Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
836 859,00 UAH
UA-2020-06-24-009761-a ● 100dfb91d015427bb17e253aae3e94bf
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | навчально-оздоровчий табір національного університету "львівська політехніка" "політехнік-3" |
Код ЄДРПОУ: | 36118826 |
Місцезнаходження: | 57453, Україна , Миколаївська обл., с. коблеве, степова |
Контактна особа: |
морозова ольга 380639390307 politehnik333@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 24 червня 2020 16:18 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 30 червня 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 06 липня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 липня 2020 00:00 |
Початок аукціону: | 10 липня 2020 14:47 |
Очікувана вартість: | 836 859,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 4 184,30 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кілограми
Четверть кур.-брол. охол.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, с. коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
700 кілограми
Стегно кур.-брол.охол.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1450 кілограми
Філе куряче охол.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1000 кілограми
М'ясо свинина охол. 1 катег.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограми
М'ясо свинина охол. 2 катег.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограми
М'ясо свинина охол. 3 катег.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1200 кілограми
М'ясо яловичина охол.1 катег.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограми
М'ясо яловичина охол.2 катег.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
700 кілограми
Печінка індича охол.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57453, Україна, Миколаївська область, коблеве, степова,3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
30 червня 2020 23:13 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
24 червня 2020 16:19 |
ТД+.docx | |
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток3++.docx | |
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток4+.docx | |
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток2+.docx | |
24 червня 2020 16:19 |
Оголошення про проведення в_дкритих торг_в++.docx | |
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток1.docx |
30 червня 2020 23:13 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
ТД+.docx
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток3++.docx
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток4+.docx
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток2+.docx
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
Оголошення про проведення в_дкритих торг_в++.docx
|
|||
24 червня 2020 16:19 |
ТД_додаток1.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Прошу надати роз`яснення щодо предмета закупівлі
Дата подання: 29 червня 2020 13:03
Дата відповіді: 30 червня 2020 22:55
Згідно Додатку 3 тендерної документації предметоом закупівлі у т.ч. є : м'ясо свинина охолоджене 1 категорії, м'ясо свинина охолоджене 2 категорії, м'ясо свинина охолоджене 3 категорії, м'ясо яловичина охолоджене 1 категорії, м'ясо яловичина охолоджене 2 категорії.
1) Відповідно до ГОСТ 7724-77 м'ясо свинини охолоджене 1 категорії - До I категорії відносять туші беконних свиней з добре розвинутою м'язовою тканиною, масою від 53 до 72 кг в шкурі, з товщиною шпика від 1,5 до 3,5 см. Шпик щільний, білого кольору або з рожевим відтінком рівномірно розташований по всій довжині півтуші. На поперечному розрізі грудної частини на рівні між 6-7 ребрами повинно бути не менш двох прошарок м’язової тканини. Шкіра без пігментації, складок, пухлин, синців та травматичних ушкоджень; м'ясо свинина охолоджене 2 категорії - До II категорії відносять туші м'ясних свиней (молодняку) масою від 39 до 98 кг в шкурі, масою 34-90 кг без шкіри та 37-91 кг без крупону, з товщиною шпику від 1,5 до 4 см.; туші підсвинків масою від 12 до 39 кг в шкурі, 10-34 кг без шкури, з товщиною шпику 1,0 см і більше; м'ясо свинина охолоджене 3 категорії - До III категорії відносять туші жирних свиней з необмеженою масою і товщиною шпику більше 4,1 см. Для реалізації у торгівельних мережах та мережах громадського харчування допускається свинина 1 категорії а також туші підсвинків в шкурі 2 категорії, свинина 2 і 3 категорії без шкури або зі знятим крупоном.
2) Відповідно до ДСТУ 6030: 2008 м'ясо яловичина охолоджене 1 категорії - До 1 категорії відносять м’ясо, одержане під час забою тварин вищої та середньої вгодованості. Сюди відносять туші з добре розвиненими м'язами. М’язи розвинені задовільно. Остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виступають нерізко. Підшкірний жир покриває тушу від 8 ребра до сідничних бугрів із значними пропусками. На шиї, лопатках, передніх ребрах і стегнах, тазовій порожнині і в ділянці паху є відкладання жиру у вигляді невеликих ділянок; м'ясо яловичина охолоджене 2 категорії -До 2 категорії відносять м’ясо, одержане під час забою тварин нижче середньої вгодованості. Сюди відносять туші з менш розвинутими м’язами. Стегна мають западини, остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виразно виступають. Підшкірний жир є у вигляді невеликих ділянок в області сідничних бугрів, попереку та останніх ребер
Питання: Чи дійно товар, за вказаними параметрами згідно Додатку 3 та зазначеними даними (описом) згідно ГОСТ 7724-77, ДСТУ 6030: 2008 є предметом закупівлі?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: "Технічні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам встановленим у тендерній документації".
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 липня 2020 15:08
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець ЛУЦЕНКО НАДІЯ ПЕТРІВНА |
731 200,00
UAH з ПДВ
|
731 200,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ БИКОВСЬКА ТЕТЯНА ГЕННАДІЇВНА |
750 150,00
UAH з ПДВ
|
750 150,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець ЛУЦЕНКО НАДІЯ ПЕТРІВНА #2351906620 |
Переможець |
731 200,00
UAH з ПДВ
|
15 липня 2020 12:48
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2020 10:09
|
дод уг 45.pdf | зміни до договору |
24 грудня 2020 10:08
|
Електронний підпис | укладений |
11 серпня 2020 12:58
|
Електронний підпис | зміни до договору |
11 серпня 2020 12:58
|
New Document.pdf | зміни до договору |
11 серпня 2020 12:57
|
Електронний підпис | укладений |
04 серпня 2020 09:35
|
Електронний підпис | укладений |
04 серпня 2020 09:34
|
Електронний підпис | укладений |
04 серпня 2020 09:30
|
Електронний підпис | укладений |
04 серпня 2020 09:30
|
дог мясо.pdf | укладений |
04 серпня 2020 09:28
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 31 липня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 11 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | визначення "Постачальник" та зміни в сргоках дії договору |
Номер договору про закупівлю: | 45 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 21 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 45 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |