Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

крупи, борошно
Очікувана вартість
30 000,00 UAH
UA-2020-02-21-001519-c c698a5895be54f0d8a71e173b7a485d6
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Наталія Мажара

+380982052929 mrosvita@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 21 лютого 2020
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЗНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Код ЄДРПОУ: 43440981
Місцезнаходження: 16400, Україна , Чернігівська обл., Борзнянський район місто Борзна, ВУЛИЦЯ ПАНТЕЛЕЙМОНА КУЛІША будинок 107
Контактна особа: Наталія Мажара
+380982052929
mrosvita@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограми
ДК 021:2015 "15610000-7" Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 лютого 2020  —  31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості

Тендерна документація

21 лютого 2020 18:11
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ПАЛЯНИЧКА МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ
#3130404077
Переможець 30 000,00
UAH
21 лютого 2020 18:11

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
21 лютого 2020 18:12
крупи борошно.pdf укладений
21 лютого 2020 18:12