Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Кейтерингові послуги
Очікувана вартість
1 428 000,00 UAH
UA-2020-09-29-003292-a 061de7aa146b4791b888bcd87cf7d143
Відкриті торги    Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Галина Кравчук

+380957170277 kravchukgalyna718@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР" ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 43020245
Місцезнаходження: 43018, Україна , Волинська обл., м. Луцьк, вул. Львівська, буд. 50
Контактна особа: Галина Кравчук
+380957170277
kravchukgalyna718@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 29 вересня 2020 11:51
Звернення за роз’ясненнями: до 05 жовтня 2020 00:00
Оскарження умов закупівлі: до 11 жовтня 2020 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 15 жовтня 2020 00:00
Очікувана вартість: 1 428 000,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 7 140,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Послуги


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55520000-1: Кейтерингові послуги


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1 послуга
Послуги з організації харчування хворих
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43018, Україна, Волинська область, м. Луцьк, вул. Львівська, 50
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 травня 2021
ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Надання послуг Пiсляоплата 15 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
02 жовтня 2020 16:00
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
02 жовтня 2020 15:59
ТД зі змінами.doc
02 жовтня 2020 15:59
Перелік змін до ТД.doc
29 вересня 2020 11:51
Карти-розкладки.docx
29 вересня 2020 11:51
Проєкт договору.doc
29 вересня 2020 11:51
ТД.doc
02 жовтня 2020 16:00
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
29 вересня 2020 11:53
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
02 жовтня 2020 15:59
ТД зі змінами.doc
02 жовтня 2020 15:59
Перелік змін до ТД.doc
29 вересня 2020 11:51
Карти-розкладки.docx
29 вересня 2020 11:51
Проєкт договору.doc
29 вересня 2020 11:51
ТД.doc

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

Роз'яснення №1
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:24
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 14:26
Відповідно до умов додатку 3 тендерної документації передбачено, що на підтвердження відповідності технічним та якісним характеристикам предмета закупівлі учасник повинен надати дійсний сертифікат системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005 IDT). Водночас, станом на сьогоднішній день діє аналогічний стандарт ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів». Враховуючи вище викладене, просимо надати відповідь чи допускається надання учасниками сертифікату ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів» як аналогічного до сертифікату ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005 IDT). Якщо так, то просимо внести відповідні зміни до тендерної документації.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Дякую. Допускається надання учасниками сертифікату ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів» як аналогічного до сертифікату ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005 IDT). Зміни будуть внесені
Роз'яснення №2
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:25
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:18
Шановний Замовник, згідно п.3 додатку 5 тендерної документації, вказано, що : «Меню повинно складатися зі страв розроблених з урахуванням основних принципів раціонального харчування хворих, асортименту різноманітності їжі та її якості, керуючись: - Законом України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18.05.2017 № 2042-VIII; - Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. № 771/97; - Постановою КМУ від 27 грудня 2001 р. № 1752 «Про норми харчування у протитуберкульозних закладах для осіб, хворих на туберкульоз, та малолітніх і неповнолітніх осіб, інфікованих мікобактеріями туберкульозу» із змінами і доповненнями; - Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» та іншим нормативно-правовим актам. Але згідно Постанови КМУ від 27.12.2001 р. № 1752, передбачено що норми харчування у закладах для осіб, хворих на туберкульоз регламентуються тільки даною постановою. Тому просимо внести зміни до тендерної документації та залишити тільки дану Постанову, як посилання на джерело при складанні меню.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Це загально прийняті вимоги нормативно-правових актів у ТД для закупівлі послуг з харчування, але пріоритетною є Постанова КМУ від 27.12.2001 р. № 1752.
Роз'яснення №3
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:26
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:11
Шановний Замовник, харчування в закладах для осіб хворих на туберкульоз регламентується Постановою КМУ від 27 грудня 2001 р. №1752. Відповідно п. 6 та 8 додатку 5 тендерної документації вказані страви (пасхальна здоба, крашанка, кутя) та продукти харчування (хліб чорний та хліб білий) які відсутні в нормах даної Постанови. Таким чином ми не можемо надати Вам дані страви, тому що це пряме порушення Законодавства. Просимо Вас внести зміни до тендерної документації, та вказати вимоги (страви та грамовку) які відповідають Постанові КМУ від 27 грудня 2001 р. №1752.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Страви (пасхальна здоба, крашанка, кутя) та продукти харчування (хліб чорний та хліб білий) є додатковими.
Роз'яснення №4
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:26
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:22
Шановний Замовник, прошу надати роз’яснення по даній закупівлі, з приводу термінів поставки харчування (листопад 2020 – 31 травня 2021) На якій підставі Ви збираєтеся проводити оплати у 2021 році, якщо за бюджетним кодексом, кошти для державних установ затверджуються на один календарний рік з 01 січня по 31 грудня. Просимо надати роз’яснення.
Відповідь: Ми є комунальним підприємством а не державною установою, тому ми вправі встановлювати різні терміни.
Роз'яснення №5
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:27
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:26
Відповідно до умов п.10 додатку 5 тендерної документації «ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ на закупівлю Послуг з організації харчування хворих ДК 021:2015 (CPV) – 55520000-1 – Кейтерингові послуги» вказано що «Для забезпечення лікувального харчування хворих відповідальна особа Замовника попередньо подає інформацію про кількість пацієнтів РІЗНОГО РОДУ ДІЄТ», а у п.1 додатку 5 тендерної документації вказується тільки одна дієта «№11 основна». Просимо надати роз’яснення, які ще повинні використовуватися дієти для складання меню.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Різного роду дієти встановлюються по мірі поступленню хворих. Якщо вказана інша дієта ніж № 11, то її можна визначити згідно карток-розкладок, які завантажені окремим файлом ТД.
Роз'яснення №6
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:28
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:30
Відповідно до умов п.2 ч.3 додатку 5 тендерної документації «ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ на закупівлю Послуг з організації харчування хворих ДК 021:2015 (CPV) – 55520000-1 – Кейтерингові послуги» вказано, що «Ціни на продукти повинні супроводжуватись підтверджуючими документами, а саме копіями накладних на придбання продуктів харчування», даний пункт згідно з ст. 505 Цивільного кодексу України є комерційною таємницею Учасника і він має право не розголошувати інформацією по договору між Учасником та контрагентом. Тому просимо внести зміни до тендерної документації, та видалити з тендерної документації дану вимогу.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Згідно ст. 505 ЦК України дана інформація не може бути віднесена до комерційної таємниці.
Роз'яснення №7
Дата подання: 01 жовтня 2020 15:44
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:39
Шановний Замовник, відповідно п.11 додатку 5 тендерної документації «ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ на закупівлю Послуг з організації харчування хворих ДК 021:2015 (CPV) – 55520000-1 – Кейтерингові послуги» вказано що «Питома вага вартості продуктів харчування не повинна бути меншою 60% від загальної вартості продуктів харчування в день». Дана вимога згідно ст. 505 Цивільного кодексу України являється комерційною таємницею. Вкажіть будь-ласка на підставі якого нормативно – правового акту вказана дана вимога ?
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Інструкція з організації лікувального харчування у закладах охорони здоров’я від 29.10.2013 № 931
Роз'яснення №8
Дата подання: 02 жовтня 2020 13:14
Дата відповіді: 02 жовтня 2020 15:40
Шановний Замовник, відповідно до зразка перспективного меню, в ньому вказана тільки одна дієта «№11 основа». У п. 13 додатку 5 «Термін надання послуг: листопад 2020 р. – травень 2021 р., 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком харчування, погодженим між відповідальними особами Замовника та Виконавця, 3 (три) рази на день, харчування дітей (до 3 років, до 7 років, до 17 років), учасників АТО, та інших хворих, що підлягають статті посиленого харчування - 5 (п’ять) разове» та у п.10 додатку 5 вказується що «Для забезпечення лікувального харчування хворих відповідальна особа Замовника попередньо подає інформацію про кількість пацієнтів різного роду дієт.». Відповідно до пп. 10,13 додатку 5, меню повинно складатися з різних дієт та під кожну дієту повинна бути різна кількість разів харчування на день. Надайте будь-ласка зразкове меню, відповідно до вище вказаних вимог. Таким чином, якщо у меню присутня не одна дієта, тому будь-ласка надайте специфікацію відповідну до вказаних дієт в меню.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Різного роду дієти встановлюються по мірі поступленню хворих. Якщо вказана інша дієта ніж № 11, то її можна визначити згідно карток-розкладок, які завантажені окремим файлом ТД.
Розгорнути всі запитання: 8 Згорнути запитання

Інформація про відміну

Дата відміни
15 жовтня 2020 00:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій