторингу: | 10 травня 2022 16:10 |
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
НАКАЗ
10.05.2022 № 167
Львів
Про початок моніторингу
процедур закупівель
Відповідно до частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», статті 2 та статті 5 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні», п.9 Положення про Західний офіс Держаудитслужби, затвердженого наказом Держаудитслужби від 02.06.2016 № 23.
НАКАЗУЮ:
1. Розпочати моніторинг процедур закупівель відповідно до переліку, що додається.
2. Відділу контролю у сфері закупівель забезпечити проведення моніторингу процедур закупівель, зазначеного у пункті 1 цього наказу.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника Західного офісу Держаудитслужби Володимира ВОЇНСЬКОГО.
Начальник Роман КРОЛЯК
Додаток до наказу Західного офісу Держаудитслужби від 10.05.2022 №167 .
Витяг з переліку
процедур закупівель
№ з/п
Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу, опис підстав для здійснення моніторингу процедур закупівлі, унікальний номер дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу UA-2022-01-13-000945-b, 13.01.2022. Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель. Доручення Держаудитслужби України №003100-18/2714-2022 від 11.04.2022.
Перший заступник начальника Володимир ВОЇНСЬКИЙ
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2022-05-13 08:37:39
Про надання пояснень
Відповідно до статті 19 Конституції України, абзацу 2 статті 2, статті 5 Закону України від 26.01.1993 № 2939-ХІІ «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні» та частини 5 статті 8 Закону України від 25.12.2015 № 922-VIII «Про публічні закупівлі» (далі – Закон), в межах здійснення Західним офісом Держаудитслужби моніторингу закупівлі за ID: UA-2022-01-13-000945-b, яка проводилась Управлінням освіти Рівненського міськвиконкому (далі – Замовник), виникла необхідність в отриманні пояснень.
Зокрема, під час моніторингу досліджується питання розміщення та оприлюднення інформації про закупівлю.
Враховуючи вищенаведене, прошу надати пояснення з наступних питань:
1. Надати інформацію про те, яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість.
2. Надати посилання на сторінку офіційного веб-сайту розпорядника бюджетних коштів, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Пояснення необхідно надати через інформаційно–телекомунікаційну систему закупівель «ProZorro» протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту. При цьому до пояснень необхідно долучити їх документальне підтвердження.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2022-05-17 09:31:46
Пояснення замовника щодо моніторингу закупівлі Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Наказом Західного офісу Держаудитслужби від 10.05.2022 № 167 року розпочато моніторинг закупівлі UA-2022-01-13-000945-b.
Відповідно до ч. 2 Запиту надаю пояснення щодо ознак порушення законодавства у сфері публічних закупівель.
Щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі повідомляю наступне.
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. № 631 і від 11 жовтня 2016р. №710» Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради (надалі Замовник) оприлюднило обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі : ДК 021-2015 (CPV) -15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (крупа пшенична – 22000 кг., крупа вівсяна- 27205 кг., крупа гречана - 52000 кг., крупа перлова – 26000 кг., крупа ячна – 22000 – кг., рис – 28500 кг., пшоно – 25000 кг., купа кукурудзяна – 10000 – кг., борошно пшеничне – 9300 кг).
Категорія Замовника - згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ "Про публічні закупівлі" (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).
Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у дошкільних закладах освіти міста Рівного. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.
Вимоги до предмету закупівлі:
1. Крупа пшенична – 22000 кг Подрібнені частинки зерен пшениці різної форми, колір від світло-коричневого до коричневого, без домішок, затхлості, плісняви, та інших сторонніх запахів, не заражена шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Відповідність ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови» або ТУ У, пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ
2. Крупа вівсяна – 27205 кг Колір від кремового до світло-коричневого, фасована, без домішок, затхлості, плісняви, та інших сторонніх запахів, не заражена шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Відповідність ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
3. Крупа гречана – 52000 кг Крупа гречана вищого ґатунку, зі смаком і запахом, характерним гречаній крупі, без домішок, затхлості, плісняви, та інших сторонніх запахів, не заражена шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Відповідність ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови, пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
4. Крупа перлова – 26000 кг Крупа перлова вищого ґатунку, шліфована, зі смаком і запахом, характерним перловій крупі, без затхлості, плісняви, та інших сторонніх запахів, не заражена шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Відповідність ДСТУ 7699:2015 Крупа перлова. Технічні умови, пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
5. Крупа ячна – 22000 – кг Крупа ячна вищого або 1-го гатунку, зі смаком і запахом, характерним ячній крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Відповідність ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови, пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ
6. Рис – 28500 кг Рис, вищий ґатунок, шліфований, фасований, вагою 0,8кг/0,9 кг/1,0 кг, термін придатності 12 місяців. ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови. Продукт, який отримують при шліфуванні лущення зерен рису, що складається з ядер з шорсткою поверхнею, у яких вилучені квіткові плівки. Повинен бути не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння, мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, та інших сторонніх запахів). Не заражений шкідниками, в тому числі відсутні штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
7. Крупа пшоняна – 25000 кг Першого ґатунку, фасована. Відповідність ДСТУ 1055:2006 "Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови" або ГОСТу 572-60 пшоно повинно бути вищого або першого гатунку, розсипчаста маса, характерна для цього виду крупи. Колір жовтий різних відтінків, смак відповідно пшону, без стороннього присмаку, не кислий, не гіркий. Запах властивий пшону, не затхлий, не пліснявий. Зміст доброякісного ядра не менше 98,7%. Не заражена шкідниками, без смітних домішок. Без ГМО. Технічні умови, пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
8. Борошно пшеничне – 9300 кг Борошно пшеничне — це порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні зерна пшениці твердих сортів. Колір борошна білий або білий з кремовим відтінком. Вміст сирої клейковини не менше ніж 28 %. Запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак - властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Фасування – харчовий паперовий пакет від 5кг. Не повинен містити харчові добавки, ароматизатори, допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, які не зареєстровані в Україні. Додаткові вимоги: товар повинен бути промаркований та запакований належним чином. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
9. Крупа кукурудзяна – 10000 кг Вищого ґатунку – часточки подрібненого зерна кукурудзи мають бути повністю відокремлені від плодових і насіннєвих оболонок, жовтого кольору, дрібного помолу, фасована. ДСТУ 1055:2006 "Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови". Терміни та визначення», пов’язаним та іншим нормативним документам, що визначають вимоги до якості та безпечності, виробництва, маркування, пакування, транспортування, приймання, контроль та зберігання відповідної категорії Товару. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.
Технічні та якісні характеристики товару, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання товару.
Кожна партія товару при поставці повинна супроводжуватись декларацією виробника/сертифікатом відповідності/посвідчення про якість тощо та, видатковою накладною, мати відповідне пакування та маркування.
Фасування допускається у відповідних пакувальних мішках по 25 кг.
Маркування: На упаковці повинна міститись інформація: вага, сорт (гатунок), дата виготовлення, дата фасування, термін придатності, умови зберігання, відповідність встановленим/зареєстрованим діючим ДСТУ, ТОСТ або ТУ У виробника.
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.
Загальна кількість необхідного до закупівлі обсягу продукції борошномельно-круп'яної промисловості (крупа пшенична, крупа вівсяна, крупа гречана, крупа перлова, крупа ячна, рис, пшоно, купа кукурудзяна, борошно пшеничне) сформована виходячи із його обсягів, спожитих дошкільними освітніми закладами, що знаходяться у підпорядкуванні замовника, за 2021 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2022 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Відповідно до розрахунків вартості (крупа пшенична – 22000 кг., крупа вівсяна- 27205 кг., крупа гречана - 52000 кг., крупа перлова – 26000 кг., крупа ячна – 22000 – кг., рис – 28500 кг., пшоно – 25000 кг., купа кукурудзяна – 10000 – кг., борошно пшеничне – 9300 кг) проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 5 846 860,13 грн. з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на відповідні види круп на території України. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньо ринкових цін на відповідні види круп при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.
Щодо посилання на сторінку веб сайту, на якому розміщено обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі.
Відповідно до пункту 4 та абзацу третього пункту 41 Постанови № 710 з метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів головним розпорядникам бюджетних коштів (розпорядникам бюджетних коштів нижчого рівня), суб’єктам господарювання державного сектору економіки доручено, а органам місцевого самоврядування, Пенсійному фонду та фондам загальнообов’язкового державного соціального страхування рекомендовано забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі у разі оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель (перелік визначений у частині першій статті 13 Закону України “Про публічні закупівлі” (далі – Закон)) або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі розміщено на офіційному веб-сайті розпорядника бюджетних коштів за посиланням - http://rosvita.rv.ua/dergavnizakypivli.html
Надання інформації про усунення порушення замовником
На виконання висновку Західного офісу Держаудитслужби про проведення моніторингу від 18.05.2022 року повідомляємо, що до ФОП ПОЛЮХОВИЧ О. М. надіслано листа про розірвання договору № 16 від 10.03.2022 року. Здійснено заходи (зокрема шляхом проведення роз'яснювальної роботи) щодо недопущення в подальшому порушення вимог частини третьої статті 10 Закону України "Про публічні закупівлі" при заповненні документів, що оприлюднюються відповідно до Закону, та розміщення інформації про закупівлю, порушення вимог пункту 19 частини другої статті 22 Закону України "Про публічні закупівлі" при складанні тендерної документації.
2022-05-24 10:01:04
Висновок про результати моніторингу закупівлі
Дата публікації: | 18 травня 2022 |
Кінцевий строк оскарження: | 02 червня 2022 |
Порушення виявлено
- Тендерна документація складена не у відповідності до вимог закону
- Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
- Інші порушення законодавства у сфері закупівель (порушення вимог частини третьої статті 10 Закону внаслідок не зазначення в оголошенні про проведення відкритих торгів інформації, визначеної пунктами 1, 3, 5, 7, 8 частини другої статті 21 Закону англійською мовою)
Підтвердження усунення порушення
Усунуто
Встановлено порушення законодавства в частині складання тендерної документації та/або внесення змін до неї • відсутній механізм
Встановлено порушення законодавства в частині розгляду та/або відхилення (не відхилення) замовником тендерної (тендерних) пропозиції (пропозицій) • усунуто
Встановлено інші порушення законодавства у сфері закупівель (порушення вимог частини третьої статті 10 Закону внаслідок не зазначення в оголошенні про проведення відкритих торгів інформації, визначеної пунктами 1, 3, 5, 7, 8 частини другої статті 21 Закону англійською мовою) • відсутній механізм
договір розірвано
2022-07-04 23:27:00
Протокол розгляду тендерних пропозицій
Найменування: | Управління освіти Рівненського міськвиконкому |
Код ЄДРПОУ: | 25675242 |
Місцезнаходження: | 33000, Україна, Рівненська область обл., Рівне, вул. Соборна, 30 |
Учасник | Відповідність критеріям | Документи | Рішення |
---|---|---|---|
ФОП Дем'янчук Олександр Іванович | Відповіді учасника | Документи |
Допущено до аукціону
Документи
|
ФОП "ПОЛЮХОВИЧ ОКСАНА МИХАЙЛІВНА" | Відповіді учасника | Документи |
Допущено до аукціону
Документи
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 21 лютого 2022 15:37
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "ПОЛЮХОВИЧ ОКСАНА МИХАЙЛІВНА" |
5 840 825,00
UAH з ПДВ
|
5 840 825,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ФОП Дем'янчук Олександр Іванович |
5 845 335,00
UAH з ПДВ
|
5 845 335,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "ПОЛЮХОВИЧ ОКСАНА МИХАЙЛІВНА" #3233110361 |
Переможець |
5 840 825,00
UAH з ПДВ
|
21 лютого 2022 16:06
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 травня 2022 08:44
|
Додаткова угода 2 | укладений |
31 травня 2022 08:43
|
Електронний підпис | укладений |
10 березня 2022 16:51
|
Договір | укладений |
10 березня 2022 16:50
|
Виконання договору
Строк дії за договором: | 10 березня 2022 — 31 грудня 2022 |
Сума оплати за договором: |
0
|
Причини розірвання договору: | угода сторін |