Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

за кодом 021:2015 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичини)
Очікувана вартість
13 700,00 UAH
UA-2020-02-27-000680-a 21db96702adf448db67a7349e4a18d17
Спрощена закупівля    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Оксана Бондар

+380332773455 voillutsk30@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне підприємство "Волинська обласна інфекційна лікарня" Волинської обласної ради
Код ЄДРПОУ: 03398983
Місцезнаходження: 43001, Україна , Волинська обл., м. Луцьк, вул. Шевченка, буд. 30
Контактна особа: Оксана Бондар
+380332773455
voillutsk30@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 27 лютого 2020 10:14
Звернення за роз’ясненнями: до 28 лютого 2020 18:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 02 березня 2020 18:00
Очікувана вартість: 13 700,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 137,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис предмета закупівлі чи його частин, в тому числі їх необхідні технічні та інші параметри (Технічні вимоги до товару).
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 кілограми
М’ясо яловичини
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43001, Україна, Волинська область, Луцьк, вул.Шевченка, 30
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 березня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 14 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
27 лютого 2020 10:22
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
27 лютого 2020 10:15
Технічні (якісні) вимоги до предмета закупівлі.docx
27 лютого 2020 10:15
ДОГОВІР.docx
27 лютого 2020 10:15
Цінова пропозиція.docx
27 лютого 2020 10:14
Документація.docx

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 02 березня 2020 18:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП Бондар Ігор Степанович 13 700,00
UAH з ПДВ
13 700,00
UAH з ПДВ
Документи

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП Бондар Ігор Степанович

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП Бондар Ігор Степанович
#2653409518
Переможець 13 700,00
UAH з ПДВ
04 березня 2020 16:28

Документи

04 березня 2020 16:28
Електронний підпис

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 04 березня 2020 16:28

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП Бондар Ігор Степанович
#2653409518
13 700,00
UAH з ПДВ
Документи

Документи

04 березня 2020 16:28
Електронний підпис

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
25 червня 2021 11:47
Електронний підпис укладений
11 березня 2020 15:09
Договір ФОП Бондар І.С. м'ясо яловичини.pdf укладений
11 березня 2020 15:02

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 11 березня 2020 — 31 березня 2020
Сума оплати за договором: 13 700,00
UAH