Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Хліб пшеничний І ґатунку
Очікувана вартість
205 000,00 UAH
UA-2021-01-19-004079-c ● c17ac4a801bc4ad7950dc7f1f0e91d36
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "ОХМАТДИТ" |
Код ЄДРПОУ: | 01996728 |
Місцезнаходження: | 79008, Україна , Львівська обл., Львів, Лисенка, 31 |
Контактна особа: |
Лащів Володимир Іванович 380322368161 ekonomist.oh@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 січня 2021 20:22 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 05 лютого 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 11 лютого 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 лютого 2021 18:00 |
Початок аукціону: | 16 лютого 2021 15:11 |
Очікувана вартість: | 205 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 025,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10250 кілограми
Хліб пшеничний І ґатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
79008, Україна, Львівська область, Львів, вул.Лисенка,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
05 лютого 2021 16:32 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 лютого 2021 16:30 |
Рішення про внесення ЗТД 05.02.docx | |
05 лютого 2021 16:29 |
Тендерна документація 05.02.docx | |
19 січня 2021 20:24 |
Технічна специфікація.docx | |
19 січня 2021 20:24 |
проект договору.docx |
05 лютого 2021 16:32 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
05 лютого 2021 16:30 |
Рішення про внесення ЗТД 05.02.docx
|
|||
05 лютого 2021 16:29 |
Тендерна документація 05.02.docx
|
|||
19 січня 2021 20:24 |
Технічна специфікація.docx
|
|||
19 січня 2021 20:24 |
проект договору.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
експлуатаційний дозвіл
Дата подання: 19 січня 2021 21:24
Дата відповіді: 21 січня 2021 12:54
Згідно пункту 3.8. Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, а саме:Завірену копію експлуатаційного дозволу для потужностей з виробництва харчових продуктів;
Просимо надати відповідь,який саме має бути експлуатаційний дозвіл,так як він є для продукції тваринного походження ,хліб не відноситься до продукціі тваринного походження.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Замовник повідомляє, що відповідно до вимог тендерної документації зазначено: в разі, якщо учасник відповідно до норм чинного Законодавства не зобов’язаний згідно з законодавством складати, якийсь з вказаних документів, такий учасник надає лист-роз’яснення в довільній формі, за власноручним підписом уповноваженої особи учасника та завірений в якому зазначає законодавчі підстави ненадання вище зазначених документів.
х
Дата подання: 23 січня 2021 15:42
Дата відповіді: 25 січня 2021 17:41
Просимо надати відповідь,який саме має бути експлуатаційний дозвіл,так як він є для продукції тваринного походження ,хліб не відноситься до продукціі тваринного походження.Ненадання документа,а пояснення,несе загрозу бути відхиленим. Просимо внести зміни в документацію,а саме вилучити вимогу щодо подання експлуатаційного дозволу.
Відповідь: Замовник саме з цього питання вже надав розяснення. У межах оцінки достатньо надати лист- пояснення, змістом якого буде інформація, яка передбачена тендерною документацією, а саме: в разі, якщо учасник відповідно до норм чинного Законодавства не зобов’язаний згідно з законодавством складати, якийсь з вказаних документів, такий учасник надає лист-роз’яснення в довільній формі, за власноручним підписом уповноваженої особи учасника та завірений в якому зазначає законодавчі підстави ненадання вище зазначених документів. Такий лист-розяснення буде відповідати вказаній вимозі.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 16 лютого 2021 15:32
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ПрАТ "КОНЦЕРН ХЛІБПРОМ" |
184 500,00
UAH з ПДВ
|
184 500,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Спільне підприємство "Київ-Захід" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю |
202 950,00
UAH з ПДВ
|
202 950,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ПрАТ "КОНЦЕРН ХЛІБПРОМ" #05511001 |
Переможець |
184 500,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2021 16:25
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 19 лютого 2021 15:18
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
25 січня 2022 14:08
|
Електронний підпис | укладений |
05 березня 2021 09:42
|
Договір №30-2230 4 ст.jpg | укладений |
05 березня 2021 09:33
|
Договір №30-2230 2 ст.jpg | укладений |
05 березня 2021 09:33
|
Договір №30-2230 3 ст.jpg | укладений |
05 березня 2021 09:33
|
Договір №30-2230 1 ст.jpg | укладений |
05 березня 2021 09:33
|
СПЕЦИФІКАЦІЯ (2).jpg | укладений |
05 березня 2021 09:33
|