Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Meal-serving services for Premiere VIP and Business Lounges passengers
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО " МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ "БОРИСПІЛЬ" |
Код ЄДРПОУ: | 20572069 |
Вебсайт: | http://www.kbp.kiev.ua |
Місцезнаходження: | 08300, Україна , Київська область обл., с. Гора, Бориспільський район, ВУЛИЦЯ БОРИСПІЛЬ-7 |
Контактна особа: |
Назарова Надія Борисівна +380442817132 n.nazarova@kbp.aero |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Official name: | Boryspil International Airport State Enterprise |
National ID: | 20572069 |
Contact point: |
Nazarova Nadiia Borysivna +380442817132 n.nazarova@kbp.aero |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 30 грудня 2020 16:41 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 02 березня 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 08 березня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 12 березня 2021 12:00 |
Початок аукціону: | 14 квітня 2021 13:44 |
Очікувана вартість: | 166 666 666,67 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 833 335,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 5000000 UAH |
Publication date: | 30 грудня 2020 16:41 |
Enquiries until: | 02 березня 2021 00:00 |
Complaints submission until: | до 08 березня 2021 00:00 |
Time limit for receipt of tenders: | 12 березня 2021 12:00 |
Information
Estimated total value: | 166 666 667 UAH excluding VAT |
Minimal lowering step: | 833 335 UAH |
Minimal lowering step, %: | 0,50 % |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55320000-9: Послуги з організації харчування
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | Замовник протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати підписання Сторонами Акта наданих послуг перераховує на поточний рахунок Виконавця 100% ціни фактично наданих Послуг The Customer shall transfer to the current account of the Supplier 100% of the price of the actually rendered Services within 30 (thirty) calendar days after the actual delivery of the Services and signing by the Parties of the Services Acceptance Act. Вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій: Електронна банківська гарантія Умови надання забезпечення тендерних пропозиції зазначено в Розділі ІІІ «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» Тендерної документації / type and terms of competitive bid security : Electronic bank guarantee. The conditions for providing security for the competitive bid are specified in Chapter "Instructions for preparation of the bidding proposal" of the Tender documentation. | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
04 березня 2021 11:11 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
04 березня 2021 11:10 |
Перелік змін_04.03.2021.docx | |
04 березня 2021 11:10 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.08).doc | |
24 лютого 2021 15:29 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.07).doc | |
24 лютого 2021 15:29 |
Перелік змін_24.02.2021.docx | |
18 лютого 2021 14:28 |
Перелік змін_18.02.2021.docx | |
18 лютого 2021 14:28 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.06).doc | |
10 лютого 2021 16:10 |
Перелік змін_10.02.2021.docx | |
10 лютого 2021 16:10 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.05).doc | |
02 лютого 2021 14:48 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.04).doc | |
02 лютого 2021 14:48 |
Перелік змін_02.02.2021.docx | |
27 січня 2021 14:56 |
Перелік змін_27.01.2021.docx | |
27 січня 2021 14:56 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.03).doc | |
20 січня 2021 16:44 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.02).doc | |
20 січня 2021 16:44 |
Перелік змін_20.01.2021.docx | |
30 грудня 2020 16:38 |
ТД_харчування на 2021 рік.doc |
04 березня 2021 11:11 |
Електронний підпис
Друкувати оголошення PDF
|
|||||||||||||||||||||
04 березня 2021 11:10 |
Перелік змін_04.03.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
04 березня 2021 11:10 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.08).doc
|
|||||||||||||||||||||
24 лютого 2021 15:29 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.07).doc
|
|||||||||||||||||||||
24 лютого 2021 15:29 |
Перелік змін_24.02.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
18 лютого 2021 14:28 |
Перелік змін_18.02.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
18 лютого 2021 14:28 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.06).doc
|
|||||||||||||||||||||
10 лютого 2021 16:10 |
Перелік змін_10.02.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
10 лютого 2021 16:10 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.05).doc
|
|||||||||||||||||||||
02 лютого 2021 14:48 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.04).doc
|
|||||||||||||||||||||
02 лютого 2021 14:48 |
Перелік змін_02.02.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
27 січня 2021 14:56 |
Перелік змін_27.01.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
27 січня 2021 14:56 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.03).doc
|
|||||||||||||||||||||
20 січня 2021 16:44 |
ТД_харчування на 2021 рік (ред.02).doc
|
|||||||||||||||||||||
20 січня 2021 16:44 |
Перелік змін_20.01.2021.docx
|
|||||||||||||||||||||
30 грудня 2020 16:38 |
ТД_харчування на 2021 рік.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
2. Відповідно до пункту 6 Додатку 1 Тендерної документації наведений перелік обладнання для забезпечення безперебійного процесу обслуговування пасажирів для однієї бізнес зали.
3. До пункту 6 Додатку 1 Тендерної документації підтвердження наявності зазначеного додаткового обладнання на балансі не встановлено вимогами Тендерної документації
4. До пункту 6 Додатку 1 Тендерної документації підтвердження технічних характеристик зазначеного додаткового обладнання не встановлено вимогами ТД.
5. Габаритні вимоги зазначеного обладнання відповідно до пункту 6 Додатку 1 Тендерної документації встановлені міжнародною класифікацією GN1\1. Розміри: не менше 1,5м довжина, не менше 1м ширина та стандартна 0,85м висота.
Також в пункті 6 додатку 1 Тендерної документації Фото орієнтовної візуалізації, надано для загального уявлення, яким чином необхідно забезпечити процес обслуговування у форматі «селф-сервіс».
Зміни, що внесені замовником до тендерної документації, розміщені та відображені в електронній системі закупівель у вигляді нової редакції тендерної документації (редакції 02) додатково до початкової редакції тендерної документації. Замовник разом із змінами до тендерної документації в окремому документі оприлюднив перелік змін, що внесені.
Крім цього повідомляємо, що з метою забезпечення рівних умов участі в межах однієї процедури закупівлі учасників-платників ПДВ та Учасників не платників ПДВ, замовником оголошено закупівлю «без ПДВ» (за оцінку тендерних пропозицій приймається база «без ПДВ»), при цьому, договір з платником ПДВ укладається «з ПДВ» (постанова Верховного Суду від 13 березня 2019 року у справі № 915/105/18 – очікувана вартість спрощеної закупівлі зазначається в ЕСЗ «без ПДВ», а при укладенні договору з переможцем — платником ПДВ збільшується ціна договору порівняно з ціною, визначеною на аукціоні, на розмір ПДВ).
Речення «Учасник визначає ціни, які він пропонує, з урахуванням податків і зборів (в тому числі податку на додану вартість (ПДВ), у разі якщо учасник є платником ПДВ), що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат передбачених для послуги даного виду» означає, що учасник – платник ПДВ повинен визначити (вирахувати) свою ціну «з ПДВ», оскільки згідно з Додатком 7 тендерної документації комерційну пропозицію необхідно подати «з ПДВ» та договір буде укладений «з ПДВ».
Але ж розмістити (заповнити відповідне поле) в електронній системі закупівель необхідно «без ПДВ».
Наприклад,
– ціна, яку розрахував та пропонує Учасник, з урахуванням податків і зборів (в тому числі податку на додану вартість (ПДВ), у разі якщо учасник є платником ПДВ), що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат передбачених для послуги даного виду становить12 000,00 грн з ПДВ;
– в електронній системі закупівель Учасник розміщує – 10 000,00 грн без ПДВ,
– договір укладається на суму 12 000,00 грн з ПДВ.
Внесені зміни до пункту 1 Розділу ІІІ. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» в частині документу з назвою «ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ»:
«Документ, в якому викладається інформація про запропоновані Учасником технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі це Тендерна пропозиція (Технічна частина), зміст якої викладений в Додатку 3 Документації.
У випадку, коли Учасник на власний розсуд в складі тендерної пропозиції завантажив документ з назвою «ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ» - такий документ Замовником не розглядається та не вважається Тендерною пропозицією (Технічною частиною)».
Та пункт 2) Розділу «Примітки» Додатку 2 Тендерної документації доповнено реченням наступного змісту: «Ця примітка не стосується Тендерної пропозиції (технічної частини) (Додаток 3)».
Таким чином документ наданий Учасником в складі тендерної пропозиції з назвою «ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ» Замовником не розглядається та не вважається Тендерною пропозицією (Технічною частиною)».
Зміни, що внесені замовником до тендерної документації, розміщені та відображені в електронній системі закупівель у вигляді нової редакції тендерної документації (редакції 03) додатково до початкової редакції тендерної документації. Замовник разом із змінами до тендерної документації в окремому документі оприлюднив перелік змін, що внесені
2.У разі, якщо в колонці «Виробник» в Додатках 9,11 та 12 Тендерної документації зазначено одну країну-виробника та припису «та інше» немає, Учасник повинен зазначити саме цю країну-виробника. Також зазначаємо, що поняття «еквівалент» у розумінні Закону України «Про публічні закупівлі» не застосовуються для назв країн-виробників.
3. Відповідно до вимог Додатку 3 Тендерної пропозиції (Технічної частини) Тендерної документації Учасник в колонці виробник повинен зазначити «країну-виробника продукції» на власний розсуд.
Вважаємо відсутня необхідність внесення змін до Тендерної документації, оскільки вимоги Тендерної документації сформовані достатньо чітко
При цьому згідно з частиною четвертою статті 22 Закону тендерна документація не повинна містити вимог, що обмежують конкуренцію та призводять до дискримінації учасників.
Отже, зміст інформації, яку необхідно підтвердити, а також перелік документів, якими учасник повинен підтвердити свою відповідність критеріям та вимогам, встановленим у тендерній документації, визначається замовником самостійно згідно із законодавством, виходячи зі специфіки предмета закупівлі з урахуванням частини третьої статті 5 Закону та дотриманням принципів, закріплених у статті 3 Закону.
Тендерна документація містить в собі основні вимоги до технологічного обладнання і визначені вони саме з метою відсутності подальших не порозумінь, що можуть виникнути під час виконання договору та унеможливіть якісне та вчасне надання послуг.
Також, зазначаємо, що технологічне обладнання, наявність якого вимагається тендерною документацією, з технічними характеристиками, установленими Замовником у Тендерній документації відповідає продукція щонайменше 2 (двох) виробників:
Наприклад: https://prom.ua/p1181477147-lampa-dlya-podogreva.html;
https://hurakan.shop/p1168613814-lampa-infrakrasnaya-hurakan.html»
Замовником не встановлена вимога, що все обладнання повинно бути одночасно власним, або одночасно орендованим. Обладнання може бути частково власним, частково орендованим.
Різні виробники позначають в кавомолці різні призначення бункера, а саме: кавомолка із наявним бункером «для кавових зерен», так і кавомолка з бункером «для меленої кави», тобто технічний показник «об’єм бункера для кави від 1 кг» означає що бункер має вміщати об’єм або меленої кави від 1 кг або зерен кави від 1 кг. Даний показник є зрозумілим, оскільки не існує бункера для готового напою в кавомолці.
Скарги до процедури
Дата подання: 19 січня 2021 17:34
Звернення до Держаудитслужби
- Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
- Порушення законодавства в частині не відміни замовником закупівлі
- Інші порушення законодавства у сфері закупівель
- Внесення недостовірних персональних даних до електронної системи закупівель та неоновлення у разі їх зміни
- Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
- Порушення законодавства в частині не відміни замовником закупівлі
- Інші порушення законодавства у сфері закупівель
- Внесення недостовірних персональних даних до електронної системи закупівель та неоновлення у разі їх зміни
- Порушення порядку визначення предмета закупівлі
Інформація про моніторинг
- UA-M-2021-09-03-000093 ● 042bfb5673464f33af9e24c17ec0b94f
- Статус: порушення виявлені
-
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
-
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозиції, їх розгляд та оцінка
- Укладання та виконання договору про закупівлю (прийняття рішення про відміну торгів)
Повідомлення про прийняття рішення про початок моніторингу процедури закупівлі
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу: | 03 вересня 2021 |
Дата публікації рішення про проведення моніторингу: | 06 вересня 2021 14:29 |
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
НАКАЗ
03.09.2021 № 510
Київ
Про початок моніторингу закупівель
Відповідно до частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25 грудня 2015 року № 922-VIII, пункту 9 Положення про Північний офіс Держаудитслужби, затвердженого наказом Державної аудиторської служби України від 02 червня 2016 року № 23,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Перелік процедур закупівель для здійснення моніторингів (додається).
2. Відділу контролю у сфері закупівель забезпечити проведення моніторингу закупівель, зазначених у Переліку.
В.о. начальника Віталій ЗУБЧЕНКО
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Північного офісу
Держаудитслужби
03.09.2021 № 510
Витяг з переліку процедур для здійснення моніторингу закупівлі
№ з/п Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу Опис підстав для здійснення моніторингу закупівлі унікальний номер дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу
14 UA-2020-12-30-004284-c 30.12.2020
виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель;
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2021-09-08 08:45:30
Запит про надання пояснень
1. Яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат та визначено його очікувану вартість по даній закупівлі? Також надати посилання на сторінку власного веб-сайту, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Пояснення (інформацію, документи) необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2021-09-13 17:49:21
Відповідь на запит Держаудитслужби України 08.09.2021 08:46
У зв’язку з проведенням моніторингу закупівлі «Харчування пасажирів Прем`єр VIP зали та бізнес залів, код ДК 021:2015 - 55320000-9 Послуги з організації харчування» (оголошення про проведення закупівлі UA-2020-12-30-004284-c) та оприлюдненням запиту про надання пояснень (дата публікації: 2021-09-08 08:45:30) Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (далі - Замовник) надає наступні пояснення.
Послуги з харчування пасажирів включають в себе постачання продуктів харчування та алкоголю, приготування блюд, забезпечення технологічним обладнанням та організацією обслуговування з харчування пасажирів в Прем’єр VIP залі та бізнес залах, цілодобову роботу персоналу надавача послуг, виходячи з норм робочого часу, працівники в аеропорту працюють в 4 зміни (день/ніч).
Послуги з харчування у бізнес залах та Прем'єр VIP залі передбачають індивідуальний підхід до кожного клієнта: ознайомлення клієнтів з актуальним асортиментом, подача страв, обслуговування у барі, прибирання посуду у залах.
Послуги з харчування пасажирів є однією із складових переліку комплексу послуг Прем’єр VIP зали, діючих договорів з авіакомпаніями та контрагентами.
Аеропорт "Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (ІАТА), Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО) та Міжнародної ради аеропорті (АСІ Europe), є лідером на авіаційному ринку України та приймає рейси майже з усіх країн світу.
На сьогодні понад 30 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення по всьому світові. Технічні можливості аеропорту дозволяють приймати та відправляти повітряні судна цілодобово протягом року.
Відповідно до статуту одним з основних видів діяльності є надання послуг з обслуговування пасажирів, в тому числі VIP пасажирів та пасажирів бізнес класу. Тому, якість послуг, які аеропорт "Бориспіль" пропонує VIP та бізнес пасажирам має бути бездоганною.
Відповідальність за якість наданих послуг в кінцевому випадку несе ДП МА "Бориспіль".
Відмінність аеропорту від інших закладів харчування полягає в наступному.
Бізнес зали аеропорту територіально знаходяться за межею митного та паспортного контролю. Опинившись в бізнес залі пасажир знаходиться в так званій «стерильній зоні», тобто вже за кордоном України.
Аеропорт має свою особливу специфіку роботи, відмінну від будь-яких інших закладів, яка включає в себе знання режимних вимог, вимог авіаційної безпеки щодо використання колючих та ріжучих предметів тощо, зокрема, правила перевезення через кордон продуктів харчування (починаючи з того, що необхідно знати розмір палети, в яку упаковуються напої, щоб вони могли пройти догляд на рентгено-телевізійному інтроскопі, час, якій необхідний для контролю продуктів харчування, закінчуючи особливостями взаємодії з іншими службами та хендлінговими (іншими обслуговуючими) компаніями, що задіяні в процесі обслуговування пасажирів).
Аеропорт "Бориспіль" є стратегічним об'єктом. Тому, безпека – головний пріоритет в авіації. З метою захисту аеропортів від актів незаконного втручання всі працівники, що працюють на території аеропорту повинні знати та виконувати вимоги Додатка 17 до Конвенції про міжнародну цивільну авіацію "Безпека. Захист міжнародної цивільної авіації від актів незаконного втручання", Керівництва з авіаційної безпеки (Doc 8973), Закону України «Про Державну програму авіаційної безпеки цивільної авіації» від 21.03.2017 № 1965 - VIII, а також інших міжнародних актів та актів законодавства України.
Забезпечення харчування затверджено згідно наступних документів, які є невід’ємною частиною Тендерної документації:
1. Технологія забезпечення клієнтів харчуванням в барі Прем’єр VIP зали від 23.11.2020 №28.1-06-2;
2. Асортимент продукції бару Прем`єр VIP зали №28.1-25-12 від 22.12.2020;
3. Стандарт забезпечення клієнтів та пасажирів харчуванням у Прем’єр VIP залі та бізнес залах, затверджений наказом від 29.01.2018 №01-07/1-49
4. Технологія з забезпечення пасажирів харчуванням в бізнес залах ДП МА «Бориспіль» від 18.11.2020 №28.2-35-3
5. Асортимент продукції бару бізнес залу рейсів по Україні від 22.12.2020 №28.2-25-20;
6. Асортимент продукції бару бізнес залу міжнародних рейсів від 22.12.2020 №28.2-25-21;
Обсяг надання послуг сформований на основі фактичних даних щодо кількості обслугованих пасажирів Прем’єр VIP зали та бізнес залів у 2019 та 2020 роках та на підставі позитивної динаміки зростання пасажиропотоку у Прем’єр VIP залі та бізнес залах.
Загальна кількість обслугованих клієнтів у 2019 році становить 532 393.
У період з 14.08.2019 по 31.12.2020 загальна кількість осіб, яким було надано послуги харчування становить 378 723.
Також, у період з 17.03.2020 по 14.06.2020 включно, послуги з харчування пасажирів Прем'єр VIP зали та бізнес залів взагалі не надавалася, і на жаль ніхто не міг передбачити такої форс-мажорної обставини, але плануємо впровадження різних програм обслуговування VIP та бізнес пасажирів, тобто маємо наміри збільшувати обсяги, які маємо зараз під час карантину, тому при плануванні закупівлі послуги «Харчування пасажирів Прем`єр VIP зали та бізнес залів» згідно аналізу динаміки зростання пасажиропотоку за попередні роки була запланована кількість пасажирів для обслуговування у Прем’єр VIP залі та бізнес залів на 2021 рік - 500 000.
Під час формування очікуваної вартості закупівлі було враховано визначений рівень професійної підготовки персоналу, імпортну складову структури ціни товару, індекс інфляції, умови оплати, логістику, місце надання послуги (режимна і нережимна зони аеропорту - враховано додаткові витрати на проходження обов`язкового навчання з авіаційної безпеки, отримання сертифікатів від психіатра та нарколога кожному працівнику для можливості отримання перепустки), середній обмінний курс гривні 29.1 грн, зростання індексу споживчих цін у порівнянні до попереднього року – 108.1%.
Також, з урахування практики попередніх років та покращення асортименту продукції барів бізнес залів та Прем`єр VIP зали, було визначено орієнтовні середні очікувані витрати продукції на 1 пасажира:
Середні очікувані витрати продукції на 1 пасажира в Прем’єр VIP залі за добу:
Вино – 100 мл
Пиво – 80 мл
Міцні алкогольні напої – 80 мл
Безалкогольні напої – 750 мл
Закуски – 2 порц.
Сніданки – 0,5 порц.
Перші страви – 0,5 порц.
Гарячі страви – 1 порц.
Десерти – 1 порц.
Гарячі напої – 2 порц.
Фрукти – 50 гр.
Цукераки та щоколад – 1 порц.
Середні очікувані витрати продукції на 1 пасажира в бізнес залах на добу:
Вино – 100 мл
Пиво – 80 мл
Міцні алкогольні напої – 50 мл
Безалкогольні напої – 800 мл
Закуски – 0,4 порц.
Сніданки – 0,5 порц.
Перші страви – 0,4 порц.
Гарячі страви – 0,6 порц.
Випічка – 1 порц.
Гарячі напої – 1,5 порц.
Фрукти – 50 гр.
Цукерки – 1 шт.
На підставі вищезазначеного та згідно отриманих комерційних пропозицій було сформовано вартість послуги на 1 пасажира, що становить 400,00 грн. з ПДВ.
Тому з урахуванням запланованої кількості пасажирів для обслуговування у Прем’єр VIP залі та бізнес залів визначено очікувану вартість по закупівлі послуги «Харчування пасажирів Прем`єр VIP зали та бізнес залів» на 2021 рік, що становить 200 000 000,00 грн. з ПДВ (500 000 пасажирів х 400,00 грн.).
Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмету закупівлі, розмір витрат та очікуваної вартості розміщено веб-сайті ДП МА «Бориспіль» за посиланням: https://kbp.aero/wp-content/uploads/2021/01/Obgruntuvannya-tehnichnoyi-spetsyfikatsiyi-ta-ochikuvanoyi-vartosti-zakupivli-poslug-zabezpechennya-harchuvannyam-pasazhyriv-Prem-yer-VIP-zaly-ta-biznes-zaliv.pdf.
Висновок про результати моніторингу закупівлі
Дата публікації: | 30 вересня 2021 |
Кінцевий строк оскарження: | 19 жовтня 2021 |
Порушення виявлено
- Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
- Порушення законодавства в частині не відміни замовником закупівлі
Оскарження в суді
Опис: | Направлено Позовну заяву про визнання протиправним та скасування висновку про результати моніторингу процедури закупівлі UA-2020-12-30-004284-с від 13.10.2021 №35-28/7-118. (Номер накладної 0830105618576). |
Дата публікації: | 19 жовтня 2021 |
Номер відкриття провадження: | П/320/13720/21 |
Дата відкриття провадження: | 26 жовтня 2021 |
Документи:
27 жовтня 2021 15:37
|
Електронний підпис |
27 жовтня 2021 15:37
|
Електронний підпис |
19 жовтня 2021 16:22
|
Електронний підпис |
Протокол розгляду тендерних пропозицій
Найменування: | ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО " МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ "БОРИСПІЛЬ" |
Код ЄДРПОУ: | 20572069 |
Місцезнаходження: | 08300, Україна, Київська область обл., с. Гора, Бориспільський район, ВУЛИЦЯ БОРИСПІЛЬ-7 |
Учасник | Відповідність критеріям | Документи | Рішення | Додатково |
---|---|---|---|---|
ТОВ Галерея-Алекс | Відповіді учасника | Документи |
Допущено до аукціону
Документи
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 01 квітня 2021 14:52
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКО-ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО «КАРАВЕЛА» | Відповіді учасника | Документи |
Допущено до аукціону
Документи
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 01 квітня 2021 14:54
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТІДІ ЛТД" | Відповіді учасника | Документи |
Відхилено
Документи
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 01 квітня 2021 14:55
|
ТОВ "САНЕКО ГУРМЕ" | Відповіді учасника | Документи |
Відхилено
Документи
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 01 квітня 2021 14:58
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 14 квітня 2021 14:05
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ Галерея-Алекс |
160 000 000,00
UAH
|
112 500 000,00
UAH
|
Відповіді учасника | Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКО-ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО «КАРАВЕЛА» |
146 000 000,00
UAH
|
140 817 000,00
UAH
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Галерея-Алекс #37935606 |
Переможець |
112 500 000,00
UAH
|
22 квітня 2021 10:36
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
07 травня 2021 16:02
|
1_Ч.pdf | укладений |
07 травня 2021 16:01
|
2_Ч.pdf | укладений |
07 травня 2021 16:01
|