Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
овочі, фрукти та горіхи
(овочі та фрукти)
Очікувана вартість
1 500 000,00 UAH
UA-2020-02-17-001355-b ● 36585d11ac2248afa557d20e7966ad66
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві |
Код ЄДРПОУ: | 05415970 |
Місцезнаходження: | 04075, Україна , Київська обл., Київ, Пуща - Водиця, 7-ма лінія |
Контактна особа: |
Балицька Світлана Іванівна 380444018471 balitski05@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 лютого 2020 15:29 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 22 лютого 2020 16:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 28 лютого 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 03 березня 2020 16:00 |
Початок аукціону: | 04 березня 2020 14:50 |
Очікувана вартість: | 1 500 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 7 500,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
61060 кілограми
ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (згідно додатку 1 до Тендерної документації)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
04075, Україна, м. Київ, м. Київ, Пуща-Водиця, 7-ма лінія
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пункт 4. Договору. ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ ОПЛАТИ 4.1. Ціни на товар встановлюються в національній валюті України. 4.2. Розрахунки проводяться шляхом оплати Покупцем поставленого у відповідності до умов Договору товару, після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату товару (далі - рахунок) та видаткової накладної, підписаної уповноваженою особою та завіреної печаткою закладу. 4.3. До рахунка додаються: видаткова накладна, інші документи, оформленні належним чином. 4.4. Покупець здійснює оплату за фактично поставлений товар в межах бюджетного фінансування на 2020 рік з відстрочкою платежу 30 (тридцяти) банківських днів. 4.5. У разі затримки бюджетного фінансування видатків за цим Договором, розрахунок за фактично надані (поставлені) товари здійснювати протягом 5 банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 лютого 2020 13:56 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 лютого 2020 15:29 |
ТД 2 Овочі, фрукти 2020.doc | |
17 лютого 2020 15:29 |
Протокол № 29 повторні торги овочі,фрукти.pdf | |
17 лютого 2020 15:29 |
Титульний лист ТД овочі,фрукти.pdf |
19 лютого 2020 13:56 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
17 лютого 2020 15:29 |
ТД 2 Овочі, фрукти 2020.doc
|
||||||
17 лютого 2020 15:29 |
Протокол № 29 повторні торги овочі,фрукти.pdf
|
||||||
17 лютого 2020 15:29 |
Титульний лист ТД овочі,фрукти.pdf
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Требования в ТД
Дата подання: 18 лютого 2020 14:30
Дата відповіді: 19 лютого 2020 13:56
Уважаемый заказчик, укажите, на основании каких законодательных норм с указанием наименования документа и номера статьи, Вы требуете приложить сертификаты ІSO 9001:2009; ІSO 22000: 2007, ІSО 22000:2007 (ISO 9001:2008, ІSO 9001:2009, ІSО 22000:2005) ?
Відповідь: Тендерний комітет замовника розглянув Ваше питання та надає наступну відповідь.
Згідно протоколу № 29 від 17.02.2020 року Тендерним комітетом Замовника затверджено Тендерну документацію на закупівлю «ДК 021:2015 – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (овочі та фрукти)» згідно якої у пункті 3 Додатку 1 до Тендерної документації зазначено, що для підтвердження якості та безпечності запропонованої продукції Учасник повинен надати згідно підпункту 3.1. копії протоколів за результатами наглядового аудиту за сертифікованими системами управління якістю та системою управління безпечністю харчових продуктів (ІSO 9001:2009; ІSO 22000: 2007) (в разі наявності). Тобто тендерний комітет зазначив – в разі наявності.
У пункті 3 Додатку 1 до Тендерної документації зазначено, що для підтвердження якості та безпечності запропонованої продукції Учасник повинен надати згідно підпункту 3.2 документи, що підтверджують впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Виробника і Постачальника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках стосовно предмета закупівлі а саме: сертифікати на систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, які відповідають вимогам ДСТУ ІSО 22000:2007 (ISO 9001:2008, ІSO 9001:2009, ІSО 22000:2005) (п.2. ст.20. Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Отже, обов’язки операторів ринку передбачені статтею 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", виконання яких вимагає замовник у тендерній документації без аналізу господарської діяльності самих операторів ринку (учасників).
Замовник у Додатку 1 до Тендерної документації зазначив, що якщо будь-який із документів не може бути наданий з причин його втрати чинності або зміни форми, не актуальності, зміни назви тощо, учасник надає інший рівнозначний документ або письмове пояснення його не надання.
Замовник хоче наголосити, що згідно Наказу Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 N 242/329 (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 р. за N 661/10941) затверджено «ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У НАВЧАЛЬНИХ ТА ОЗДОРОВЧИХ ЗАКЛАДАХ» (далі - Порядок) згідно пункту 13 якого встановлено, що перелік постачальників продуктів харчування та продовольчої сировини визначається рішеннями тендерних комітетів (комісій) за погодженням з територіальною установою державної санітарно-епідеміологічної служби. Під час прийняття рішень тендерними комітетами (комісіями) надається перевага постачальникам з прямими поставками та поставками з найменшою кількістю посередників.
Пункт 14 Порядку встановлює, що відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на постачальника, організацію (підприємство), що забезпечують харчування учнів, або керівника закладу, якщо працівники харчоблоку входять до штатного розпису закладу, відповідно до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" ( 771/97-ВР ).
Пункт15 Порядку зазначає, що продукти харчування та продовольча сировина повинні надходити до навчальних та оздоровчих закладів разом із супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість (накладні, сертифікати відповідності, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи тощо).
Враховуючи вищевикладене, Тендерний комітет Замовника максимально бажає разом із учасниками (майбутніми постачальниками) отримати та надати якісні, безпечні продукти харчування та продовольчу сировину, готову продукцію вихованцям (дітям) установи Замовника.
Згідно протоколу № 29 від 17.02.2020 року Тендерним комітетом Замовника затверджено Тендерну документацію на закупівлю «ДК 021:2015 – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (овочі та фрукти)» згідно якої у пункті 3 Додатку 1 до Тендерної документації зазначено, що для підтвердження якості та безпечності запропонованої продукції Учасник повинен надати згідно підпункту 3.1. копії протоколів за результатами наглядового аудиту за сертифікованими системами управління якістю та системою управління безпечністю харчових продуктів (ІSO 9001:2009; ІSO 22000: 2007) (в разі наявності). Тобто тендерний комітет зазначив – в разі наявності.
У пункті 3 Додатку 1 до Тендерної документації зазначено, що для підтвердження якості та безпечності запропонованої продукції Учасник повинен надати згідно підпункту 3.2 документи, що підтверджують впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Виробника і Постачальника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках стосовно предмета закупівлі а саме: сертифікати на систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, які відповідають вимогам ДСТУ ІSО 22000:2007 (ISO 9001:2008, ІSO 9001:2009, ІSО 22000:2005) (п.2. ст.20. Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Отже, обов’язки операторів ринку передбачені статтею 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", виконання яких вимагає замовник у тендерній документації без аналізу господарської діяльності самих операторів ринку (учасників).
Замовник у Додатку 1 до Тендерної документації зазначив, що якщо будь-який із документів не може бути наданий з причин його втрати чинності або зміни форми, не актуальності, зміни назви тощо, учасник надає інший рівнозначний документ або письмове пояснення його не надання.
Замовник хоче наголосити, що згідно Наказу Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 N 242/329 (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 р. за N 661/10941) затверджено «ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У НАВЧАЛЬНИХ ТА ОЗДОРОВЧИХ ЗАКЛАДАХ» (далі - Порядок) згідно пункту 13 якого встановлено, що перелік постачальників продуктів харчування та продовольчої сировини визначається рішеннями тендерних комітетів (комісій) за погодженням з територіальною установою державної санітарно-епідеміологічної служби. Під час прийняття рішень тендерними комітетами (комісіями) надається перевага постачальникам з прямими поставками та поставками з найменшою кількістю посередників.
Пункт 14 Порядку встановлює, що відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на постачальника, організацію (підприємство), що забезпечують харчування учнів, або керівника закладу, якщо працівники харчоблоку входять до штатного розпису закладу, відповідно до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" ( 771/97-ВР ).
Пункт15 Порядку зазначає, що продукти харчування та продовольча сировина повинні надходити до навчальних та оздоровчих закладів разом із супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість (накладні, сертифікати відповідності, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи тощо).
Враховуючи вищевикладене, Тендерний комітет Замовника максимально бажає разом із учасниками (майбутніми постачальниками) отримати та надати якісні, безпечні продукти харчування та продовольчу сировину, готову продукцію вихованцям (дітям) установи Замовника.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 04 березня 2020 15:11
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Густі Валентина Олександрівна |
1 290 772,00
UAH з ПДВ
|
1 149 999,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" |
1 400 284,20
UAH з ПДВ
|
1 149 999,60
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Густі Валентина Олександрівна #2202416922 |
Переможець |
1 149 999,00
UAH з ПДВ
|
06 березня 2020 12:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
12 січня 2021 10:31
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 грудня 2020 16:55
|
Додаткова до Д 66.pdf | зміни до договору |
28 грудня 2020 16:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 грудня 2020 22:34
|
Додаткова 66 густі.pdf | зміни до договору |
22 грудня 2020 22:24
|
Електронний підпис | зміни до договору |
16 жовтня 2020 10:19
|
Додаткова угода № 4 до договору № 66.pdf | зміни до договору |
16 жовтня 2020 10:18
|
Електронний підпис | зміни до договору |
16 вересня 2020 15:02
|
Додаткова угода №3 до договору № 66.pdf | зміни до договору |
16 вересня 2020 15:01
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 серпня 2020 15:45
|
Додаткова угода 2 до договору № 66.pdf | зміни до договору |
03 серпня 2020 15:44
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 червня 2020 11:45
|
Додаткова угода 1 до договору № 66.pdf | зміни до договору |
30 червня 2020 11:44
|
Електронний підпис | укладений |
24 березня 2020 12:22
|
Договір Густі. Овочі, фрукти.pdf | укладений |
24 березня 2020 12:10
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 30 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 03 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 03 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 16 вересня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 16 вересня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 13 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 16 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 22 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 66 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |