Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оброблені овочі та фрукти - 3 лоти
Очікувана вартість
3 586 380,00 UAH
UA-2021-11-29-012783-c ● a445f89123874a6399f0e33f28ca1693
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 02147345 |
Вебсайт: | http://osvita.cv.ua/ |
Місцезнаходження: | 58029, Україна , Чернівецька обл., м. Чернівці, Героїв Майдану 176 |
Контактна особа: |
Володимир Одочук +380976823098, +0372533339 odochuk.osvita@gmail.com |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 29 листопада 2021 16:15 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 06 грудня 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 12 грудня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 16 грудня 2021 10:00 |
Очікувана вартість: | 3 586 380,00 UAH з ПДВ |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
Тендерна документація
03 грудня 2021 15:55 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
03 грудня 2021 15:53 |
Тендерна документація (Оброблені овочі та фрукти на 2022р.) (Нова редакція).doc | |
03 грудня 2021 15:53 |
Додаток 1 до ТД (Нова редакція).doc | |
03 грудня 2021 15:53 |
Додаток 5 до ТД (Нова редакція).doc | |
03 грудня 2021 15:53 |
Перелік змін, що вностять в ТД.docx | |
29 листопада 2021 16:15 |
Тендерна документація (Оброблені овочі та фрукти на 2022р.).doc | |
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 1 до ТД.doc | |
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 2 до ТД.doc | |
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 3 до ТД.doc | |
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 4 до ТД.doc | |
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 5 до ТД.doc |
03 грудня 2021 15:55 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
03 грудня 2021 15:53 |
Тендерна документація (Оброблені овочі та фрукти на 2022р.) (Нова редакція).doc
|
|||
03 грудня 2021 15:53 |
Додаток 1 до ТД (Нова редакція).doc
|
|||
03 грудня 2021 15:53 |
Додаток 5 до ТД (Нова редакція).doc
|
|||
03 грудня 2021 15:53 |
Перелік змін, що вностять в ТД.docx
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Тендерна документація (Оброблені овочі та фрукти на 2022р.).doc
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 1 до ТД.doc
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 2 до ТД.doc
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 3 до ТД.doc
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 4 до ТД.doc
|
|||
29 листопада 2021 16:15 |
Додаток 5 до ТД.doc
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2021-11-29-012783-c.c1
Статус:
Вирішена
Учасник: ТОВ "ЛІЛАК", Код ЄДРПОУ:40220106
Дата подання: 01 грудня 2021 16:46
технічні вимоги
2. Відповідно до оголошення про проведення закупівлі та тендерної документації визначено три лота у зазначеній закупівлі. Так, згідно Лоту 3 здійснюється закупівля Овочі оброблені, а саме: Капуста квашена – 9 600 кг; Огірки солоні – 15 800 кг; Томатна паста – 2 180 кг.
Умовами тендерної документації (Додаток 1) передбачено, що продукція має відповідати ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015, ДСТУ 5081:2008. Також передбачено вимоги до споживчої тари: продукція має бути розфасована в скляні банки ємністю капуста та огірки – 3,0л, томатна паста – 0,5л.
Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж:
- У бочках і контейнерах:
- 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС;
- У скляній тарі :
- 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
- 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС.
Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить:
- У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках:
- 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- у скляних банках (з непастеризованою капустою)
- 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ 8509:2015 ДСТУ 8642:2016 та вимоги тендерної документації, якою вимагається поставка товару у склотарі, передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти з бочок або контейнерів у скляну тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості).
При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння.
Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС.
За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка відповідає вимогам ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015 та для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме:
Огірки солоні стерилізовані
Капуста квашена стерилізована
Також просимо внести відповідні зміни до тендерної документації у разі позитивної відповіді.
Розгорнути
Згорнути
Умовами тендерної документації (Додаток 1) передбачено, що продукція має відповідати ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015, ДСТУ 5081:2008. Також передбачено вимоги до споживчої тари: продукція має бути розфасована в скляні банки ємністю капуста та огірки – 3,0л, томатна паста – 0,5л.
Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж:
- У бочках і контейнерах:
- 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС;
- У скляній тарі :
- 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
- 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС.
Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить:
- У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках:
- 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- у скляних банках (з непастеризованою капустою)
- 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ 8509:2015 ДСТУ 8642:2016 та вимоги тендерної документації, якою вимагається поставка товару у склотарі, передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти з бочок або контейнерів у скляну тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості).
При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння.
Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС.
За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка відповідає вимогам ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015 та для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме:
Огірки солоні стерилізовані
Капуста квашена стерилізована
Також просимо внести відповідні зміни до тендерної документації у разі позитивної відповіді.
Рішення замовника: Вимога задоволена
03 грудня 2021 15:47
В тендерну документацію внесено зміни.
Номер вимоги: UA-2021-11-29-012783-c.c2
Статус:
Вирішена
Учасник: ТОВ "ЛІЛАК", Код ЄДРПОУ:40220106
Дата подання: 01 грудня 2021 16:48
технічні вимоги
Додатком 1 до тендерної документації визначено технічні характеристики окремих частин предмету закупівлі (лотів). Так, по ЛОТу 2 – Фрукти оброблені (14 840 кг)
Фрукти сушені – 4 600 кг; Курага – 5 100 кг; Родзинки світлі – 5 140 кг) визначено оцінку якості предмета закупівлі, відповідно до якої дана продукції має відповідати ДСТУ 8494:2015, ДСТУ 8471:2015, ГОСТ 28501-1990.
ГОСТ 28501-1990 на території України не діє. За таких обставин просимо виключити зазначену вимогу з тендерної документації.
Розгорнути
Згорнути
Фрукти сушені – 4 600 кг; Курага – 5 100 кг; Родзинки світлі – 5 140 кг) визначено оцінку якості предмета закупівлі, відповідно до якої дана продукції має відповідати ДСТУ 8494:2015, ДСТУ 8471:2015, ГОСТ 28501-1990.
ГОСТ 28501-1990 на території України не діє. За таких обставин просимо виключити зазначену вимогу з тендерної документації.
Рішення замовника: Вимога задоволена
03 грудня 2021 15:47
В тендерну документацію внесено зміни.
Номер вимоги: UA-2021-11-29-012783-c.c3
Статус:
Вирішена
Учасник: ТОВ "ЛІЛАК", Код ЄДРПОУ:40220106
Дата подання: 01 грудня 2021 16:49
умови поставки
1. Відповідно до п.6 Розділу 3 Тендерної документації Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2022 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо.
Пунктом 7.2 Додатку 5 до Тендерної документації (проект договору) передбачена відповідальність за порушення графіку поставки товару.
При цьому, ні умовами тендерної документації, ні умовами проекту договору (додаток 5 до тендерної документації) не передбачено графіку поставок.
З підстав, що викладені вище, для розуміння закладення логістичних витрат при формуванні ціни тендерної пропозиції, просимо надати графік та періодичність поставок товару та внести відповідні зміни до тендерної документації.
Розгорнути
Згорнути
Пунктом 7.2 Додатку 5 до Тендерної документації (проект договору) передбачена відповідальність за порушення графіку поставки товару.
При цьому, ні умовами тендерної документації, ні умовами проекту договору (додаток 5 до тендерної документації) не передбачено графіку поставок.
З підстав, що викладені вище, для розуміння закладення логістичних витрат при формуванні ціни тендерної пропозиції, просимо надати графік та періодичність поставок товару та внести відповідні зміни до тендерної документації.
Рішення замовника: Вимога задоволена
03 грудня 2021 15:46
В тендерну документацію внесено зміни.
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот 3 - Овочі оброблені |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 1 365 880,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 6 829,40 UAH з ПДВ |
Вид та умови надання забезпечення пропозицій учасників: | Вид забезпечення тендерних пропозицій - Електронна банківська гарантія. Умови надання забезпечення тендерних пропозицій - Замовником вимагається надання Учасником забезпечення тендерної пропозиції у формі електронної банківської гарантії (безвідкличної, безумовної банківської гарантії, оформленої відповідно до вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 14.12.2020 №2628 «Про затвердження форми і Вимог до забезпечення тендерної пропозиції/ пропозиції» а також статей 560-562 Цивільного кодексу України та Положення про порядок здійснення банками операцій за гарантіями в національній та іноземних валютах, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 15.12.2004р. №639), із зобов’язанням банку-гаранта у разі виникнення обставин, передбачених пунктом 3 цього ж Розділу, сплатити на рахунок Замовника (бенефіціара) суму забезпечення тендерної пропозиції, визначену в тендерній документації. При цьому додатково до банківської гарантії повинно бути надано банківську ліцензію (або витяг з реєстру) та доручення (у разі наявності). Не подання в електронну систему вищезазначених документів до банківської гарантії у термін до кінцевого строку подання пропозиції є підставою для відхилення тендерної пропозиції. Реквізити бенефіціара вказано в тендерній документації. Розмір забезпечення тендерної пропозиції: -Лот 3 – 40 000,00грн. (сорок чотири тисячі грн.), У разі якщо Учасник (Принципал) бере участь в одному тендері, проте за певними лотами, то на кожен лот він надає окрему гарантію Гарантія має передбачати лише можливість сплати всієї суми, на яку вона видана (часткові сплати-заборонені). Сума банківської гарантії залишається незмінною. Строк дії забезпечення тендерної пропозиції (банківської гарантії) – не менше 90 календарних днів з дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій (не раніше ніж до 25.03.2022р.). |
Розмір надання забезпечення пропозицій учасників: | 40000 UAH |
Аукціон
Позиції
9600 кг
Капуста квашена
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Дата доставки:
31 грудня 2022
15800 кг
Огірки солоні
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Дата доставки:
31 грудня 2022
2180 кг
Томатна паста
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Дата доставки:
31 грудня 2022
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник протягом 7 (семи) банківських днів, з дати отримання накладних та надходження коштів, подає доручення на здійснення платежу в органи Державної казначейської служби України в м. Чернівцях. | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2021-11-29-012783-c.c1
Статус:
Вирішена
Учасник: ТОВ "ЛІЛАК", Код ЄДРПОУ:40220106
Дата подання: 01 грудня 2021 16:46
технічні вимоги
2. Відповідно до оголошення про проведення закупівлі та тендерної документації визначено три лота у зазначеній закупівлі. Так, згідно Лоту 3 здійснюється закупівля Овочі оброблені, а саме: Капуста квашена – 9 600 кг; Огірки солоні – 15 800 кг; Томатна паста – 2 180 кг.
Умовами тендерної документації (Додаток 1) передбачено, що продукція має відповідати ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015, ДСТУ 5081:2008. Також передбачено вимоги до споживчої тари: продукція має бути розфасована в скляні банки ємністю капуста та огірки – 3,0л, томатна паста – 0,5л.
Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж:
- У бочках і контейнерах:
- 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС;
- У скляній тарі :
- 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
- 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС.
Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить:
- У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках:
- 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- у скляних банках (з непастеризованою капустою)
- 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ 8509:2015 ДСТУ 8642:2016 та вимоги тендерної документації, якою вимагається поставка товару у склотарі, передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти з бочок або контейнерів у скляну тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості).
При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння.
Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС.
За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка відповідає вимогам ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015 та для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме:
Огірки солоні стерилізовані
Капуста квашена стерилізована
Також просимо внести відповідні зміни до тендерної документації у разі позитивної відповіді.
Розгорнути
Згорнути
Умовами тендерної документації (Додаток 1) передбачено, що продукція має відповідати ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015, ДСТУ 5081:2008. Також передбачено вимоги до споживчої тари: продукція має бути розфасована в скляні банки ємністю капуста та огірки – 3,0л, томатна паста – 0,5л.
Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж:
- У бочках і контейнерах:
- 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС;
- У скляній тарі :
- 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
- 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС.
Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить:
- У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках:
- 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- у скляних банках (з непастеризованою капустою)
- 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ 8509:2015 ДСТУ 8642:2016 та вимоги тендерної документації, якою вимагається поставка товару у склотарі, передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти з бочок або контейнерів у скляну тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості).
При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння.
Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС.
За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка відповідає вимогам ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015 та для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме:
Огірки солоні стерилізовані
Капуста квашена стерилізована
Також просимо внести відповідні зміни до тендерної документації у разі позитивної відповіді.
Рішення замовника: Вимога задоволена
03 грудня 2021 15:47
В тендерну документацію внесено зміни.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 17 грудня 2021 15:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "ВАСИЛІВ ТАРАС МИХАЙЛОВИЧ" |
1 333 740,00
UAH з ПДВ
|
1 333 740,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ФОП "ФОЛОШНЯ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ" |
1 365 812,00
UAH з ПДВ
|
1 365 812,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "ВАСИЛІВ ТАРАС МИХАЙЛОВИЧ" #3079318432 |
Переможець |
1 333 740,00
UAH з ПДВ
|
24 грудня 2021 20:28
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
27 січня 2023 11:26
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 грудня 2022 09:52
|
Дод.угода №2 овочі.PDF | зміни до договору |
30 грудня 2022 09:47
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 вересня 2022 09:29
|
Дод.угода №1 дог.№7.PDF | зміни до договору |
22 вересня 2022 09:28
|
Електронний підпис | укладений |
11 січня 2022 11:59
|
7.PDF | укладений |
11 січня 2022 11:58
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 22 вересня 2022 |
Дата публікації змін до договору: | 22 вересня 2022 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна реквізитів |
Номер договору про закупівлю: | 7 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2022 |
Дата публікації змін до договору: | 30 грудня 2022 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 7 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |