Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Мясо свинини
Очікувана вартість
114 240,00 UAH
UA-2020-06-25-000186-b 22fcfcfedb5947d08fefb042b61773cd
Спрощена закупівля    Спрощена    Завершена    Наявні запитання/вимоги без відповіді
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Татоян Вардан Вазгенович

+380987477454 plets1234@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: МАЛОБІЛОЗЕРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ВАСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Код ЄДРПОУ: 04351831
Вебсайт: http://mala-bilozerka.rada.org.ua
Місцезнаходження: 71670, Україна , Запорізька обл., село Мала Білозерка, вул. Центральна, будинок 1
Контактна особа: Татоян Вардан Вазгенович
+380987477454
plets1234@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 25 червня 2020 09:31
Звернення за роз’ясненнями: до 01 липня 2020 12:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 06 липня 2020 12:00
Очікувана вартість: 114 240,00 UAH без ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 571,20 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Розрахунки проводяться шляхом перерахування Замовником коштів на розрахунковий рахунок Постачальника в національній валюті в безготівковій формі на підставі видаткової накладної протягом 30-ти банківських днів з моменту поставки Товару. Післяоплата – 100%; Категорія замовника - органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону «Про публічні закупівлі»; інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі - відповідно до Додатку 1 до цього Оголошення; перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв - єдиним критерієм оцінки пропозицій на дану закупівлю є ціна. Питома вага критерію оцінки (ціна) – 100%. В разі якщо Учасник є платником ПДВ відповідно до законодавства, такий Учасник обов’язково зазначає ціну з урахування ПДВ; вид закупівлі: спрощена закупівля - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) менше ніж 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
714 кг
Мясо свинини
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 71670, Україна, Запорізька область, с. Мала Білозерка, вул. Центральна 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Мясо свинини Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
25 червня 2020 10:36
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
25 червня 2020 09:31
Оголошення про проведення спрощенної закупівлі.pdf
25 червня 2020 09:31
Протокол.pdf
25 червня 2020 09:31
Проект Договору.pdf
25 червня 2020 10:36
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
25 червня 2020 09:34
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
25 червня 2020 09:31
Оголошення про проведення спрощенної закупівлі.pdf
25 червня 2020 09:31
Протокол.pdf
25 червня 2020 09:31
Проект Договору.pdf

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

Сорт,категория мяса свинины
Дата подання: 25 червня 2020 12:16
Дата відповіді: 26 червня 2020 08:50
Здравствуйте, уточните какой категории должно быть мясо свинины, поскольку цены разнятся в зависимости от категории , сорта,вида части туши. Спасибо.
Відповідь: Доброго дня, будь-ласка уважно прочитайте оголошення до цієї закупівлі, зазначена інформація містится в додатку №1 Технічна специфікація.
Якісні характеристики предмета закупівлі
Дата подання: 26 червня 2020 14:09
Дата відповіді: 30 червня 2020 09:26
Шановний замовнику! Просимо надати роз’яснення, чи відповідатиме якісним характеристикам предмета закупівлі наступна продукція: м’якушевий напівфабрикат, виготовлений відповідно до ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням» з охолодженої сировини, за способом пакуванням «з вакуумом», строком придатності – не більше 5 діб, при температурі зберігання від 0С° до +4С° включно. Інші якісні характеристики запропонованої продукції повністю відповідають вимогам замовника.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Добрий день. Стосовно надання роз’яснення,повідомляємо що, наступна продукція не відповідатиме якісним характеристикам предмету закупівлі. Малобілозерська сільська рада не здійснює закупівлю мякушевих напівфабрикатів. Додаємо якісні параметри предмета закупівлі : М'ясо свинини повинно відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. М'ясо свинне 1 категорії (м’якоть 1 сорту (без кісток). М'ясо свинне, охолоджене, нежирне, без шкіри, обрізне, без кістки. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Відповідного кольору та запаху. Температурний режим – м'ясо охолоджене, з температурою у товщині м’якоті від 0˚С до +4˚С. Строк придатності – не більше 48 годин, при температурі зберігання від +2˚С до +6˚С.
Про надання роз’яснення
Дата подання: 30 червня 2020 12:18
Шановний замовнику! Повідомляємо, що стандарт ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням» в частині сфери застосування поширюється на напівфабрикати м’ясні натуральні, що отримані від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням (далі за текстом - напівфабрикати) та призначені для безпосереднього вживання в їжу після термічного обробляння. Так, залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати: а) м’якушеві: — Для запікання; — Для натуральних відбивних котлет; — Свинина для тушкування. б) м’ясокісткові: — Грудинка для домашньої кулінарії; — Для готування перших страв. Напівфабрикати виробляють порційними або ваговими: — м’якушеві — з парної або охолодженої сировини; — м’ясокісткові — з охолодженої сировини. Відповідно до п. 5.1.2. напівфабрикати м’якушеві за органолептичними показниками - це м’якуш, отриманий: - з тазостегнової і лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною (м’якушевий напівфабрикат - для запікання); - від корейки видовженої форми (м’якушевий напівфабрикат - для натуральних відбивних котлет); - від шийно-підлопаткової частини туші (м’якушевий напівфабрикат - свинина для тушкування). Для всіх видів м'якушевих напівфабрикатів - поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Відповідно до п. 10.2.2. м'якушеві напівфабрикати, виготовлені з охолодженої сировини: - без вакууму: температура від 4 до 6 включно, строк придатності - не більше ніж 2 діб; - без вакууму: температура від мінус 1 до 1 включно, строк придатності - не більше ніж 5 діб; - з вакуумом: температура від 0 до 4 включно, строк придатності - не більше ніж 5 діб; - без вакууму: температура від мінус 1 до 1 включно, строк придатності - не більше ніж 10 діб. З огляду на зазначене, напівфабрикати м’якушеві, виготовлені відповідно до даного стандарту ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням» повністю відповідають якісним вимогам до предмету закупівлі, що викладені замовником у Додатку 1 до Оголошення про проведення спрощеної закупівлі. У зв'язку з чим, просимо взяти до уваги можливість постання продукції, що виготовляється відповідно до ДСТУ 4590:2006 або зазначити, згідно з яким нормативним документом має виготовлятися продукція, що є предметом закупівлі замовника, та яка буде прийматися замовником, як така, що відповідає якісним вимогам.
Розгорнути Згорнути
Відповідь відсутня
Розгорнути всі запитання: 3 Згорнути запитання

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 06 липня 2020 12:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП "ДАВИДЕНКО ОЛЕНА ЛЕОНІДІВНА" 81 867,24
UAH
81 867,24
UAH
Документи

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП "ДАВИДЕНКО ОЛЕНА ЛЕОНІДІВНА"

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП "ДАВИДЕНКО ОЛЕНА ЛЕОНІДІВНА"
#3200712766
Переможець 81 867,24
UAH
13 липня 2020 19:00

Документи

13 липня 2020 19:00
Протокол 10.pdf

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 13 липня 2020 19:00

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП "ДАВИДЕНКО ОЛЕНА ЛЕОНІДІВНА"
#3200712766
81 867,24
UAH
Документи

Документи

13 липня 2020 19:00
Протокол 10.pdf

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
26 січня 2021 12:03
256 Договір.pdf укладений
24 липня 2020 09:39

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 23 липня 2020 — 31 грудня 2020
Сума оплати за договором: 33 691,69
UAH