Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 код 03310000-5 - Риба, ракоподібні та продукція водного господарства, 03311000-2 Риба «Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена»
Очікувана вартість
150 169,00 UAH
UA-2020-05-06-001032-c ● 9bc3991a9d144b3aa1b797a84532de8a
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальна установа "Запорізький обласний спеціалізований будинок дитини "Сонечко" Запорізької обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 05499139 |
Місцезнаходження: | 69104, Україна , Запорізька обл., Запоріжжя, вул.Олімпійська, будинок 6а. |
Контактна особа: |
Васютіна Ірина Олександрівна +380617010614 sonechko.tender@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 06 травня 2020 15:38 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 13 травня 2020 15:43 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 травня 2020 15:43 |
Початок аукціону: | 19 травня 2020 15:52 |
Очікувана вартість: | 150 169,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 501,69 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03310000-5: Риба, ракоподібні та продукція водного господарства
ДК 021:2015 код 03310000-5 - Риба, ракоподібні та продукція водного господарства, 03311000-2 Риба «Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена»
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2100 кг
ДК 021:2015 код 03310000-5 - Риба, ракоподібні та продукція водного господарства, 03311000-2 Риба «Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена»
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
69104, Україна, Запорізька область, м.Запоріжжя, вул.Олімпійська,6а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 03310000-5 — Риба, ракоподібні та продукція водного господарства
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Розрахунки за поставлений товар здійснюються протягом 30 календарних днів після повної поставки товару згідно із рахунками та накладними на розрахунковий рахунок Учасника у разі отримання Замовником бюджетних коштів | Пiсляоплата | 248 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
12 травня 2020 13:33 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
08 травня 2020 11:50 |
Оголошення.doc | |
08 травня 2020 11:50 |
Договір 2020р..doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Додаток 2 до Оголошення (Посимо надати роз`яснення до п.4)
Дата подання: 13 травня 2020 13:34
Дата відповіді: 13 травня 2020 13:57
Просимо надати пояснення щодо п. 4 у Додатку 2 до Оголошення, а саме щодо сертифіката якості ISO 22000 2018
Відповідь: мається на увазі сертифікат якості сертифіката якості ISO 22000 2018 мізнародного зразку.
Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції ISO 22000 (HACCP/ХАССП)
Однією з найважливіших сучасних проблем є безпечність харчового виробництва. Через харчовий ланцюжок передаються сотні хвороб, і глобалізація харчової торгівлі тільки ускладнює контроль безпеки.
Задля контролю безпечності харчової продукції Міжнародною організацією по стандартизації (ISO) було розроблено стандарт ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій будь-якого харчового ланцюга». Даний стандарт встановлює вимоги до системи управління в організаціях, що пов’язані з виробництвом і споживанням харчових продуктів, і направлений на демонстрацію їх здатності контролювати безпеку харчової продукції та гарантувати, що випущена ними продукція є безпечною для споживачів.
Система управління безпечністю харчових продуктів, впроваджена на Вашому підприємстві відповідно до вимог стандарту дозволяє:
• визначити і оцінити всі потенційно можливі небезпеки та ризики, пов’язані з процесом виробництва;
• забезпечити управління процесами таким чином, щоб попереджувати виникнення небезпечних чинників;
• контролювати на підприємстві відповідність законодавчим і нормативним вимогам, що стосуються безпеки харчових продуктів.
В основу стандарту ISO 22000 покладено принципи НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання.
Виділяють 7 принципів НАССР:
1. визначення небезпечних чинників, що впливають на продукцію;
2. визначення критичних точок – місць виникнення потенційної небезпеки, які необхідно контролювати для уникнення або мінімізації можливої небезпеки;
3. встановлення граничних меж у контрольних точках для ідентифікації недопустимих параметрів певних показників від недопустимих;
4. проведення моніторингу у визначених критичних точках;
5. розробка та проведення коригувальних дій для випадків, якщо показники у контрольних точках будуть перевищувати встановлену межу;
6. встановлення процедур перевірки для підтвердження функціонування системи;
7. документування всіх процедур системи для підтвердження результативності системи.
Важливо! Впровадження та застосування процедур, заснованих на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР, є обов’язковою вимогою до всіх підприємств харчового ланцюга на законодавчому рівні! Через недотримання цих вимог, підприємства несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
Стандарт ISO 22000, окрім процедур заснованих на принципах НАССР, включає в себе вимоги щодо обміну інформацією та програми обов'язкових попередніх заходів (програми-передумови). Впровадження лише принципів НАССР недостатньо для отримання сертифікату. Якщо ви плануєте сертифікувати Ваше підприємство, то потрібно щоб система управління безпекою харчової продукції була розроблена та впроваджена у відповідності з усіма вимогами стандарту ISO 22000.
Для чого потрібно отримувати сертифікат ISO 22000?
• Якщо ви плануєте не просто відповідати обов'язковим вимогам законодавства, а й зайняти міцні позиції на ринку;
• Бажаєте відкрити нові можливості співпраці з великими компаніями;
• Плануєте працювати з торговими мережами, і особливо якщо плануєте випуск продукції під власною ТМ торгівельної мережі;
• Збираєтеся експортувати продукцію за кордон;
• Хочете збільшити продажі шляхом підвищення довіри споживача до Вашої продукції.
Зверніть увагу! В зв’язку з виходом нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 діє перехідний період – обидві версії стандарту – 2005 і 2018 років є діючими протягом трьох років. Сертифікати на попередню версію стандарту ISO 22000:2005 видаються терміном дії до 18.06.2021 р. Розпоряджень щодо закінчення дії національної версії стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) ще не прийнято, сертифікати видаються стандартним строком дії на 3 роки з дати видачі.
Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції ISO 22000 (HACCP/ХАССП)
Однією з найважливіших сучасних проблем є безпечність харчового виробництва. Через харчовий ланцюжок передаються сотні хвороб, і глобалізація харчової торгівлі тільки ускладнює контроль безпеки.
Задля контролю безпечності харчової продукції Міжнародною організацією по стандартизації (ISO) було розроблено стандарт ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій будь-якого харчового ланцюга». Даний стандарт встановлює вимоги до системи управління в організаціях, що пов’язані з виробництвом і споживанням харчових продуктів, і направлений на демонстрацію їх здатності контролювати безпеку харчової продукції та гарантувати, що випущена ними продукція є безпечною для споживачів.
Система управління безпечністю харчових продуктів, впроваджена на Вашому підприємстві відповідно до вимог стандарту дозволяє:
• визначити і оцінити всі потенційно можливі небезпеки та ризики, пов’язані з процесом виробництва;
• забезпечити управління процесами таким чином, щоб попереджувати виникнення небезпечних чинників;
• контролювати на підприємстві відповідність законодавчим і нормативним вимогам, що стосуються безпеки харчових продуктів.
В основу стандарту ISO 22000 покладено принципи НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання.
Виділяють 7 принципів НАССР:
1. визначення небезпечних чинників, що впливають на продукцію;
2. визначення критичних точок – місць виникнення потенційної небезпеки, які необхідно контролювати для уникнення або мінімізації можливої небезпеки;
3. встановлення граничних меж у контрольних точках для ідентифікації недопустимих параметрів певних показників від недопустимих;
4. проведення моніторингу у визначених критичних точках;
5. розробка та проведення коригувальних дій для випадків, якщо показники у контрольних точках будуть перевищувати встановлену межу;
6. встановлення процедур перевірки для підтвердження функціонування системи;
7. документування всіх процедур системи для підтвердження результативності системи.
Важливо! Впровадження та застосування процедур, заснованих на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР, є обов’язковою вимогою до всіх підприємств харчового ланцюга на законодавчому рівні! Через недотримання цих вимог, підприємства несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
Стандарт ISO 22000, окрім процедур заснованих на принципах НАССР, включає в себе вимоги щодо обміну інформацією та програми обов'язкових попередніх заходів (програми-передумови). Впровадження лише принципів НАССР недостатньо для отримання сертифікату. Якщо ви плануєте сертифікувати Ваше підприємство, то потрібно щоб система управління безпекою харчової продукції була розроблена та впроваджена у відповідності з усіма вимогами стандарту ISO 22000.
Для чого потрібно отримувати сертифікат ISO 22000?
• Якщо ви плануєте не просто відповідати обов'язковим вимогам законодавства, а й зайняти міцні позиції на ринку;
• Бажаєте відкрити нові можливості співпраці з великими компаніями;
• Плануєте працювати з торговими мережами, і особливо якщо плануєте випуск продукції під власною ТМ торгівельної мережі;
• Збираєтеся експортувати продукцію за кордон;
• Хочете збільшити продажі шляхом підвищення довіри споживача до Вашої продукції.
Зверніть увагу! В зв’язку з виходом нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 діє перехідний період – обидві версії стандарту – 2005 і 2018 років є діючими протягом трьох років. Сертифікати на попередню версію стандарту ISO 22000:2005 видаються терміном дії до 18.06.2021 р. Розпоряджень щодо закінчення дії національної версії стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) ще не прийнято, сертифікати видаються стандартним строком дії на 3 роки з дати видачі.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 19 травня 2020 16:31
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ПП "СОЛПІТ" |
138 810,00
UAH з ПДВ
|
123 983,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ АЛЬЯНС ФУД |
143 010,00
UAH з ПДВ
|
123 984,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "УКРАЇНСЬКА ТОРГОВА КОМПАНІЯ №3" |
135 450,00
UAH з ПДВ
|
130 158,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Бойко Олександра Федорівна |
136 437,00
UAH з ПДВ
|
136 437,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ ЗАПОРІЖІНВЕСТТОРГ |
139 230,00
UAH з ПДВ
|
139 230,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП "СОЛПІТ" #42065463 |
Рішення скасоване |
123 983,00
UAH з ПДВ
|
20 травня 2020 16:00
|
ПП "СОЛПІТ" #42065463 |
Переможець |
123 983,00
UAH з ПДВ
|
22 травня 2020 12:57
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
ЗВІТ про виконання договору | укладений |
02 лютого 2021 11:45
|
Електронний підпис | укладений |
02 лютого 2021 11:45
|
Договір | укладений |
28 травня 2020 13:35
|
Договір | укладений |
28 травня 2020 13:35
|