Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Печиво здобне
Очікувана вартість
735,36 UAH
UA-2020-09-03-001234-a ● 43ce3c0875c543e88ae78bede08c7a28
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
03 вересня 2020
Інформація про замовників
Найменування: | Державний професійно-технічний навчальний заклад "Харківське вище професійне училище будівництва" |
Код ЄДРПОУ: | 02547843 |
Місцезнаходження: | 61110, Україна , Харківська обл., місто Харків, шосе Салтівське, будинок 123, Московський район |
Контактна особа: |
Запольний Володимир Миколайович +380577382104 hvpub@ptukh.org.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
9.6 кг
Печиво здобне
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61110, Україна, Харківська область, м. Харків, шосе Салтівське, 123
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 вересня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15820000-2 — Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
03 вересня 2020 10:38 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Борисенко В.О. #3239105612 |
Переможець |
735,36
UAH
|
03 вересня 2020 10:40
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
03 вересня 2020 10:44
|
Договір | укладений |
03 вересня 2020 10:42
|