Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Макаронні вироби
Очікувана вартість
29,90 UAH
UA-2020-12-03-011190-b a9ed953ee9984c81810028e54dbc2b80
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Інна Кушнір

+380969018141 vkoledg@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 03 грудня 2020
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Відокремлений структурний підрозділ "Верхівський аграрний фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету"
Код ЄДРПОУ: 00727725
Місцезнаходження: 24350, Україна , Вінницька обл., Тростянецький район, село Верхівка
Контактна особа: Інна Кушнір
+380969018141
vkoledg@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15850000-1: Макаронні вироби


Макаронні вироби асорті Суворово
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1 лот
Макаронні вироби
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 24350, Україна, Вінницька область, с.Верхівка, вул. Технікумівська,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 03 грудня 2020  —  17 грудня 2020
ДК 021:2015: 15850000-1 — Макаронні вироби

Тендерна документація

03 грудня 2020 16:04
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
УСТЯК АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ
#2545716897
Переможець 29,90
UAH
03 грудня 2020 16:04

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
03 грудня 2020 16:08
Устяк- Макаронні вироби.pdf укладений
03 грудня 2020 16:07