Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
маргарин
Очікувана вартість
5 130,00 UAH
UA-2020-02-18-001867-b ● 1fa33d581453475b87b764a542fa44a5
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів № 1 м.Кривий Ріг |
Код ЄДРПОУ: | 02541390 |
Місцезнаходження: | 50005, Україна , Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг, вул.Каховська,13 Б |
Контактна особа: |
Марина Салогуб +380981731094 buhcpprk@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 18 лютого 2020 14:23 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 лютого 2020 14:22 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 02 березня 2020 14:22 |
Очікувана вартість: | 5 130,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 25,65 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15430000-1: Харчові жири
маргарин молочний 72% жирності, ваговий
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
171 кілограми
маргарин молочний
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50005, Україна, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, вулиця Каховська, 13 Б
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
18 лютого 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15430000-1 — Харчові жири
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Дата виставлення рахунку | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
18 лютого 2020 14:23 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
18 лютого 2020 14:23 |
Вимоги на харчування.DOC | |
18 лютого 2020 14:23 |
Проект специфікації маргарин.xls | |
18 лютого 2020 14:23 |
Проект договору по харчуванню.docx | |
18 лютого 2020 14:23 |
Технічні вимоги - маргарин.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Спарта 2015 #39625877 |
Переможець |
4 514,40
UAH з ПДВ
|
03 березня 2020 10:55
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 січня 2021 10:58
|
д-у № 2 маргарин.pdf | зміни до договору |
12 січня 2021 10:58
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 вересня 2020 12:31
|
д-у № 1 маргарин.pdf | зміни до договору |
01 вересня 2020 12:31
|
Електронний підпис | укладений |
10 березня 2020 15:14
|
договір маргарин.pdf | укладений |
10 березня 2020 15:13
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 20 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 01 вересня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | У зв’язку із підвищенням закупівельних цін на продукти харчування змінити ціну на товар згідно специфікації. |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 12 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | У зв’язку із закінченням бюджетного року зменшення суми договору під фактичне споживання |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |