Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
03220000-9 " Овочі, фрукти та горіхи" (Цибуля, морква, буряк)
Очікувана вартість
13 520,00 UAH
UA-2020-06-24-003042-a ● b24bb2a8592641d3a904c16c7fc57d82
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
24 червня 2020
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" |
Код ЄДРПОУ: | 01985989 |
Місцезнаходження: | 50037, Україна , Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Кемерівська, 35 |
Контактна особа: |
Альбіна Гончарова +380686387070 krtub2@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Цибуля ріпчаста свіжа
ДСТУ3234-95
Цибулини кожного товарного сорту повинні бути визрілими, здоровими, розвинутими, цілими, чистими, без стороннього запаху і смаку, сухими, вирощеними за рекомендованими технологіями залежно від їх призначення. Цей стандарт поширюється на свіжу ріпчасту цибулю, яка заготовлюється і постачається для реалізації у свіжому вигляді
Класифікація Характеристика
Сорт Вищий
Допуски Допускається не більше як 5 % цибулі, яка відноситься за якістю до першого сорту, не більше як 10 % цибулин за розмірами, встановленими для першого сорту. Якщо в партії вищого сорту міститься більше як 10 % цибулин першого сорту, всю партію переводять в перший сорт.
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непророслі.
Розмір Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром мм, не менше:
- для овальних форм
- для решти форм
- 70мм
- 70мм
Морква свіжа столова.
ДСТУ 7035:2009, ДСТУ 286-91
Наименование показателя Характеристика и норма
Сорт Вищій
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 1,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму
Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см;
Довжина, см
3 – 6 см
15 - 20 см
Вміст коренеплодів з тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності, не більше ніж:
не більше 4 % від маси,
Вміст коренеплодів зів'ялих, зморщених, гнилих, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною не допускается
Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1 %
Буряк свіжий столовий
ДСТУ 7033:2009
Назва показника Характеристика та норми для товарного сорту
Сорт Вищій
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання.Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями.
Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму
Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Внутрішня будова М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту.
Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см 8,0 – 10,0
Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм, см 10,0 – 12,0
Вміст коренеплодів, %, відносно маси, не більше ніж:
- з відхилами від встановлених розмірів за діаметром не більше ніж на 1,0 см, 3 см
- з механічними пошкодженнями на глибину не більше ніж 0,3 см, тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності
3,0 см
Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1,0 %
Вміст токсичних елементів, пестицидів і нітратів в овочах не повинно перевищувати допустимі рівні, встановлені медико-біологічними вимогами і санітарними нормами якості продовольчої сировини і харчових продуктів.
Розгорнути
Згорнути
ДСТУ3234-95
Цибулини кожного товарного сорту повинні бути визрілими, здоровими, розвинутими, цілими, чистими, без стороннього запаху і смаку, сухими, вирощеними за рекомендованими технологіями залежно від їх призначення. Цей стандарт поширюється на свіжу ріпчасту цибулю, яка заготовлюється і постачається для реалізації у свіжому вигляді
Класифікація Характеристика
Сорт Вищий
Допуски Допускається не більше як 5 % цибулі, яка відноситься за якістю до першого сорту, не більше як 10 % цибулин за розмірами, встановленими для першого сорту. Якщо в партії вищого сорту міститься більше як 10 % цибулин першого сорту, всю партію переводять в перший сорт.
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непророслі.
Розмір Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром мм, не менше:
- для овальних форм
- для решти форм
- 70мм
- 70мм
Морква свіжа столова.
ДСТУ 7035:2009, ДСТУ 286-91
Наименование показателя Характеристика и норма
Сорт Вищій
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 1,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму
Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см;
Довжина, см
3 – 6 см
15 - 20 см
Вміст коренеплодів з тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності, не більше ніж:
не більше 4 % від маси,
Вміст коренеплодів зів'ялих, зморщених, гнилих, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною не допускается
Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1 %
Буряк свіжий столовий
ДСТУ 7033:2009
Назва показника Характеристика та норми для товарного сорту
Сорт Вищій
Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання.Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями.
Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму
Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Внутрішня будова М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту.
Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см 8,0 – 10,0
Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм, см 10,0 – 12,0
Вміст коренеплодів, %, відносно маси, не більше ніж:
- з відхилами від встановлених розмірів за діаметром не більше ніж на 1,0 см, 3 см
- з механічними пошкодженнями на глибину не більше ніж 0,3 см, тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності
3,0 см
Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1,0 %
Вміст токсичних елементів, пестицидів і нітратів в овочах не повинно перевищувати допустимі рівні, встановлені медико-біологічними вимогами і санітарними нормами якості продовольчої сировини і харчових продуктів.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
570 кілограми
Цибуля ріпчаста свіжа
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 липня 2020
—
15 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
520 кілограми
Морква свіжа столова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 липня 2020
—
15 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
530 кілограми
Буряк свіжий столовий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 липня 2020
—
15 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Оплата за Товар здійснюється шляхом оплати за фактично отриманий товар протягом 10 банківських днів згідно накладної. Оплата товару виконується згідно ст.49 Бюджетного кодексу України. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунки за товар здійснюються на протязі 10-ти банківських днів з дня отримання Покупцем бюджетних коштів на свій реєстраційний рахунок. | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
24 червня 2020 11:11 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
24 червня 2020 11:10 |
Протокол Овочі.PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Лях Серафим Антонович #2355417730 |
Переможець |
13 520,00
UAH
|
24 червня 2020 11:11
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 грудня 2020 09:07
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 грудня 2020 09:06
|
Дод.угода № 1 від 14.12.2020 до Дог№ 22_20хвід 24.06.2020р..pdf | зміни до договору |
17 грудня 2020 09:05
|
Електронний підпис | зміни до договору |
14 грудня 2020 10:44
|
Дод.угода № 1 від 14.12.2020 до Дог№ 22_20хвід 24.06.2020р..pdf | зміни до договору |
14 грудня 2020 10:43
|
Електронний підпис | укладений |
24 червня 2020 11:21
|
Договір 22_20х Лях Овочі.PDF | укладений |
24 червня 2020 11:19
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 14 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 14 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 22/20х |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 14 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 17 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода на зменшення суми договору оприлюднюється повторно в зв'язку з технічною помилкою при попередньому оприлюдненні(не була відкоригована загальна сума договору) |
Номер договору про закупівлю: | 22/20х |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |