Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Рибні консерви
Очікувана вартість
11 024,64 UAH
UA-2020-03-31-000779-b 3b0b2dab9fee4b5fbae16af49225f936
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Єлшанська Ганна Валеріївна

+380665920949 sfnuvs@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 31 березня 2020
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ
Код ЄДРПОУ: 25576037
Місцезнаходження: 40000, Україна , Сумська обл., Суми, вул. Миру 24
Контактна особа: Єлшанська Ганна Валеріївна
+380665920949
sfnuvs@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15240000-2: Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
63.36 кілограми
Рибні консерви
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 вересня 2020
ДК 021:2015: 15240000-2 — Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви

Тендерна документація

31 березня 2020 14:58
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФО-П Томенко Лариса Ігоревна
#3452604600
Переможець 11 024,64
UAH
31 березня 2020 15:01

Документи

31 березня 2020 15:00
Електронний підпис

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
31 березня 2020 15:02
Томенко 104 555,99.pdf укладений
31 березня 2020 15:02
Електронний підпис укладений
31 березня 2020 15:01