Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв
Очікувана вартість
374 497,00 UAH
UA-2020-06-16-001360-a 4722ad5cf4ca43cb8efdbcbbdd41326d
Відкриті торги    Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лисиганич Вікторія Миронівна

+380512552005 nikfinnk@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Код ЄДРПОУ: 40327023
Місцезнаходження: 54003, Україна , Миколаївська обл., Миколаїв, м. Миколаїв, пр Центральний, буд. 288
Контактна особа: Лисиганич Вікторія Миронівна
+380512552005
nikfinnk@ukr.net
Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 16 червня 2020 13:44
Звернення за роз’ясненнями: до 22 червня 2020 15:00
Оскарження умов закупівлі: до 28 червня 2020 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 02 липня 2020 15:00
Очікувана вартість: 374 497,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 1 872,49 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Послуги


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:71900000-7: Лабораторні послуги


Джерело фінансування закупівлі: Державний бюджет України. Місцезнаходження та категорія замовника: 54003, Україна, Миколаївська обл., м. Миколаїв, пр. Центральний, 288; Орган державної влади.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1112 послуга
Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 71900000-7 — Лабораторні послуги

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Надання послуг Замовник зобов’язаний здійснити оплату послуг на підставі рахунку/рахунку-фактури та акту здачі-приймання наданих послуг протягом 10 банківських днів з моменту отримання відповідного рахунку та акту за умови наявного бюджетного фінансування на ці цілі Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
16 червня 2020 14:28
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
16 червня 2020 13:45
Дод. 3 Довідка.docx
16 червня 2020 13:45
Дод. 2 Проект договору.docx
16 червня 2020 13:45
Дод. 1 Технічне завдання.docx
16 червня 2020 13:45
Тендерна документація.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 02 липня 2020 15:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ДП Миколаївський центр захисту прав споживачів 374 497,00
UAH з ПДВ
374 497,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

17 червня 2020 12:07
Електронний підпис
17 червня 2020 12:05
Установчі документи.PDF
17 червня 2020 12:05
Опис.pdf
17 червня 2020 12:05
Наявність обладнання.PDF
17 червня 2020 12:05
Лист про ОПИС.PDF
17 червня 2020 12:05
Загальні відомості.PDF
17 червня 2020 12:05
Довідка про Статут.PDF
17 червня 2020 12:04
Гар.лист про санкції.PDF
17 червня 2020 12:04
Бенефеціар.PDF
17 червня 2020 12:04
Аналогічний договір.PDF

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ДП Миколаївський центр захисту прав споживачів

Інформація про відміну

Дата відміни
02 липня 2020 15:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій